:roflol::roflol:kıs bu ne entrika dolu bi rüya böyle...
nerden cıktı bu. sen kafana neler takıyon da böyle rüyalar görüyon . Allah iyiliğini versin emi.
bu saatte güldürdün beni.:roflol::roflol:
kızlar bu arada dün gece rüyamda ne gördüm Allahım çok komikti ya.KK'ya yeni üye olan birisi oda şubat annesi olacakmış,bizle muhabbet edio falan.benimle böyle baya sıkı fıkı oluyor,işte sürekli soruyo ilgileniyo ama genelde kocam hakkında sorular soruyor, benim eşim hakkında ne düşündüğümle ilgili sorular.neyse işte sonra ben bi ara eşimin PC sinde bişeye bakmak için bi girirom KK açık hemde bizle yazışan o yeni üyenin rumuzuyla.:1shok::1shok: bak sen benim herife neymiş biz orda ne yazışıomuşuz onun hakkında ne konuşuomuşum çok merak ediomuş:roflol: ay walla rüyada olsa insan kendini çok kötü hissedio yaw.Bide nasıl utanıom sizden söylemedende duramıom,kızlar sakın bu kişiye bidaha cvp vermeyin diomkaydirigubbakcemile3
Ayy walla kızlar git gide rüyalarda sapıttı iyce,neyse bizde artık yatmaya gidelim.uykumuz geldi belki yeni anlatacak yeni rüyalar görürüz oğluşla:)
bu arada 33.haftamız bitio yrn teyzeleri ayyyy heycanlanıom iyce
ÖPTÜK hepinizi yrn görüşürüz...
Ohhh hayırlı olsun canım ya benim içim rahat etmiyodu yanlış takvimle gezmene:))))))
sagol canım bende deli gibi nereye attığını arıyorum.mutlaka deneyeceğim.hep bebeğime yoğunlaşmak yoruyor beni birazda yemekle falan uğraşayım.VİDİCİM teşk ederim bitanem. saol.
CİMCİMEcim seninde güzel haberlerini bekliyoruz. inş. iyi haberlerle yarın grşz.
DRNZLM cim bursalı olaraktan buluşma ayarlayabiliriz aslında. iyi düşünmüşsünüz.ama bunu organize
etmek kolay deil.. nasıl yapcez...
SUDESILA cım sanada özel msj atamadım... beceremedim tarifi burdan vereceğim mecburen.
TUzlukurabiye tarifi
1 cay bardağı ertilmiş margarin
1 caybardağı sıvıyağ
kabartma tozu
tuz
alabildiğine un (oklavayla açılacak kadar sertlikte olucak ama cok sert deil)
1 yumurtanın akı (sarısını üstüne sürücez)
hepsini karıştır hamuru kücük kücük aç. kalıplarla şekil ver.üstüne sarısını sür ve susamla çörek otu serp fırına at. bu kadar tatlım.
canım sanırım satlarımız yakın.bende32+2 oldum.bebeginin ağırlığını yazarmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?