2009 Şubat Anneleri

:roflol::roflol:kıs bu ne entrika dolu bi rüya böyle...
nerden cıktı bu. sen kafana neler takıyon da böyle rüyalar görüyon . Allah iyiliğini versin emi.
bu saatte güldürdün beni.:roflol::roflol:

ay ne bilim anacım ne düşünüyom:))) ya ben normaldede odaya gitmek zor gelio diye eşimin bilgsyrından giriom nete hep ona lazım olduğu andada sayfayı kapatıom yazdıklarımızı okumasın diye :jeyyar: sanıırm onun etkisinde kaldım.ama rumuzda aklımda ne olur olmaz görürsem o rumuzda birini cvp vermicem:roflol:

Kız bu nasıl rüya böyle şubat annelerinin misafir olarak bana geldiği rüyalar bile gördüm ama bilinç altıma nasıl olduda bu girmedi benim anaaaa bu kocalar hakketen çok meraklı ama benimki bazen yanıma gelio bakıo ne yazıom die garibime sadece tuvalete gittiğim zamanlarda veriom laptopu okadar bence senin rüya gerçek olabilir başımıza bigün :roflol::roflol:

İyi geceler herkese biz yatıyoz baba zorla ayırıyo bizi pc den anam bu bebeler teknoloji bebesi olcak yaaaa işimiz zorrr

vidi ilahikaydirigubbakcemile3 gerçekten çok ilginç bir rüya bende bu aralar sürekli rüyalar görüyorum civcivler fareler filan :bbo: sabaha karşı uyanıyorum sonra uyu uyuyabilisen işe gidincede uykluyorum resmenmirmirmirmir

kızlar size birşey sorucam burda baydır paylaşımda bulunuyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimize gerçek isimlerimizle hitap etsek nasıl olur sizce doğumdan sonrada bebeklerimizi büyütürken buarada paylaşıma devam etmek isterim ben eğer sizin için sorun olmazsa gerçek isimlerimizle yazışmak daha samimi olur bence

Ayy walla kızlar git gide rüyalarda sapıttı iyce,neyse bizde artık yatmaya gidelim.uykumuz geldi belki yeni anlatacak yeni rüyalar görürüz oğluşla:)
bu arada 33.haftamız bitio yrn teyzeleri ayyyy heycanlanıom iyce
ÖPTÜK hepinizi yrn görüşürüz...

Ayy walla kızlar git gide rüyalarda sapıttı iyce,neyse bizde artık yatmaya gidelim.uykumuz geldi belki anlatacak yeni rüyalar görürüz oğluşla:)
bu arada 33.haftamız bitio yrn teyzeleri ayyyy heycanlanıom iyce
ÖPTÜK hepinizi yrn görüşürüz...

bende yatıyorum arkadaşlar yarın iş var önerime cevap yazarsanız ancak yarın akşam okuyabilirim neyse öpüyoruz kızmla hepinizi

canım 33.haftam bitti demişsin.benimde 32.haftam bitti.ben dün doktora gittim ilk önce nst ye aldılar bebeğin kalp atışlarını ve ağrım olup olmadığına bakılacakmış bundan sonra.kalp atışları için çok önemli.aman takibini aksatma.

sagol canım bende deli gibi nereye attığını arıyorum.mutlaka deneyeceğim.hep bebeğime yoğunlaşmak yoruyor beni birazda yemekle falan uğraşayım.

günaydın kızlar ya sancımı ağrımı anlamadığım bişi sabahtan beri kasıklarımda korkuyorum ya benim oğlan erkenci olabilirmi acaba daha çok var ama inş. geçer bunlar
bakıcam geçmezse doktoru araramam gerekecek kesin beni çağıracaktır hast. uffff oğluş daha var ya korkutma anneni canım. dün doktordaydım hast. bi bayan 32 haftalık sancıları başlamış benim doktorum kontrol etmiş hamileliği boyunca ve ultrasonda beklerken konuştuk bebek daha doğmasın diye iğne yapmışlar daha günü var diye ayyyy böle bişi olmasından korkuyorum ya benim içimde geçirsin şu 8 haft. dönemi dayan artık anniş

herkese günaydınn benim de karnım ağrıyo ara ara yaa

böyle adets ancısı gibi ara ara ağrı giriyor acaba kasılma dedikleri bu mu kiii?

Günaydın kızlar,
Bugün aksam üzeri doktor kontrolüm var ultrasona girip bebeğimi göreceğim işallah cok heyecanlıyım yaa.Burda aile hekimliği uygulaması var sağlık ocağına gidip sevk alıp ordan özel doktora gitmek hem zor geliyo hemde bir sürü vaktimi alıyo yaa.Bizler için ellerinden gelen zorluk ne varsa çıkarmaya calısıyorlar gibi geliyo artık bu sağlık kurumlarının sinir oluyorum.Neyse sabah sabah hersey zor gelmeye başladı artık bana galiba.

Günaydın kızlar dediğiniz ağrı bende de var ya sabah işe gelirken zorlandım kasıklarımdan iki taraftan sanki çekiştiriyorlar sanırım rahim açılıyo ayy bi tuhaf oldum ben herkeste oluyosa tabi normal

canım sanırım satlarımız yakın.bende32+2 oldum.bebeginin ağırlığını yazarmısın.

30+3 1772 gr 44 cm canım en son gittiğimde kendi dr ujm yoktu gıcık adama denk geldim bebişimin ii olduğunu söledi sadece bende şaşkınlıktan sormadım benim sat 5 mayıs

ya bu sağlık sistemi değişiyor mu artık, yani devlet memurları önce sağlık ocağına sonra devlet hastanesine ve devlet hastanesi gerekli görürse özel hastanelere sevk ederse tedavi olabileckmişiz diye duydum doğru mu yaaa

bir de benim gittiğim özel hastanede aile hekimliği sistemi var, oaradan direk gidersem sağlık ocağına g,tmem gerekecek mi?

ya bu sancı derste ara ara bastırıyor, öyle fena oluyorum ki oturuyorum hemen, çocuklara da belli etmemem gerek, artık zorlanmaya başladım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…