ya bu sağlık sistemi değişiyor mu artık, yani devlet memurları önce sağlık ocağına sonra devlet hastanesine ve devlet hastanesi gerekli görürse özel hastanelere sevk ederse tedavi olabileckmişiz diye duydum doğru mu yaaa
bir de benim gittiğim özel hastanede aile hekimliği sistemi var, oaradan direk gidersem sağlık ocağına g,tmem gerekecek mi?
Canım simdilik devlet memurları bu uygulamaya geçmedi ama sizinde 3 yıl içinde geçmeniz planlanıyor diye okumuştum.Şu an için ssk ve bağkurlular bu sistem içinde.
Ama calısan için devlet memuru olsanda kendin için sevk işlemini yaptırman gerekiyor canım.Karışık bişi iştee.
şu kısa süreli sancı işini 1-2 kere bende yaşadım kızlar...doktorum yorgunluktan dedi...çünkü çocuğa baktı ultrasonla, dönmüş ama tam olarak inmemiş bu yüzden sancının sebebi yorgunluk dedi...ayakta fazla durmak yok..fazla oturmak yok..eğilip/kalkmak yok...mümkünse belli aralıklarla uzanıp ayaklar 45 derece havaya kalkacak dedi....uyuyormusun bu tavsiyelere derseniz henüz başlamadım:)) zaten benim oğlan yeşil dev...böyle ayakta dolandınıp durdukça annem, kalmaz bu çocuk şubata, 15 ocağa filan doğar diyor...
Eeee hayatım ben şimdi özel bi şirkette çalışanım ssk lıyım ama direk özel hastaneye gidiyorum yanlış mı yapıyorum şaşırdım ilk defa duyuyorum oyüzden mi her ilaç almada muayene parası da ödüyoruz yoksa :sm_confused:
Yaaa ben yılbaşından sonra çalışmamayı düşünüyodum patroncum olmaz rahat doğum yapman için gel dio large saatlerde çalışırsın diyo bana istediğin gibi valla bakalım nolcak bunlar beni doğumdan sonrada zor bırakırlar izin yapım bide ücretsiz izin almayı planlıyodum hayal mi sadece
30+3 1772 gr 44 cm canım en son gittiğimde kendi dr ujm yoktu gıcık adama denk geldim bebişimin ii olduğunu söledi sadece bende şaşkınlıktan sormadım benim sat 5 mayıs
benim satta 5 mayıs.bebeğim 1800.bana biraz zayıf gibi geldi.sağlıklı olsunlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?