2009 Şubat Anneleri

sağolun arkadaşlar
böyle kısmetmiş
biliyorsunuz ben fethiyede yaşıyordum teyzem de tekirdağdaydı
en son 2008 şubatta gitmiştik oraya
bu operasyon durumu çıkmasa ramazan bayramında gidecektik uçak rezervasyonumuzu bile yaptırmıştık
ama izmire çakılıp kalınca gidemedik
en çok koyan da bu kadar uzun süre görememiş olmak

bana söylememelerinin nedeni drum
son gidişimde yani cenaze günü ne yapalım demişler
o da artık onun için yapabileceğiniz bişey yok ama mucize bebeğimizi riske atmayalım en azından 2 hafta daha söylemeyin demiş

sırf ben anlamayayım diye babam cenazeye gidemedi annem 3. günü dönüp yanıma geldiikardeşinin dualarında orada bulanamadı

ablam içinse yapacak bişey yok zamana bırakmak gerek

Caınm başınız saolsun.Ailen senin durumundan dolayı üzülme diye söyleyememişlerdir.
Ablan ve eşi için ise zaman herseyin ilacı umarım düzelir araları.Sen kendini ve bebişini üzmemeye calıs canım.

SASLAN başın sağolsun. en azından bak sana ve bebeğine ne kadar çok önem veren bir ailen var ki sırf size bişey olmasın üzülme diye kendi acılarını içlerine gömmüşler. bence sen de ne kadar şanslı olduğunu düşün ve bebeğini sakın üzme oldumu?? onun sadece senin iyi olmana ihtiyacı var. hem çok az kaldı biraz daha sabır canım.

Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah.

Maalesef kısmet olmadı mı bir şey ne kadar niyetlensen de bir aksilik çıkıyor. Kendini yıpratma canım senin elinde olan bir şey değil. Keyfinden gitmemezlik yapmadın ki... aylardır ne zorluklar çekiyorsun.

Ablan için de problemlerini bilmiyorum ama Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin. Ama yuva kurmak kolay değil, yıkmak da kolay olmaz inşallah çözerler sorunlarını. Keşke böyle bir zamana denk gelmeseydi.

merhaba kızlar
SSASLAN canım başın sağolsun,bencede sana o sırada söylememeleri iyi olmuş,hatırlıyorum ne kadar çok üzülmüştün ama o zamandan bu yana kendini alıştırmış olman şimdi daha kolay atlatmanı sağlıyor.Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin canım

Bende bugün okula gittim izin işlemleri için.özlemişim arkadaşlarımı.şimdi eve geldim ama yol artık bana göre değilmiş bunu anladım,çok yoruldum yaw.
ya bide hafta ilerleyince yeri daraldığı için bebeğin hareketleri eskisi kadar belirgin olmaz diolardı ama bu hafta bizimki resmen hiç uyumuyor kızlar.ve öyle bir yaslanıyorki kesinlikle artık öne doğru eğilemiyorum,ne zamandır dışarı çıkcağım anlarda eşim yanımda olduğu için anlamamışım ama bugün ayakkabımı giyerken resmen ağlıcaktım.

Vidicim kesinlikle sana katılıyorum bebek konusunda.Bu hafta benim bebişimde maşallah hiç durmadı.Bende kesinlikle artık öne doğru eğilemiyorum.:CüvCüv:Çorap ayakkabı giymek eğilmek mümkün olmuyor hareketlerimiz kısıtlandı iyice.yasakkelimeGeçici bir süre idare edicem diyorum kendi kendime artık.:sm_confused:

kızlar merhaba...dünden beri internet başında baş çevresi ileriliği ile ilgili bilgilere bakıyorum...ama baş çevresi geriliği ile ilgili bir sürü şey olmasına rağmen, ileriliğinin yaratacağı sorunlar hakkında hiçbirşey yok internette...gerçi bu da içimi biraz rahatlamadı değil...eşimde kızdı zaten...kendi doktorundan başkasına gidiyorsun moralin alt üst oluyor diyor...haklı aslında...gerçi dün ben inşallah sadece iri bebektir diyordum ama onunda sorunları varmış kendine göre...makrozomi diyorlar bu bebeklere...şeker, astım gibi hastalıklara çocuk yaşta yakalanma riskleri çok yüksekmiş....ama tabi beyinde bir problem olacağına insan iri olmasını tercih ediyor...bakalım cumartesi günü kendi doktorum ne diyecek..o güne kadar yine de içim içimi yiyecek tabi...

ssaslancım başın sağolsun canım teyzen için yoğun bakımda olmasına bile çok üzülmüştün zaten iyiki söylememişler o an ne diyelim mekanı cennet olur inşallah ablanını durumuna da üzüldüm canım ama yolunda gitmeyen bir evlilikse eğer böyle olması daha iyi olur belki haklarında hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin zamana bırakmaktan başka çare yok her şeyin ilacı da zaman zaten

bu arada kızlar epeydir ayrı kaldım sizden özlemişim be yaaa burası bağımlılık yapıyor valla

Hayatım üzme kendini ya Allah korusun içini ferah tut iyi düşün bebişin iyidir
Valla geçen gün bi arkadaşa gittik bebeği 15 aylık maşallah çocuğun normal yüz ifadesi bile gülüyo annesi çok neşeliymiş hamileyken hep gülmüş eğlenmiş hiç bişiye takmamış kafayı inanırmısınız çocuğu yatağına yatırıp geldi yanımıza kendi uyudu bebek sonra gece bizi uyutmaz dedi gitti uyandırdı çocuğu ve çocuk gene gülüyo ya hayran kaldım bide üstelik diş çıkarıyomuş huysuzmuş sen dedim huysuz bebek görmemişin valla eşim oğlana hayran kaldı bana ağlamayı yasak etti ama napım her b.. ağlıomm çok duygusalımmmm:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

Ssaslancım başın sağolsun Allah sabır versin, böyle hassas bi dönemde katlanmak çok zor ama bebeğini düşün.Teyzenin mekanı cennet olsun inşallah,

kızlar bu arada 5 gündür yazılanları okuyamadım şimdi de önceki sayfaları açmıyor sadece son sayfayı okuyabiliyorum tatoşun oğlu iyi dimi onu merak ettim de ayrıca ssaslanınkini okudum da başka kötü bir olay yoktur inşallah bir de tatoşun oğlundan başka erkenci bebeğimiz de yok dimi beni bilgilendirirseniz sevinirim

Canım nerelerdesin sen sahiii.Nasılsın bakalım görüsmeyeli.Bebiş nasıl.

Canım nerelerdesin sen sahiii.Nasılsın bakalım görüsmeyeli.Bebiş nasıl.

kızlar bu arada sizi kıskandıralım biz burada denizllili olan iki kişiyiz sadece dersu ve ben bu sayfada tanıştık veee biz buluşup görüştük bunu başaran ilk biziz galiba (bizden önce yapan varsa kızmasın bana yasakkelime) çok güzel bir duygu ya bursalılıar siz baya çoksunuz tavsiye ederim :CüvCüv:
sana da demiştim ya canım bayramda anemlerdeydim orada girdim nete ama sen yoktun sen de ailenin yanına gittin iyi olmuştur senin için hasret gidermişindir yol yormamıştır inşallah seni perşembe günü de evime geldim evde net olmayınca da giremedim nete dün de kısmet olmadı anca bugün vakit bulabildim oğluşumuz da ben de iyiyiz çok şükür teşekkür ederiz teyzesi sende de bir problem yoktur umarım

Canım benim evet böyle buluşan hiç olmadı galiba ilk biziz.
Bayramda ankda ailemin yanındaydım canım orda net var ama girmeye hiç vaktim olmadı evet iyi oldu ailemi görmek canım moral oluyo burda yalnızım biliyorsun :teselli:
Bizde oğlumla iyiyiz teyzesi bu sıralar çok hareketli hiç durmuyo yerinde.:dance:
Bu öğle arası oğluma mavi uyku tulumu aldım bebetto marka şapkası ve eldivenleri de var yanında... kullanışlı oluyomu cok bilmiyorum ama o kadar cok şey varki bebişler için şaşırıyorsun.

canım başınsağolsun ...Allah sizlere uzun ömür versin...ne güzel seni çok seven koruyan bi ailen var..en güzelini yapmışlar bence de...

sen kendine iyi bak ki bebişin de üzülmesin senin için...bizim artık öyle strese girme gibi bi lüksümüz yok biliyosun...

ssaslan başın sağolsun canım allah sabırlar versin.

arkadaşlar bişey dicem yaa benim takvimim gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz yenisini bi türlü beceremedim yapmasını

hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım
sabaha göre daha iyiyim
annem anlattı daha uzun yaşayabilseymiş çok eziyeti olacakmış
hatta bir süre sonra mama ile beslemeleri gerekecekmiş
fazla acı çekmeden kurtuldu diyorlar
tesellim aklımda hep iyi olduğu zamamlardan kalma hatıralar var

bebişim de sağolsun bugün hep ben iyiyim dercesine beni tekmeliyor bana güç veriyor

Selam hatunlar ,
Ya evet hadi ağırlaşmadan bizde buluşalım BURSALILAR lebiş , güleda, nisan başka kim vardı Bursa'lı hamişler .
Ben bugün internet faturam vardı onu yatırmaya gittim gitmez olaydım MOTHERCARE de yine yeni inidrim başlamış %50 ye varan boşuna almışım geçen gün chicco dan .Bugün çoştum tabii ama artık sanırım bir ihtiyacımız kalmadı giysi falan bakımından 400 ytl den 270 ytl ye düştü aldıklarım şampuanları falanda oradan aldım çalışan kızlar da aynı ürünleri kullanıyorlarmış kimyasal hiçbirşey yokmuş içlerinde resimlerini çekip koyarım birazdan ay çok seviyorum alışverişi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…