2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

ömrüm günlük süt dediğini vereceksen hayvanın sağlıklı olduğunu netleştirmen önemli
meme iltihabı falan varsa yavruna zararı dokunabilir
marketlerde satılan pastörize günlük sütlerden bahsediyorsan o daha sağlıklı tabi açık sütlere nazaran

ben oğluma aptamil junior 1 + veriyorum geceleri
sabaha karşı ve gündüz ise emiyor

sibelcim gördüğünde cevaplarsan sevinirim hani sıcak yemekleri sıcakken dolaba koymayın soğuduktan sonra koyun diyorlar ya aynı kural deepfreez için de mi geçerli sen de hani et için bekletmeden koyun demiştin ya ben önümüzdeki günlerde belkıs gibi et suyu koyacağım da sıcakken mi koyayım yoksa soğuduktan sonra mı koyayım kafam karıştı :uhm: ben bugüne kadar hep soğuduktan sonra koyuyordum sen et için çabucak koyun deyince sana sorayım dedim gıda mühendisine sormicaz da kime sorcaz dimi alkisalkisalkis

huriyecim bekletmeden derken sıcak sıcak demedim yanlış anlaşılmasın

sıcak olarak koymaya kalkışırsanız bu sefer dolapta önceden bulunan ürünlere ve dolabımıza zarar vermiş olursunuz
ben mümkün olan en kısa süreyi kastettim
bunu da nasıl yapabilirsiniz bazı püf noktaları vereyim

mesela et suyu koyacaksanız suyu tencerede soğutup bölüştürmek yerine sıcakken bölüştürüp o şekilde soğutursanız daha kısa sürede soğuyacaktır
ya da eti parça halinde pişirdiyseniz yedireceğiniz şekilde parçalarsanız daha küçük parçalar daha hızlı soğuyacaktır
oda sıcaklığına iner inmez dolaba koymanız gerekiyor çünkü oda sıcaklığına indikten sonra her geçen süre ürünün bozulmasına o kadar etki etmiş oluyor
pişirdiğiniz ürünleri 1,5 saat içerisinde dolaba kaldırmış olmalısınız

arkadaşlar ana ogunde kac cesit yemek yedırıyorsunuz.sadece corba mı yada sadece sebze puresı mı yada sızın yemeklerınızden bır cesıtı ben bu konuda kafam karısık erdeme muhallebı yada corba ıcırıyorum baska yıycek halı kalmıyor ..bu arada muhallebi ve corba aksam ogunune ornek ..
bu aksam kucuk boyda kabak dolmasını yogurtla karıstırdım bıraz suyunu bol koydum sadece onu yedı ısterdım kı oncesınde az corba ..peşindende bu yemegı yesın..bu arada erdem çorbanın yada yemegı içinde ekmegi sevmıyor ne zaman ıcıne koysam gerı atıyor bu yuzden cogunlukla ekmeksız yıyor...dıette benımkı anlıyacagınız

ben bugün kızıma balık yağı aldım. çok iştahsız, bu ay hiç kilo almamış moralim bozuldu, zaten nasıl kilo alsın kii ağzına 4-5 kaşık bişeyi zorla versem yedi diye seviniyorum, ben de belki iştahı açılır diye balık yağı aldım, doktor gerek yok balık yedirin yeter dedi amaaa düzene sokamadık bir türlü haftada 3 kez balık yiyemiyoruz,balık yediğimiz gün Nisa balığı yeterince yemiyor, baktım olmayacak balık yağı aldım geçtim.

benim doktor 1 yaşından sonra başla dedi, eczanelere sordum onlar da 1 yaşından snra kullanın dedi, o yüzden ben yeni başladım.

benim kız şimdiden kıpır kıpır bir dakka yerinde durmuyor, balık yağı multienerji verirse duvarda emeklemeye başlar deseneekaydirigubbakcemile3

bir de sen kaç çeşit yemek veriyorsunuz demişsin, gerçi benimki iştahsız ama ben yiyecekmiş gibi herşeyini hazırlıyorum, dolma verdiğim zaman yanında muhakkak cacık ya da yoğurt yediriyorum.taze fasulye verdiysem araaya pilav da ekliyorum. köfte verdiysem ayran da içiriyorum.yemek yeme faslı ayrı oluyor, ayrıca öğlen vaktinde çorbasını içiyor, bir de ikindin veriyorum çorbasını.

benimki sade süt içmior yaaa illa içinde bal olacak. iyi mi kötü mü bu bilemiyorum

ya kızlar ben de sute alıstıramıyorum bı turlu. bardak , alıstırma bardagı, bıberon herseyı denedım. şekerlı şekersız ılık normal onları da denedım yok. dırek agzını cevırıyor. gercı kalsıyum alıyo yeterlı yoğurt peynır ve anne möö sunden .))) ama artık memeyı kesıp yatmadan sut ıcsın ıstıyorum ama yokk(

bu topiğe hç uğramıyorum ben şimdi bi bakim dedim...bunlar büyüüdüler artık ya...bizim yediğimi herşeyden yediriyorum ben oyüzden yani hangi birini yazzsam...sadece gece süt yada devam sütü içiyor uyandıkça...bide gündüz günde bi kere muhallebi veriyorumm..

asiyecim belki azı dişlerini falan çıkarıyorsa ondanda olabilir bizimkide azılarını çıkarırken çoğunuz biliyorsunuz o kadar iştahlı olan yavrum 1 hafta hiç bir şey yiyip içmedi azı dişlerini çıkarmadıysa eğer bence bir kontrol et ondanda olabiliyor en zor azıları çıkartıyorlar çünkü

evet canım çıkarmadı sıkıntısı o yüzden çok kabarmış patlayacakmış gibi duruyor günlerdir ama hiç çıkmaya niyeti yok

valla yazın tarif ya...şaşırıyorum hergün artık...bugün kahvaltı etti..öğlen ıspanak yedi..kefir içti...akşamüstü meyve yer...akşama da zeytinyağlı yer alması yiyecek...

kızlar kahvaltıları nasıl hazırlıyorsunuz bir değişiklik yaptınız mı ekmek içi mi kullanıyorsunuz kaç ml sütle hazırlıyorsunuz, sütü ayrıca yanında içecek olarak da kullanıyor musunuz???

aylin kefirmi nasıl alıyosun ebnd eistiyorum aslnda şu normöal satılandan mı kendinmi yapıysun bide doktor ne diyo kefir için sen sormuşsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…