hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım
sabaha göre daha iyiyim
annem anlattı daha uzun yaşayabilseymiş çok eziyeti olacakmış
hatta bir süre sonra mama ile beslemeleri gerekecekmiş
fazla acı çekmeden kurtuldu diyorlar
tesellim aklımda hep iyi olduğu zamamlardan kalma hatıralar var
bebişim de sağolsun bugün hep ben iyiyim dercesine beni tekmeliyor bana güç veriyor
kızlar ay öğlen size yazdıktan sonra koltukta sızıp kalmışım,ama ne kadar keyifli bi uykuydu öyle anlatamam uzun süredir öğlen uyumamıştım iyi geldi ama malesef kociş aradı bişiy lazımmı diye ve uyanmak zorunda kaldım.yazık oda üzüldü uyandırdığını anlayınca,çünkü geceleri hiç uyuyamıyorum artık 3-4 kere uyanıyorum.
neyse ben yemeği hazırliim sonra uğrarım tekrar
kizlar yarin sabah gidiyorum hastaneye kan doktoruna cok garip bi his ama sanki hersey yolunda dicekler icimde öyle bi his var ama bi yandanda ya kötü bisey varsa diye düsünmekten kendimi alamiyorum ....
ins. yarin iyi sonuclar alirimda size güzel haberler veririm
kizlar yarin sabah gidiyorum hastaneye kan doktoruna cok garip bi his ama sanki hersey yolunda dicekler icimde öyle bi his var ama bi yandanda ya kötü bisey varsa diye düsünmekten kendimi alamiyorum ....
ins. yarin iyi sonuclar alirimda size güzel haberler veririm
kıslar bende iki tepsi tuzlu kurabiye yaptım. yapıp yapıp buzluğa koyuyyorum misafir gelince hazır oluyor... gece gece bütün apartmanı kokuttum ..birazdanda goncam gelicek işten ben de kaçar yavaştan. iyi geceler..
kıslarrrr neler olmuş ya. ne okuyabildim nede anladım. ama neyse deşmeyelim konuyu...
teyzoşları bugün oğlumla ultrasonda görüştük. bütün değerleri cok iyi cıktı. maşallah oğluşum 9 günde 1800 den 2140 gr a cıkmış. doğana kadar rahat 3500 olur diyorlar... göbeği cok fazlaymış. şişko dediler:dilcikar:
oğluma.. yerim ben onun göbişini..........
canım tuzlu kurabiyelerini merak ettim.nasıl yapıyosun neler katıyorsun sonra buzluga pişirmedenmi kaldırıyorsun.bilgilendiririsen sevinirim.
kıslarrrr neler olmuş ya. ne okuyabildim nede anladım. ama neyse deşmeyelim konuyu...
teyzoşları bugün oğlumla ultrasonda görüştük. bütün değerleri cok iyi cıktı. maşallah oğluşum 9 günde 1800 den 2140 gr a cıkmış. doğana kadar rahat 3500 olur diyorlar... göbeği cok fazlaymış. şişko dediler:dilcikar:
oğluma.. yerim ben onun göbişini..........
Lebis maşallah kız kuzuna şişkooo :)) kız ben sana takvim yaptım niye almadın hııı dur buraya yapıştırımda kaydet şu gün sayın düzelsin ok şekerim
http://bd.lilypie.com/lw57p2.png
vidicim msallah bebişine yaw ne cabuk buyuyolar artık benımde persembe kontrolum var ama ıkı gundur karnım ağrıyo cok kasılıyorum basket topu yutmus gıbıyım aynen bugun yuruyus bıle yapamadım sızn varmı bole sorunlar bıde benım yumurcak hec durmuyo ve artık canımı yakıo bı doğsun once bı ısırcam canını yakcam onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?