2009 Şubat Anneleri

selamlar hanımlar ay neolmuşya dün karışmış ortalık ne gerek var hatunlar cimcime ile hayaletorka yasaklanmış ben hiç anlamadım konuyu gece okurken şaşırdım kaldım neyse umarım birkaç güne kadar biter yasakları
İSİMLE HİTAP etme konusunu getirmişiniz gündeme ay zor olur ya bana göre benim aklımda kalmaz valla

kızlar ne cezası yaa ben anlamadım

kızlar cimcimeye noldu? başka forumdan kaynaklı mı ceza almış? tam da doktora gidecekti...ne oldu acaba doktor sonuçları??
kızlar olayı kısaca özetlersek şöyle: Mart anneleri cimcimenin bebişlerimize neler aldık kısmında yayınladığı fotolarla dalga geçmişler(çok abartmış olarak düşünüp) cimcimede tabiki buna üzülmüş ve olay mart anneleri topiğinde atışmaya dönmüş.Hayaletorkada tabiki cimcimeyi savunmuş.zaten bu olayla ilgili yazılarda silinmiş,dün onların topiği incelemedeydi msj yazamıyorlardı.neyse bizde bir daha bu konuyu açmayalım ne olur olmaz bizim topiğinde başına iş gelmesin.

Cimcimenin msni bende yok ama olanlar hbr alıp yazarlar doktor sonuçlarının ne olduğunu.merakta kalmayalım

evet kotu oldu yasak ısı he zaten cımcıme cok hassas bır kız cok uzulmustur emınım keske yasanmasaydı ıns kısa zmnda kalkar yasakları

evet kotu oldu yasak ısı he zaten cımcıme cok hassas bır kız cok uzulmustur emınım keske yasanmasaydı ıns kısa zmnda kalkar yasakları

umarım canım bizimkilerin fazla ceza alacağını düşünmüyorum 1 gün falan olur heralde.neyse tekrardan geçmiş olsun arkadaşlarımıza.

bizde bugün akşam üstü doktora gidicez,dönüşte yazarım son durumumuzu.şimdilik kaçıyorum,forumda da kimse kalmamış zaten( tadımız kaçtı tabiki( öptük hepinizi

vidicim sağol açıklaman için
ben de neler olduğunu çözmeye çalışıyordum
en kısa sürede cezaları biter inş.
bu arada selam kızlar,
herkesi ufak ufak erken doğum tedirginliiği basmaya başlamış
inş. hepiniz vakitlice alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza

Ablamla konuştum az evvel çantayı ne zaman hazırlıcaksınız diyor bana da daha erken gibi geliyor sanki çantayı hazırlarsam hemen doğuracakmış gibi eşimlede konuştum bu sabah canımın sesini duydum rahatladım biraz Birde bu sabah aynada göbek deliğimin dışarıya doğru çıkamaya başladığını farkettim ay daha ne şekillere girecez acaba (

Doğum cantasını hazırlayalımda ne koycaz ki.Gerçi bununla ilgili bir topik acılmış ama.Ben aldığım sabahlık gecelik takımını,ayrıca bir pijama takımı,bi kaç iç çamaşırı koydum şimdilik o kadar.:enbuyukkk:

kızlar ya dün akşam yatmadan önce karnıma krem sürecektim alt tarafları artık göremediğimden aynayla iyice bir inceledim ve de ne göreyim sol kasığıma doğru minik minik 3 tane çatlak oluşmuş daha da 2 aydan fazla var korkmaya başladım ben ya ne güzel seviniyordum çatlağım yok diye ama başlamış maalesef sabah kalkar kalkmaz da hemen bebek yağı sürdüm banyo sonraları badem yağı bir de akşamları aklıma geldikçe yatmadan pregnacare kullanıyordum ama artık düzenli kullancam inşallah ilerlemez dicem ama umudum da yok ((

slm kızlar ayy yoruldum yaa bulaşık yıka evi topla daral geldi walla..
cimcimeyle konuştum gece çok üzülmüş oda inşallah kısa sürelidir cezaları..
bende dra gidicem bugün normalde 4 teydi sevgili kocamın işi uzun sürecekmiş 7 ye aldıralım saatini dedi bide bebeğin kalp atışları çekilecekmiş yarım saat erken gel dedi drum..

benim karnımda baya başladı çatlamaya kremlerin bi faydası olduğunu düşünmüyorum ama arada bebe yağı sürüyorum yinede..
badem yağınıda göbüşteki tüğlerimi uzattığı için bırakmıştım..

iç çamaşırı alıcam bende hastane için bide gecelik alıcam ucuz bi tane, bebeğin küveti hazır file alıcam üstüne..
nerde bu millet yaaa herkez yatıştamı???
üzülüyom valla böyle olunca millet 2 günde 50 sayfa dolduruyo biz anca 10 ((

Hadi ya peki kırmızı mı çatlıyo beyazmı ben de arada kontrol ediyorumda pazartesi gittiğimde dr maşşallah şimdiye kadar çatlamadıysan çatlamassın dedi sevindim baya moral oldu ama baksana bellide olmaz yavrum için kurban olayım ben çatlaklara lazerle falan hallederizzz:teytey:

ben bebişe habire bişeyler koyuyom kızlar, 2-3 takım zıbın aldım ama hastane çıkışı almadım çünkü hastane çıkışları bebişlerin üzerinde çuval gibi oluyo yaa alsammı almasammı karasızım..

canım çatlaklar kırmızı oluyo daha sonra sonra ten rengini almaya başlıyo hatta grimsi gibi oluyo doğum yapanlarınkini gördüm öyleydi..
benim çatladı valla ne yapayım sağlık olsun bebişleri kucağımıza alalımda çatlaklar vız gelir..sositososito

bugün havadan mıdır nedir
pek bezginim
bi de 2 gündür ev ahalisinden bunaldım resmen evde annem, babam , eşim, kayınvalidem yetmezmiş gibi 2 gündür eşimin anneannesi
bunaldım
zaten gaz problemim varr
herkes yanımda şiştikçe şişiyorum
belimi ağrıtıyor şişlik resmen
hatta ay hepiniz defolun diye bağırasım var (

Canım bizde dün eşimle alışveriş merkezine gitttik.Orda bebek mağazasından sevi bebenin küvet ve filesini aldım 25 ytl tuttu fiyatı internettende bakmıstım fiyatına normal geldi aldım.

canım benimkiler açık kırmızı öyle boy aynasından falan görülmüyo ben küçük aynayı karnıma iyice yaklaştırıp baktım öyle gördüm zaten daha çok küçükler en büyüğü 1 cm anca birbirine yakın minik minik 3 tane alt karnımda kasığıma yakın üzüldüm ya da dediğin gibi miniklerimize her şey değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…