2009 Şubat Anneleri

ssaslancım başın sağolsun canım allah mekanını cennet eylesin kendini üzme fazla sonuçta sende bir can taşıyosun dikkat et
bizde bugün hast. gittik 32 haft.raporumu aldım benim oğluşum dönmüş teyzeleri üfff artık sıkıldım ya hast. yollarından kavuşsak artık diyorum kuzularımıza hani şöle yanı başımızda olsalar ne ii olurdu

ssaslancım basın saolsun mekanı cennet lsun teyzenın ama aılen en ıyısını yapmıs cunku bende dedemı yenı kaybettım bana hemen soledıler ve o anı anlatamam bır kac gun sonra duysaydım bıraz daha tesellısı olurdu ama o an duymak onun cenazesının devam ettığını oğrenmek ve en kotusu orda olamamak cok kotu sen mucıze bebeğine cok ıyı bak

cnm benim bak bide bu acidan düsün daha cok yasasaydi daha cok aci cekicekti :teselli:
rabbim teyzenin cok aci cekmesini istememis , sen simdi eskiyi düsünmemeye calis cnm :teselli: o seni cook uzaklardan bi yerlerden izliyordur a.s.

kızlar ay öğlen size yazdıktan sonra koltukta sızıp kalmışım,ama ne kadar keyifli bi uykuydu öyle anlatamam uzun süredir öğlen uyumamıştım iyi geldi ama malesef kociş aradı bişiy lazımmı diye ve uyanmak zorunda kaldım.yazık oda üzüldü uyandırdığını anlayınca,çünkü geceleri hiç uyuyamıyorum artık 3-4 kere uyanıyorum.
neyse ben yemeği hazırliim sonra uğrarım tekrar

kizlar yarin sabah gidiyorum hastaneye kan doktoruna cok garip bi his ama sanki hersey yolunda dicekler icimde öyle bi his var ama bi yandanda ya kötü bisey varsa diye düsünmekten kendimi alamiyorum ....
ins. yarin iyi sonuclar alirimda size güzel haberler veririm

iyi yapmissin cnm bende saat 4 de bi uzandim uzun zamandir bende öyle uykusu yapamiyordum nasil tatli uyumusum biliyormusun
2 saat cok iyi dinlendim .... arada sirada böyle uykular cok iyi geliyor benimde kocis üstümü örterken uyandim kaydirigubbakcemile3

Öfff yaaa ne güzel uzanıyordum bugün alışveriş yordu biraz .Kaynanam aradı gezmeye yer arıyo resmen 60 yaşında kadın anneme gelcekmiş oturmaya sinir oldum şimdi işin yoksa onları dandinle ((

canım biz artık senin iyi haberine kesin gözüyle bakıyoruz
tek beklediğimiz bebişinin kilosunun ne kadar olduğu

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah

kıslar bende iki tepsi tuzlu kurabiye yaptım. yapıp yapıp buzluğa koyuyyorum misafir gelince hazır oluyor... gece gece bütün apartmanı kokuttum ..birazdanda goncam gelicek işten ben de kaçar yavaştan. iyi geceler..

canım tuzlu kurabiyelerini merak ettim.nasıl yapıyosun neler katıyorsun sonra buzluga pişirmedenmi kaldırıyorsun.bilgilendiririsen sevinirim.

kıslarrrr neler olmuş ya. ne okuyabildim nede anladım. ama neyse deşmeyelim konuyu...
teyzoşları bugün oğlumla ultrasonda görüştük. bütün değerleri cok iyi cıktı. maşallah oğluşum 9 günde 1800 den 2140 gr a cıkmış. doğana kadar rahat 3500 olur diyorlar... göbeği cok fazlaymış. şişko dediler:dilcikar:
oğluma.. yerim ben onun göbişini..........

oy oy maşallah annesi tosuncuk olmuş seninkide
bende yarın kendi doktorumuzda görücem oğluşumu çok merak ediyorum :dance:

Kızlar bu arada TATOŞ bugün doktorla görüşecekti,bi haber varmı,okudum yazılanları ama acabab benmi kaçırdım:uhm: umarım iyi haberlerle gelir.

CiMCİME canım yarın için sanada bol şans hayatım,bi problem çıkmayacağına inanıyorum ben,yarın sende güzel haberler vereceksin bize:asigim:

canım tuzlu kurabiyelerini merak ettim.nasıl yapıyosun neler katıyorsun sonra buzluga pişirmedenmi kaldırıyorsun.bilgilendiririsen sevinirim.

Şekerim sana tarifini özelden atarım. ama şunu söyleyebilirim ki pişirdikten sonra
buzluğa atıyorum. misafirim gelincede cıkarıp mikrodalgaya atıyorum. ısıtıyorum cıtır
cıtır oluyor...

vidicim msallah bebişine yaw ne cabuk buyuyolar artık benımde persembe kontrolum var ama ıkı gundur karnım ağrıyo cok kasılıyorum basket topu yutmus gıbıyım aynen bugun yuruyus bıle yapamadım sızn varmı bole sorunlar bıde benım yumurcak hec durmuyo ve artık canımı yakıo bı doğsun once bı ısırcam canını yakcam onun

Lebis maşallah kız kuzuna şişkooo :)) kız ben sana takvim yaptım niye almadın hııı dur buraya yapıştırımda kaydet şu gün sayın düzelsin ok şekerim
http://bd.lilypie.com/lw57p2.png

VİDİCİM teşk ederim bitanem. saol.
CİMCİMEcim seninde güzel haberlerini bekliyoruz. inş. iyi haberlerle yarın grşz.
DRNZLM cim bursalı olaraktan buluşma ayarlayabiliriz aslında. iyi düşünmüşsünüz.ama bunu organize
etmek kolay deil.. nasıl yapcez...
SUDESILA cım sanada özel msj atamadım... beceremedim tarifi burdan vereceğim mecburen.
TUzlukurabiye tarifi
1 cay bardağı ertilmiş margarin
1 caybardağı sıvıyağ
kabartma tozu
tuz
alabildiğine un (oklavayla açılacak kadar sertlikte olucak ama cok sert deil)
1 yumurtanın akı (sarısını üstüne sürücez)
hepsini karıştır hamuru kücük kücük aç. kalıplarla şekil ver.üstüne sarısını sür ve susamla çörek otu serp fırına at. bu kadar tatlım.

Lebis maşallah kız kuzuna şişkooo :)) kız ben sana takvim yaptım niye almadın hııı dur buraya yapıştırımda kaydet şu gün sayın düzelsin ok şekerim
http://bd.lilypie.com/lw57p2.png

AYyy bitanem ya bende sana yazıyordum şimdi. tatlım ben iyice teknoloji özürlü oldum ya...uğraşmış yapmışsın saol da ben onu nasıl nereye yapıştırıcam beceremedim. bi onuda anlatırsan sevinicem. kendimi cok cahal hissettim bak şimdi yapamayınca

Ya aynen benimde bi geriliyo göbüş patlıcak sanıyorum ofiste arkadaşlar bile farkediyor canım acıyo biraz popoyu dayıyo bizim oğlan yicez bakalım yaramazlar doğsalarda hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…