kızlar ne o dün fazla yazmak yordu sizi galiba
dün çok kötü bir gece geçirdim kızlar
allah sanırım benim dayanma gücümü test ediyor
sizleri de üzmek istemiyorum ama
ay başında bahsetmiştim size teyzemin durumundan
beni yoğun bakımda diye oyalıyorlardı bişeyler hisssediyordum ama bir türlü konduramıyordum sanki
akşam konuşurlarken aradan bişey yakaladım mecbur kaldılar söylemeye meğer aralık 3 akşamı vefat etmiş
hatta benim dr kontrolünde olduğum gün cenazesi varmış
üstüne yetmiyormuş gibi ablamın eşiyle arası açık hatta kopmuş eşi boşanmak istiyorum diye çıkmış karşısına
hayır 6 senelik evliler şurada 1 ay daha böyle bir kargaşa ortamında böyle bişeyi ertelese sanki ölecekti
dün bunlarla geceyi geçireceğim diye yatakta döndüm durdum sabah 6 dan sonra 1 saat kadar sızmışım sanki
sağolun arkadaşlar
böyle kısmetmiş
biliyorsunuz ben fethiyede yaşıyordum teyzem de tekirdağdaydı
en son 2008 şubatta gitmiştik oraya
bu operasyon durumu çıkmasa ramazan bayramında gidecektik uçak rezervasyonumuzu bile yaptırmıştık
ama izmire çakılıp kalınca gidemedik
en çok koyan da bu kadar uzun süre görememiş olmak
bana söylememelerinin nedeni drum
son gidişimde yani cenaze günü ne yapalım demişler
o da artık onun için yapabileceğiniz bişey yok ama mucize bebeğimizi riske atmayalım en azından 2 hafta daha söylemeyin demiş
sırf ben anlamayayım diye babam cenazeye gidemedi annem 3. günü dönüp yanıma geldiikardeşinin dualarında orada bulanamadı
ablam içinse yapacak bişey yok zamana bırakmak gerek
merhaba kızlar
SSASLAN canım başın sağolsun,bencede sana o sırada söylememeleri iyi olmuş,hatırlıyorum ne kadar çok üzülmüştün ama o zamandan bu yana kendini alıştırmış olman şimdi daha kolay atlatmanı sağlıyor.Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin canım
Bende bugün okula gittim izin işlemleri için.özlemişim arkadaşlarımı.şimdi eve geldim ama yol artık bana göre değilmiş bunu anladım,çok yoruldum yaw.
ya bide hafta ilerleyince yeri daraldığı için bebeğin hareketleri eskisi kadar belirgin olmaz diolardı ama bu hafta bizimki resmen hiç uyumuyor kızlar.ve öyle bir yaslanıyorki kesinlikle artık öne doğru eğilemiyorum,ne zamandır dışarı çıkcağım anlarda eşim yanımda olduğu için anlamamışım ama bugün ayakkabımı giyerken resmen ağlıcaktım.
kızlar merhaba...dünden beri internet başında baş çevresi ileriliği ile ilgili bilgilere bakıyorum...ama baş çevresi geriliği ile ilgili bir sürü şey olmasına rağmen, ileriliğinin yaratacağı sorunlar hakkında hiçbirşey yok internette...gerçi bu da içimi biraz rahatlamadı değil...eşimde kızdı zaten...kendi doktorundan başkasına gidiyorsun moralin alt üst oluyor diyor...haklı aslında...gerçi dün ben inşallah sadece iri bebektir diyordum ama onunda sorunları varmış kendine göre...makrozomi diyorlar bu bebeklere...şeker, astım gibi hastalıklara çocuk yaşta yakalanma riskleri çok yüksekmiş....ama tabi beyinde bir problem olacağına insan iri olmasını tercih ediyor...bakalım cumartesi günü kendi doktorum ne diyecek..o güne kadar yine de içim içimi yiyecek tabi...
ssaslancım başın sağolsun canım teyzen için yoğun bakımda olmasına bile çok üzülmüştün zaten iyiki söylememişler o an ne diyelim mekanı cennet olur inşallah ablanını durumuna da üzüldüm canım ama yolunda gitmeyen bir evlilikse eğer böyle olması daha iyi olur belki haklarında hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin zamana bırakmaktan başka çare yok her şeyin ilacı da zaman zaten
bu arada kızlar epeydir ayrı kaldım sizden özlemişim be yaaa burası bağımlılık yapıyor valla
Canım nerelerdesin sen sahiii.Nasılsın bakalım görüsmeyeli.Bebiş nasıl.
kızlar bu arada sizi kıskandıralım biz burada denizllili olan iki kişiyiz sadece dersu ve ben bu sayfada tanıştık veee biz buluşup görüştük bunu başaran ilk biziz galiba (bizden önce yapan varsa kızmasın bana yasakkelime) çok güzel bir duygu ya bursalılıar siz baya çoksunuz tavsiye ederim :CüvCüv:
sana da demiştim ya canım bayramda anemlerdeydim orada girdim nete ama sen yoktun sen de ailenin yanına gittin iyi olmuştur senin için hasret gidermişindir yol yormamıştır inşallah seni perşembe günü de evime geldim evde net olmayınca da giremedim nete dün de kısmet olmadı anca bugün vakit bulabildim oğluşumuz da ben de iyiyiz çok şükür teşekkür ederiz teyzesi sende de bir problem yoktur umarım
kızlar ne o dün fazla yazmak yordu sizi galiba
dün çok kötü bir gece geçirdim kızlar
allah sanırım benim dayanma gücümü test ediyor
sizleri de üzmek istemiyorum ama
ay başında bahsetmiştim size teyzemin durumundan
beni yoğun bakımda diye oyalıyorlardı bişeyler hisssediyordum ama bir türlü konduramıyordum sanki
akşam konuşurlarken aradan bişey yakaladım mecbur kaldılar söylemeye meğer aralık 3 akşamı vefat etmiş
hatta benim dr kontrolünde olduğum gün cenazesi varmış
üstüne yetmiyormuş gibi ablamın eşiyle arası açık hatta kopmuş eşi boşanmak istiyorum diye çıkmış karşısına
hayır 6 senelik evliler şurada 1 ay daha böyle bir kargaşa ortamında böyle bişeyi ertelese sanki ölecekti
dün bunlarla geceyi geçireceğim diye yatakta döndüm durdum sabah 6 dan sonra 1 saat kadar sızmışım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?