kızlar ne cezası yaa ben anlamadım
kızlar olayı kısaca özetlersek şöyle: Mart anneleri cimcimenin bebişlerimize neler aldık kısmında yayınladığı fotolarla dalga geçmişler(çok abartmış olarak düşünüp) cimcimede tabiki buna üzülmüş ve olay mart anneleri topiğinde atışmaya dönmüş.Hayaletorkada tabiki cimcimeyi savunmuş.zaten bu olayla ilgili yazılarda silinmiş,dün onların topiği incelemedeydi msj yazamıyorlardı.neyse bizde bir daha bu konuyu açmayalım ne olur olmaz bizim topiğinde başına iş gelmesin.kızlar cimcimeye noldu? başka forumdan kaynaklı mı ceza almış? tam da doktora gidecekti...ne oldu acaba doktor sonuçları??
evet kotu oldu yasak ısı he zaten cımcıme cok hassas bır kız cok uzulmustur emınım keske yasanmasaydı ıns kısa zmnda kalkar yasakları
Ablamla konuştum az evvel çantayı ne zaman hazırlıcaksınız diyor bana da daha erken gibi geliyor sanki çantayı hazırlarsam hemen doğuracakmış gibi eşimlede konuştum bu sabah canımın sesini duydum rahatladım biraz Birde bu sabah aynada göbek deliğimin dışarıya doğru çıkamaya başladığını farkettim ay daha ne şekillere girecez acaba(
kızlar ya dün akşam yatmadan önce karnıma krem sürecektim alt tarafları artık göremediğimden aynayla iyice bir inceledim ve de ne göreyim sol kasığıma doğru minik minik 3 tane çatlak oluşmuş daha da 2 aydan fazla var korkmaya başladım ben ya ne güzel seviniyordum çatlağım yok diye ama başlamış maalesef sabah kalkar kalkmaz da hemen bebek yağı sürdüm banyo sonraları badem yağı bir de akşamları aklıma geldikçe yatmadan pregnacare kullanıyordum ama artık düzenli kullancam inşallah ilerlemez dicem ama umudum da yok((
Hadi ya peki kırmızı mı çatlıyo beyazmı ben de arada kontrol ediyorumda pazartesi gittiğimde dr maşşallah şimdiye kadar çatlamadıysan çatlamassın dedi sevindim baya moral oldu ama baksana bellide olmaz yavrum için kurban olayım ben çatlaklara lazerle falan hallederizzz:teytey:
iç çamaşırı alıcam bende hastane için bide gecelik alıcam ucuz bi tane, bebeğin küveti hazır file alıcam üstüne..
nerde bu millet yaaa herkez yatıştamı???
üzülüyom valla böyle olunca millet 2 günde 50 sayfa dolduruyo biz anca 10((
Hadi ya peki kırmızı mı çatlıyo beyazmı ben de arada kontrol ediyorumda pazartesi gittiğimde dr maşşallah şimdiye kadar çatlamadıysan çatlamassın dedi sevindim baya moral oldu ama baksana bellide olmaz yavrum için kurban olayım ben çatlaklara lazerle falan hallederizzz:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?