AYyy bitanem ya bende sana yazıyordum şimdi. tatlım ben iyice teknoloji özürlü oldum ya...uğraşmış yapmışsın saol da ben onu nasıl nereye yapıştırıcam beceremedim. bi onuda anlatırsan sevinicem. kendimi cok cahal hissettim bak şimdi yapamayınca
canım mrhb.seninle aynı haftadayız ama sen bir ayımız kaldı diyosun..o kadarcıkmı kaldı benim bildiğim 7 hafta falan var...bu arada kızlar benimde karnım arada sertleşiyo bebişim hareket edincede oluyo acaba poposu yada başımı ne biliyim...benimde perşembe kontrolüm var..gün geçtikçe heyecan basıyo,bu aradaa kızlar kontrol sürelerinizin aralığı 15 güne düştümü benim bu kontrolüm için dktr.25 gün sonra gel demişti bakalım perşembe ne diyicek bence artık iki haftada bir olmalı...ay bende bugün kaynanam ısrar etti onunla gezmeye gittim . oturamadım doğru düürüst misafirlikte . bi
kudurdu benim oğlan. poposunumu dayıyodur nedir. bazen nesefim bile kesiliyor.büyüdükçe bunların
bize çektirecekleri var belliki kıslar...hele bi yattımmı kolaysa kalk. ya kocam kaldırıyor yada ters dönmüş kaplumbağ gibi dönmek icin cırpınıp duruyorum. bide daha bi ayımız var ne olcek bizim
bu halimiz. kendime gülüyorum resmen... ama hele bi cıksın oğlum onun o kücük poposunu ısırcammm.
canım mrhb.seninle aynı haftadayız ama sen bir ayımız kaldı diyosun..o kadarcıkmı kaldı benim bildiğim 7 hafta falan var...bu arada kızlar benimde karnım arada sertleşiyo bebişim hareket edincede oluyo acaba poposu yada başımı ne biliyim...benimde perşembe kontrolüm var..gün geçtikçe heyecan basıyo,bu aradaa kızlar kontrol sürelerinizin aralığı 15 güne düştümü benim bu kontrolüm için dktr.25 gün sonra gel demişti bakalım perşembe ne diyicek bence artık iki haftada bir olmalı...
Canım ya bunada şükür bak yavaş yavaş dahada iyiye gidecek Tolgahanımız,inşallah kalp doktoruda güzel şeyler söyler.Dualarımız seninle,bebişinle bitanem.canlarım benim...
buğün sonunda miniğimin doktoruyla görüştüm..
sarılığı şuan için atlattığını,antipiyotik alıyordu buğünden itibaren kestiklerini ve emme refleksi olmadığı için hala hortumla beslendiğini yavaş yavaş toparlamaya başladığını anlattı..ama hala kalbiyle ilğili bir bilği alamadım maalesef..gerçi kalp üfürüğünde biraz sorun olduğunuda söylediler...
cuma günü kalp doktorunun tekrar inceleyeceğinide ekledi..
sonrada bebeğin yanına çıktım...biraz seyrettim..ona hemşire teyzelerinin yaptığı bakımı izledim..önce altını değiştirdiler sonrada bir güzel elini yüzünü temizledikten sonrada bebek yağını sürdüler..minicik elleri minicik ayakları var..hemşire hanımada bir dahaki sefere ben yapmak istediğimi söyledim..bakalım ne zaman izin verecekler..
gerçi ben korkarım ama olsun yineden yapmak isterim..temizlik bahane sadece tolgahanıma dokunmak istiyorum...
sütüm neredeyse kesildi arkadaşlar..inanın bunada çok moralim bozuluyor..mama alıp bırakıyorum ama keşke anne sütü verebilseydim...
allahıma binlerce şükür ki biraz daha kendini toplamaya başlamış..
dilerim rabbim kimseyi evlad acısıyla sınamasın...
ÖZLEMİM kıs oldu yaptım. cok teşk. ederim tatlım.....bu teknoloji arkadaşına yardım ettiğin için:)
yerim kıs ben seni.. bu arada hep sorucam sana unutuyorum bu resimdeki senmisin tatlım. saçların
cok hoşuma gittide ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?