2009 Şubat Anneleri

evet yaa hava kapalı ve soğuk yağmur yağdı yağacak..
canım senin durumunu bildikleri halde neden o kadar doluşuyolar eveklava:
hadi annen baban neysede diğerlerini çekemem ben valla sonuçta sağlık durumu bu içinde gaz biriktikçe hem sen hem bebek rahatsız oluyo..

hakikaten ya mesaj fakiri bie grubuz biz
ama sonradan olduk ağustos gibi falan
1-2 saat başına oturamayacağım pcnin diye korkuyordum çünkü hemen sayfalar doluyordu
şimdi 1-2 gün gbakmasak 3-4 sayfa ancak

Canım bizde dün eşimle alışveriş merkezine gitttik.Orda bebek mağazasından sevi bebenin küvet ve filesini aldım 25 ytl tuttu fiyatı internettende bakmıstım fiyatına normal geldi aldım.

canım ben küveti 12.50 ytl ye aldım kipadan filede foryou mağazasında 5ytl idi ama kalmamış sanırım kipada 10 du olmazsa oradan alıcam bende..

takvimime baıyorumda ne kadar yol katetmişiz kızlar nerden nereye..
belkide özlicez bu hamişlik günlerini..

Evet canım kesinlikle öyle bende kendi takvimime bakıyorum inanamıyorum bazen yaa ne kadar zaman geçmiş ilerlemiş bebişlerin her ay da daha da büyümüş olarak görmek inanılmaz.Daha sanki dün gibi yaa.

valla anneanne dışında zaten herzamanki kadro
dünden önce biraz rahattım pek kimse başımda durmuyordu ama önce teyzemi öğrenmiş olmam ardından anneannenin geliişi hepsini başıma topladı
yoksa ağızlarından bişey kaçırma korkusuyla tüm günü mutfakta falan geçiriyorlarmış
ama anneanne gelip bir koltuğa oturuyor namaz saatleri dışında dekor gibi hep orda baktıkça sinir oluyorum

hakikaten ya mesaj fakiri bie grubuz biz
ama sonradan olduk ağustos gibi falan
1-2 saat başına oturamayacağım pcnin diye korkuyordum çünkü hemen sayfalar doluyordu
şimdi 1-2 gün gbakmasak 3-4 sayfa ancak

aynen öyle canım yaa hadi ben eşim evdeyken giremiyom kızıyo çünkü sürekli sabit oturuyom diye pc başında..
aslında doğru söylüyo popom acıyo çok oturunca..
ama aklım hep burda yazdığım zamanlardada kimse olmuyo..önceden 3 lere 4lere kadar yazışırdık..
şimdi havalar soğudu tabi onunda etkisi vardır bide büyüdük iyice, bi laptopu aldırsam kocaya kalkmıcam başından ama..

kızlar ya veobabyden yıkanabilen kılıflı park yatak yatağı aldım ama içindeki süngeri inanılmaz ağır kokuyo 2 gündür havalandırıyorlar ama hala kokuyor
almayı düşünen varsa bence ı-ıh yani

Canım bende baktım dün hastane cıkıslarına bende kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye.:1closedeyes:Uyku tulumu aldım.Zıbın takımları var onlar yeterli olur gibi geldi.Birde hastane cıkısı pusetler var elde tasıyosun çanta şeklinde onu da alsammı diyorum hastaneden bebişi cıkarırken onda da kararsız kalıyorum.:sm_confused:

Kızlar böbreğimde açılma olmuştu. İlerleme olmuş ondan dolayı dün acilden böbreğe Stent takıldı. Ama kanamam var çok az ama yine de korkuyorum bana göre idrar yolundan geliyor ama aranızda var mı böyle bir problem yaşayan?

Canım çok geçmiş olsun.Neden olmuuş acılma acaba ...iyi dinlen tatlım yorma kendini.

Eflatun cum sana bişi sorcam bu odak doğum ücretlerini neden diğer hastanelere göre neden daha fazla alıyor yaa.1200 normal 1500 sezeryan diyo.Fiyatı da indirmiyorlar.Paket fiyatmış.Tekden hast.var biilyorsun o daha az ücret alıyor ama benim de içime sinmiyo basından beridir odak a gidiyorum hiç gitmedim tekden hastne.hastaneyimi değiştireyim bu saatten sonra yaa

iyi akşamlar kızlar bugün işten izin aldım 12 de geldim eve rahatsızım bağarsaklarımı bozmuşum sancısı öldürüyor zaten işte yok boş boş oturuyoruz izin aldım bende ücretsiz izinler başlıcakmış yakında napıcaz bilemiyorum valla

kızlar kızım su çiçeğii çıkardı varmı hamileyken etrafında şu çiçeği çıkaran inş bişi olmaz ya ben küçükken geçirmişsem bi problem olmaz dedi doktor ama yinede içimde bi huzursuzluk var
bende hatırlamıyorum çıkarıp çıkarmadığımı off ya

çok geçmiş olsun arkadaşım aman dikkat et kendine

ben hastane çıkışı aldım ilk onu aldım hatta içinde herşeyi var onu alıp birde alt üst takım koymayı düşünüyorum çantaya daha hazırlamdım düşüncede kalıyo elim ermedi bir türlü puset derken port bebeden bahsediyorsun sanırım içine bebeği koyuyorsun eğer bahsettiğin oysa al bence bana annem almış bizimkiler kış bebeği olucak sonuçta hem hastaneden çıkarken hemde sonradan kullanmak için çok uygun

çok geçmiş olsun kızına bende küçükken geçirdiğimde teyzem hamileydi benden ona geçmişti sen yinede dikkat et

Hayatım geçmiş olsun ya benimde sağ böbreğimde genişleme var aynı şeymi bilmiyorum ama dr genelde gebelerde olur dedi rahim sağa doğru olurmuş ondan kaynaklanıyo falan demişti böbrek ultrason kağıdında yazıyodu akşam bakarım bende teleşlandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…