2009 Şubat Anneleri

dilekyazar ben idrar kaynaklı problem çok yaşıyordum
ama kanamaboyutnda değil sadece tuvalet kağıdında pembelik oluyordu

canım bende de pecetede pembelikler görüyorum.idrardan kan geldiğini düşünüyorum.birde tuvalletten çıktıktan sonra biraz yürürken çamaşırım tekrar ıslanıyor.sürekli böyle.sendede böyle oluyormu.uyurkende bazen çamaşırımın ıslandığı oluyor.idrarmı kaçırıyorum suyummu sızıyor ayırt edemedim.

aslım canım teşekkürler
bu arada senin bebiş ne kadarlık oldu?

takvimin yok sanırım

mesela ben bugünden itibaren 34. haftama giriyorum düşününce sadece 6 hafta kaldı fakat etrafta kimi duysam 37-38-39. haftalarda doğurmuşlar
40 ı bekleyen az gibi
şubat annelerinin çoğu ocak annesi olabilecek gibi :)

canım benim problemm öncedendi-şu pembelik olayı

ıslaklık dersen o her daim oluyor
idrar kaçırma durumu yani ben yatakta bir yandan diğer tarafa dönerken kaçıyor ya da sürgüyü isteyip gelmesine kadar olan aralıkta

bebişim - dersu nasıl geçti dr?
gelir gelmez yazın lütfen

kızlar cimcimeden nsıl haber alacağız
kimsede msni var mı?

Ay tıny oluyor değilmi çok tatlılar küçücük bizde bir sürü var o bodylerden altlarından ablamda yani.Aslında ben insanlar yanlış anlar diye çekiniyorum o giysileri buradan paylaşabiliriz ihtiyacı olanalar vardır mutlaka .Allah güzel günlerde giydirmek nasip etsin inşallah .

Ay yaa ben olmam inşallah ocak annesi yani hiçbirimiz olmayız inşallah .Sende bak şaka maka derken 33.haftayı bitiriyorsun bir sonra ki dr. kontrolün ne zaman bakalım ne kadar olmuş Çınar Demir bebek

acayip derecede hasta olmuşum..resmen öksürürken dikiş yerlerim açılacak diye korkuyorum...
burnum akmadığı içinde acayip baş ağrım var..
galiba iyice üşüttüm ben...
şimdi beni böyle gören doktorlarım kesinlikle bebeği göstermezler vede içeriye bile almazlarrr..offf biran önce iyi olmam lazım...

:1hug:

aman canım yaa neden çıktı bu şimdi
burnun için tuzu su yapsan fayda etmez mi acaba
ılık bir de duş
hemen iyileşmen lazım
:teselli::teselli:

iyi akşamlar kızlar,bizde doktordan geldik bi problem yok rutin kontrol yapıldı.ama oğluş bu sefer güzel poz vermedi fotosunu alamadık( aman iyi olsunlarda varsın fotoları olmasın.

Vidicim ocak sonu doğum olabilir mi:1shok: çok heycanlandım yazını okuyunca ne kadar az kalmışhihoyyyt, doğum şekli ne zaman belli olmaya başlıyor acaba.
canım doktor şuanda bebeğin gelişi güzel %90 normal yapablirsin ama ne olacağı yinede son ana kadar belli olmaz dedi.

TATOŞcum geçmiş olsun,aman dikkat et,dinlenmeye çalış.

canım içini ferah tut ve dualarını eksik etme sonuçta elinden gelen başka bişiy olamıcak,Allahın izniyle kavuşacak eşinde sana ve bebişine hayatım

canım sanada çook geçmiş olsun,çok zor olmalı Allah kolaylık versin güzelim,tekrar geçmiş olsun

Canım benim 31+3 oldu:))) şimdilik şubat 15 gözüküyor doğum günümüz ama, değişebilir tabi. Bu arada isim olarak Çınar Demir düşünüyorsun galiba bizde bir aksilik olmazsa Demir koymayı düşünüyoruz şimdiden çok benimsedim ismini:CüvCüv:
Bu arada az önce bir arkadaşımdan haber aldım 8 aylık bir oğlu vardı, şimdi 3,5 aylık hamileymiş regly olmayınca zaten test yapıyordu sürekli ama negatif gözüküyordu en son doktora gitmiş öğrenmiş çok üzülüyordu hayırlısı olsun artık hakkında

TATOŞ geçmiş olsun canım bol mandalina ve portakal ye bebeğinin yanoına girme zaten canım bu halde .Bol bol dinlen ve uyumaya bak .
Sağol VİDİ cim amin inşallah
SSASLAN benimde kontrol ctesi cumaya saatler uygun gelmedi ctesi gidicem bende bakalım ne kadar olmuşlar yaramazlar resim alsana sende dr.undan peki senin kilosu dolunca alcaklarmı hemen bebeği yoksa bekliceklermi ?

oho biz o tarihe gelene kadar neler yaşamıştık
şaka gibi yaaa
3,5 ay
artık mecbur doğuracaktır herhalde değil mi
neyse en azından ikiz gibi ikisi bir arada büyür giderler

derincim hemen almayacaklar
su veya sancı gelene kadar bekleyecek
2 kgı geçtikten sonra korkmayın artık küvöze bile ihtiyaç duymadan alırsınız kucağınıza demişti

resim konusu pek olamadı bizde
plasenta önde olduğundan poz alamıyoruz

Olsun seninkininde doğunca görürüz resimlerini .Ay şaka gibi yaa 3.5 aylık bebeği varken hamile mi kalmış ay allah korusun ne kadar zor olur yaa doğum falan yıpratır hamilelik allah yardımcısı olsun ay diyecek birşey yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…