2009 Şubat Anneleri

Ay kızlar çatladım yaa yeni aldıklarımın resimlerini ekleyeyim dedim teyzeleri beğeneceklermi acaba diye ama o kadar uzun sürdü kü bayılacaktım nerdeyse internet hızıda yavaş neyseki bitti . Bakın bakalım beğenecekmisiniz .
GÜLEDA canım geçmiş olsun kızına benim yeğenim geçirdi 2 ay kadar oldu biz hiç fiziksel temasta bulunmadık hatta aynı odada bile olmamaya özen gösterdik ben gerçi küçükken geçirmişim .Sende annene sorsan o belki hatırlar .Hay allah birde uzun bir süreç 21 gün sürüyormuş yumurtlama dönemi falan dr.unada danış bakalım o ne diyecek

valla ben de çok şaşırdım fiyata canım ya erpa 450 diyo özel ege de aynı fiyat aşağı yukarı ben emekli sandığı çalışan diye sordum da diğer türlü kaçtır bilmiyom ama tekdeni bilmiyom canım bu saatten sonra hastane değiştirmek de zor napsan bilmiyom ki canım yaa

Odaktan önce erpaya gitmiştim doktoru beğenmedim ilgisiz geldi bana.Özel ege ye gitmedim hiç.Tekden de sadece doğum için gitsem kabul etmiyorlarmış.Neyse birazdan odak a doktora gitcem sorabilirsem sorayım bari.:1shok:

kızlar bişi sorcam benım uc gundur ağrı ve sıskınlık coktu bugun sabahtan berıde benım yumurcak karnımın sol tarafında sankı olece duruyo normalde cok tepınır oturtmazdı bıle benı ama bgun sadece karnımın sol trafında olece duruyo arada cok hafıf hıssedıyorum ama eskısı gıbı dııl bısey olmaz dımı ya korkmaya basladım

Bebeği yavaşladığınızı hissettiğinizde sakin bir odaya gidip uzanın ve rahatlayın ve bir parça çikolota yiyin diyorlar ondan sonra hareketlenmeye başlarmış .Belki iki gündür yormuşsundur kendini tabii yerleride daralıyor artık iyidir bebeğin aklına kötü şeyler gelmesin canım

dilekyazar ben idrar kaynaklı problem çok yaşıyordum
ama kanamaboyutnda değil sadece tuvalet kağıdında pembelik oluyordu

ay valla kızlar utanmasam ağlıcam eşim benden daha panik diye belli etmıyorum ama korkuyorum nedense yarın rutın kontrolm var zaten panık havası yaratıpta ortalığı ayağa kaldırmak ıstemıyorum ne bilim işte zaman yaklastıkca heralde pinpiriklendim iyice

offf kızlar yaa bir gemi daha kaçırılmış allah yardımcıları olsun eşimde ısrarla o bölgeden geçmiyeceklerini söylüyor bana ama ordan başka yer yok geçecek allahım ya bu zamana kadar hep duyardık ama Türk gemilerine çok olmazdı saldırı içim daraldı yine

cgdmabky Canım uzana bakalım biraz güzel şeyler düşün hatta eşin yanındaysa suanda ayaklarına yada sırtına masaj yapıp rahatlatsın seni bakalım hareketlenecek mi bebişin sıkma canını ok

Canım korkma internetten okuduğum kadarıyla artık büyümeye başladıkları için yavaş yavaş hareketleri kısıtlanıyormuş, kendini yorduğun zaman ve gün içerisinde su az tükettiğin zamanda harekette azalma oluyormuş, ama sen yinede takip et.a.s.

canım sen geçirmişsen sorun olmaz geçirmemişsen sorun var demektir ilk gebelik testlerinde benim doktorum önemli olduğunu söylemişti.bu arada çok garip ama ben daha iki yıl önce çıkardım su çiçeğini.bendende 7 yaşındaki yeğenime geçmişti.

Canım bende p.tesi günü doktora gidicem raporu almak için, sanırım iki nüshalık bir form bir nüshasını şirkete vericez, diğer nüsha ise bizde kalıyor diğer evraklarla birlikte bağlı bulunduğumuz sigortalar kurumuna götürücez, araştırınca yazarım buraya.

sağol ssaslancım allaha emanet hepsi dualarım yanında .
Sende bebeğin olunca boyuna posuna yakışanı alırsın ben çoğunda kararsız kaldım acaba küçükmü gelir büyükmü diye dünyanın parasını veriyoruz ve çok beğenerek aldım hepsini hiç giyemezse içime oturur valla

ssaslan canım yeni fark ettim, başın sağ olsun ve ablan içinde hayırlısı neyse o olur inşallah sen takma kafana olur mu belki ablan için böylesi daha iyi olacak:teselli:

Cimcime için üzüldüm formda çok aktif olduğu için yeri belli ediyor

Vidicim ocak sonu doğum olabilir mi:1shok: çok heycanlandım yazını okuyunca ne kadar az kalmışhihoyyyt, doğum şekli ne zaman belli olmaya başlıyor acaba.

valla güzelim bizimki içerde dayandıkça şimdiden giyemeyecekleri olabilir
çünkü prematüre body ve tulumları bulup almıştı ablam
onlar yeterki sağlıklı olsunlar da isterlerse hiçbirini giyemesinler

mothercare'in cicilerini alırken daha kolay sanırım kilolara göre gruplandırma yaptıklarından insan ona göre alabiliyor gibi

canım benim bebeğimin hareketleride yavaşladı.hatta nst de durgun çıktı.doktorumun dediğine göre bu haftalarda hareketleri azalırmış.bende 32 haftayı tamamladım.günde 10 defa falan hareket ederse normalmiş.ama hareketlerinde ciddi azalma varsa doktoruna sık gidebilirsin hem kalp atışlarınıda takip ettirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…