kızlar ben şimdi kaçıyorum anneme gidicem evde yemek yokta :)) sonra yine görüşürüz
Eflatun cum sana bişi sorcam bu odak doğum ücretlerini neden diğer hastanelere göre neden daha fazla alıyor yaa.1200 normal 1500 sezeryan diyo.Fiyatı da indirmiyorlar.Paket fiyatmış.Tekden hast.var biilyorsun o daha az ücret alıyor ama benim de içime sinmiyo basından beridir odak a gidiyorum hiç gitmedim tekden hastne.hastaneyimi değiştireyim bu saatten sonra yaa
valla ben de çok şaşırdım fiyata canım ya erpa 450 diyo özel ege de aynı fiyat aşağı yukarı ben emekli sandığı çalışan diye sordum da diğer türlü kaçtır bilmiyom ama tekdeni bilmiyom canım bu saatten sonra hastane değiştirmek de zor napsan bilmiyom ki canım yaa
kızlar bişi sorcam benım uc gundur ağrı ve sıskınlık coktu bugun sabahtan berıde benım yumurcak karnımın sol tarafında sankı olece duruyo normalde cok tepınır oturtmazdı bıle benı ama bgun sadece karnımın sol trafında olece duruyo arada cok hafıf hıssedıyorum ama eskısı gıbı dııl bısey olmaz dımı ya korkmaya basladım
kızlar kızım su çiçeğii çıkardı varmı hamileyken etrafında şu çiçeği çıkaran inş bişi olmaz ya ben küçükken geçirmişsem bi problem olmaz dedi doktor ama yinede içimde bi huzursuzluk var
bende hatırlamıyorum çıkarıp çıkarmadığımı off ya
kızlar bişiy danışıcaktım size ben 32,hafta raporumu aldım muhasebecimiz şimdi mali müşavirimize sordu şuan ben bir işlem yapmıyacakmışım.muhasebecimiz internetten istirahatli diye bildiricekmiş.doğumdan sonra diğer evraklarımla ssk ya gidicekmişim bilgisi olan varmı bu konuda.
sağol ssaslancım allaha emanet hepsi dualarım yanında .
Sende bebeğin olunca boyuna posuna yakışanı alırsın ben çoğunda kararsız kaldım acaba küçükmü gelir büyükmü diye dünyanın parasını veriyoruz ve çok beğenerek aldım hepsini hiç giyemezse içime oturur valla
kızlar bişi sorcam benım uc gundur ağrı ve sıskınlık coktu bugun sabahtan berıde benım yumurcak karnımın sol tarafında sankı olece duruyo normalde cok tepınır oturtmazdı bıle benı ama bgun sadece karnımın sol trafında olece duruyo arada cok hafıf hıssedıyorum ama eskısı gıbı dııl bısey olmaz dımı ya korkmaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?