dilekyazar ben idrar kaynaklı problem çok yaşıyordum
ama kanamaboyutnda değil sadece tuvalet kağıdında pembelik oluyordu
Ay tıny oluyor değilmi çok tatlılar küçücük bizde bir sürü var o bodylerden altlarından ablamda yani.Aslında ben insanlar yanlış anlar diye çekiniyorum o giysileri buradan paylaşabiliriz ihtiyacı olanalar vardır mutlaka .Allah güzel günlerde giydirmek nasip etsin inşallah .valla güzelim bizimki içerde dayandıkça şimdiden giyemeyecekleri olabilir
çünkü prematüre body ve tulumları bulup almıştı ablam
onlar yeterki sağlıklı olsunlar da isterlerse hiçbirini giyemesinler
mothercare'in cicilerini alırken daha kolay sanırım kilolara göre gruplandırma yaptıklarından insan ona göre alabiliyor gibi
Ay yaa ben olmam inşallah ocak annesi yani hiçbirimiz olmayız inşallah .Sende bak şaka maka derken 33.haftayı bitiriyorsun bir sonra ki dr. kontrolün ne zaman bakalım ne kadar olmuş Çınar Demir bebekaslım canım teşekkürler
bu arada senin bebiş ne kadarlık oldu?
takvimin yok sanırım
mesela ben bugünden itibaren 34. haftama giriyorum düşününce sadece 6 hafta kaldı fakat etrafta kimi duysam 37-38-39. haftalarda doğurmuşlar
40 ı bekleyen az gibi
şubat annelerinin çoğu ocak annesi olabilecek gibi :)
acayip derecede hasta olmuşum..resmen öksürürken dikiş yerlerim açılacak diye korkuyorum...
burnum akmadığı içinde acayip baş ağrım var..
galiba iyice üşüttüm ben...
şimdi beni böyle gören doktorlarım kesinlikle bebeği göstermezler vede içeriye bile almazlarrr..offf biran önce iyi olmam lazım...
canım doktor şuanda bebeğin gelişi güzel %90 normal yapablirsin ama ne olacağı yinede son ana kadar belli olmaz dedi.Vidicim ocak sonu doğum olabilir mi:1shok: çok heycanlandım yazını okuyunca ne kadar az kalmışhihoyyyt, doğum şekli ne zaman belli olmaya başlıyor acaba.
canım içini ferah tut ve dualarını eksik etme sonuçta elinden gelen başka bişiy olamıcak,Allahın izniyle kavuşacak eşinde sana ve bebişine hayatımofff kızlar yaa bir gemi daha kaçırılmış allah yardımcıları olsun eşimde ısrarla o bölgeden geçmiyeceklerini söylüyor bana ama ordan başka yer yok geçecek allahım ya bu zamana kadar hep duyardık ama Türk gemilerine çok olmazdı saldırı içim daraldı yine
Kızlar böbreğimde açılma olmuştu. İlerleme olmuş ondan dolayı dün acilden böbreğe Stent takıldı. Ama kanamam var çok az ama yine de korkuyorum bana göre idrar yolundan geliyor ama aranızda var mı böyle bir problem yaşayan?
aslım canım teşekkürler
bu arada senin bebiş ne kadarlık oldu?
takvimin yok sanırım
mesela ben bugünden itibaren 34. haftama giriyorum düşününce sadece 6 hafta kaldı fakat etrafta kimi duysam 37-38-39. haftalarda doğurmuşlar
40 ı bekleyen az gibi
şubat annelerinin çoğu ocak annesi olabilecek gibi :)
Canım çok geçmiş olsun.Neden olmuuş acılma acaba ...iyi dinlen tatlım yorma kendini.
Çok teşekkür ederim canım. Dualarınızı bekliyorum:ecrin_bebek:canım sanada çook geçmiş olsun,çok zor olmalı Allah kolaylık versin güzelim,tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?