2009 Şubat Anneleri

:sm_confused:fisfisfis Kızlar hayırdır sabah sabah doğurmayın sakın hepiniz de?? Ne yaparız sonra??:çok üzgünüm:

dün kızıma beşiklere baktık, kaplumbaa diye bir yer var, içinde bebekle ilgili herşey var ancak, çok pahalı yaaa, şu beşiklere asılan oyuncaklı müzik kutusu var ya, ona 190 YTL dedi be yaaaww,, her yerde fiyatlar çok abartılı , uçmuş resmen

beşiklere 600 YTL diyor millet yaa

bakalım 300 YTL ye beğendiğim bir model üzerinde anlaştık gibi

haftasonu marangozları gezeceğiz, yaptırmak kaça mal oluyor ona bakacağız baklaım yaa

bu ay alalım artık beşiği diyoruz

şu kısa süreli sancı işini 1-2 kere bende yaşadım kızlar...doktorum yorgunluktan dedi...çünkü çocuğa baktı ultrasonla, dönmüş ama tam olarak inmemiş bu yüzden sancının sebebi yorgunluk dedi...ayakta fazla durmak yok..fazla oturmak yok..eğilip/kalkmak yok...mümkünse belli aralıklarla uzanıp ayaklar 45 derece havaya kalkacak dedi....uyuyormusun bu tavsiyelere derseniz henüz başlamadım:)) zaten benim oğlan yeşil dev...böyle ayakta dolandınıp durdukça annem, kalmaz bu çocuk şubata, 15 ocağa filan doğar diyor...

Canım simdilik devlet memurları bu uygulamaya geçmedi ama sizinde 3 yıl içinde geçmeniz planlanıyor diye okumuştum.Şu an için ssk ve bağkurlular bu sistem içinde.
Ama calısan için devlet memuru olsanda kendin için sevk işlemini yaptırman gerekiyor canım.Karışık bişi iştee.

Yaaa ben yılbaşından sonra çalışmamayı düşünüyodum patroncum olmaz rahat doğum yapman için gel dio large saatlerde çalışırsın diyo bana istediğin gibi valla bakalım nolcak bunlar beni doğumdan sonrada zor bırakırlar izin yapım bide ücretsiz izin almayı planlıyodum hayal mi sadece

Eeee hayatım ben şimdi özel bi şirkette çalışanım ssk lıyım ama direk özel hastaneye gidiyorum yanlış mı yapıyorum şaşırdım ilk defa duyuyorum oyüzden mi her ilaç almada muayene parası da ödüyoruz yoksa :sm_confused:

Canım bende öyle.Ayakta fazla durmak ve fazla oturmak eğilip kalkmak konusunda bende kesinlikle uyamıyorum cünkü olmuyor bişekilde uyamıyorsun.Heleki calısan anne adayıysan heleki bakman gereken bir ev bir eş varsa başında :))

Evet canım 1.basamak olan sağlık ocağından sevk alma kısmını atladığın için birde tekrar muayene parası ödemek zorunda kalıyorsun.

Bu patronlar sadece kendi işlerinin ilerlemesini düsündükleri için izin durumlarına sıcak bakmazlar hiç bir zaman.Doğum izni brde üstüne ücretsiz izin bilmiyorum her patronun izin vereceği türden değil :))Bende doğum iznimden başka kullanmayı düsünmüyorum su an için.:1no2:

30+3 1772 gr 44 cm canım en son gittiğimde kendi dr ujm yoktu gıcık adama denk geldim bebişimin ii olduğunu söledi sadece bende şaşkınlıktan sormadım benim sat 5 mayıs

benim satta 5 mayıs.bebeğim 1800.bana biraz zayıf gibi geldi.sağlıklı olsunlarda.

benim satta 5 mayıs.bebeğim 1800.bana biraz zayıf gibi geldi.sağlıklı olsunlarda.

Sen kaç haftalıkken gitmiştin ama bak benim dr geçende benim için şuanki kilosu çok önemli değil bütün ölçümlerinin ortalama haftasını vermesi önemli dedi sağlıklı olsunlar da zayıf kilolu açıkçası okadar önemli değil çokta kilolu olmasınlar kız nasıl doğurcaz:roflol::roflol:

kızlar bişiy danışıcaktım size ben 32,hafta raporumu aldım muhasebecimiz şimdi mali müşavirimize sordu şuan ben bir işlem yapmıyacakmışım.muhasebecimiz internetten istirahatli diye bildiricekmiş.doğumdan sonra diğer evraklarımla ssk ya gidicekmişim bilgisi olan varmı bu konuda.

ya cimcimeyi kapsama dısına almıslar uzuldum valla bosuna tadımız kactı bende ark bırı demısya gerce ısımlerle hıtap edelım dıye bence ıyı fıkır cunku artık bız subat annelerı az bırazdaolsa tanıdık bırbırımızı ve bebekerımızde kankı olcana gore bızde artık ısımlerımızı solesek fena olmas gıbı gelıo

Günaydın kızlar,ay walla cimcimeye üzüldüm ne kadar acaba cezası,şimdi diğerlerinede baktım onlardanda 3 kişi falan ceza almış,kiminin 1 gün kiminin 1 hafta.inşallah cimcimeninki kısadır

vidicim böle olcağı belliydi olayı ole yerlere tasımıslarkı gereksız yere uzamıs resmen catısmaya donusmus ne gerek vardı bole bıseye

Canım normalde hep 4 şubat görünüodu,son 2 gidişimde 31 ocak ve 1 şubat olarak göründü.Ocak anneide olabilirim bu gidişle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…