bugün havadan mıdır nedir
pek bezginim
bi de 2 gündür ev ahalisinden bunaldım resmen evde annem, babam , eşim, kayınvalidem yetmezmiş gibi 2 gündür eşimin anneannesi
bunaldım
zaten gaz problemim varr
herkes yanımda şiştikçe şişiyorum
belimi ağrıtıyor şişlik resmen
hatta ay hepiniz defolun diye bağırasım var(
Canım bizde dün eşimle alışveriş merkezine gitttik.Orda bebek mağazasından sevi bebenin küvet ve filesini aldım 25 ytl tuttu fiyatı internettende bakmıstım fiyatına normal geldi aldım.
takvimime baıyorumda ne kadar yol katetmişiz kızlar nerden nereye..
belkide özlicez bu hamişlik günlerini..
hakikaten ya mesaj fakiri bie grubuz biz
ama sonradan olduk ağustos gibi falan
1-2 saat başına oturamayacağım pcnin diye korkuyordum çünkü hemen sayfalar doluyordu
şimdi 1-2 gün gbakmasak 3-4 sayfa ancak
ben bebişe habire bişeyler koyuyom kızlar, 2-3 takım zıbın aldım ama hastane çıkışı almadım çünkü hastane çıkışları bebişlerin üzerinde çuval gibi oluyo yaa alsammı almasammı karasızım..
Kızlar böbreğimde açılma olmuştu. İlerleme olmuş ondan dolayı dün acilden böbreğe Stent takıldı. Ama kanamam var çok az ama yine de korkuyorum bana göre idrar yolundan geliyor ama aranızda var mı böyle bir problem yaşayan?
Kızlar böbreğimde açılma olmuştu. İlerleme olmuş ondan dolayı dün acilden böbreğe Stent takıldı. Ama kanamam var çok az ama yine de korkuyorum bana göre idrar yolundan geliyor ama aranızda var mı böyle bir problem yaşayan?
Canım bende baktım dün hastane cıkıslarına bende kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye.:1closedeyes:Uyku tulumu aldım.Zıbın takımları var onlar yeterli olur gibi geldi.Birde hastane cıkısı pusetler var elde tasıyosun çanta şeklinde onu da alsammı diyorum hastaneden bebişi cıkarırken onda da kararsız kalıyorum.:sm_confused:
kızlar kızım su çiçeğii çıkardı varmı hamileyken etrafında şu çiçeği çıkaran inş bişi olmaz ya ben küçükken geçirmişsem bi problem olmaz dedi doktor ama yinede içimde bi huzursuzluk var
bende hatırlamıyorum çıkarıp çıkarmadığımı off ya
çok geçmiş olsun kızına bende küçükken geçirdiğimde teyzem hamileydi benden ona geçmişti sen yinede dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?