2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım bizde sık ilişkiye girmiyoduk sonuç kız oldudelikafadulden

derincim hayırlı olsun kızın sağlıklıymış ne mutlu. izmirde gittin değil mi doktora ayrıntılı ultrasona mı girmiştin nerde girdin canım yani doktorun nerdeydi

normal mi sezeryan mı?
Normal doğumda bebek doğar doğmaz anne tenini hisseder. Sezeryanda anneyi en erken yarım saat sonra görür.
Normal doğumda bebek hemen emer. Sezeryanda süt hemen gelmez. Sütün gelmesini beklemek gerekir. Bu nedenle sütten önce gelen ve bebeğin bağışıklık sistemini çok çok güçlendiren sıvıyı sezeryanla doğan bebekler alamaz.
Normal doğumda bebeğin dışarı çıkmaya çalışırken harcadığı efor akciğerleri için çok faydalıdır, sezeryanla doğan bebek bundan mahrumdur.
Sezeryanla doğan bebek için olay normal akışında gelişmemiş, biri gelip pat diye onu almıştır. Normal doğumda bebek de sancılar geldikçe kendini ruhsal olarak "doğmaya" hazırlar, sezeryanda bu olmaz.
Bunlar açık ve net olanalar. Bir de kanıtlanmamış araştırmalar var ki onlar da normal doğumla gelen bebeklerin daha sağlıklı ve daha sakin olduğunu söylüyor. Tabi normal doğumla gelen bir bebekle sezeryanla gelen bir bebeği direk karşılaştırmak doğru sonuç vermez, bebeğin kendi huyuna göre bu tersi sonuçlar verir. Ama bir bebeği kendi kapasitesi ile karşılaştırdığınızda normal doğumla doğması onu daha sağlıklı ve mutlu yapar.
alıntı

Ben de bugün saat 16:30'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Artık bebeğimin ne yaptığını bildiğim için endişem yarı yarıya daha az. İnşallah herşeyi yerindedir kuzumun.

eee nasılmış , gelinim iyi miymiş delikafadulden

hadi yaaaa , bak çok uyuz oldm senin şirkettekilere Çok üzgünüm çoook
özel şirketlerde tilki çok anacım , eşimden biliyorum , millet birbirinin koltuğuna göz dikiyo ve hep ayak oyunları vs. :1ninca: sen işini yaparken fazla mesai yapıp onca raporun-dosyanın vs.nin arasında cebelleşirken bi bakmışsın ayaklar baş olmuş :1shok:
bazen iyiki 657ymişim diyorum :Saruboceq:

biz de düşündük o işe girmeyi delikafadulden
sanırım 3. denemeyi yaparken ivf baby yazıp arattırmıştım googledan , ilgili haberleri okurken bir de baktıkki bir sitede önünde " ivf baby " yazan , tüp resimleri , embriyo resimleri olan türlü kıyafetler vardı , çok şirin gelmişti ve alalım bunlardan dedim , eşim de fiyatlarına baktı , e bunlardan yaptırırz biz burda makul ücretle , hatta yapsak ya biz bu işi felan oldukkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bu arada şuan burda olan arkadaşlarada selammm starduşş nasılsınn cicim :1hug:

starduş kovalasın seniiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
iiyim sen nasılsın , kayıpsın yine sengözlerimebaksanab
yok yazıcam bak yoklamada seni kaydirigubbakcemile3
nasıl gidiyo yerimseniben

starduş kovalasın seniiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
iiyim sen nasılsın , kayıpsın yine sengözlerimebaksanab
yok yazıcam bak yoklamada seni kaydirigubbakcemile3
nasıl gidiyo yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız annem vardı ondan gelemiyordum gitti bugün saldırdım hemen pc ye kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım bende nasıl olayım hala göstermedi biliyomusun benimki cinsiyetini
iyi gidiyor ama biraz ağırlaştım sanırım vücut olarak hareketlerimin ağırlaştığını hissediyorum sanki ne biliyim
sen nasıloldun arasın nasıl

hmm ok o zaman yerimseniben
benim de eşim ist.a gitti akşam iş çıkışı ama 23-23,30 gibi evde olur , hazır o yokken girdim bugün bayaa , kızıyo çok oturuyormuşum :sm_confused:
bende de var o ağırlık , bir de üstüne 2 gündür karnımda batmalarım var , gazdan olabilirmiş , sindirim sistemi-barsaklar bu aylarda gevşiyormuş , o yüzden kabızlık çekebilirmişiz , aklında olsun yerimseniben benim ne tedavi ne sonrasında hiç olmamıştı ama 2 gündür biraz sıkıntı yaşıyorum bu yüzden
dr.um normal dedi :sm_confused: ama ben kendimi davul gibi hissediyorum özellikle de akşamları .. sabahları eşimi uğurlarken ( uyanık olursam es kaza kaydirigubbakcemile3 ) normal bir şekilde sarılabiliyorum , göbiş rahatsız etmiyo , ama akşam geldiğinde göbişimin azcık yanından sarılıyorum :CüvCüv:
Aras paşanın da keyfi yerinde sanırım , arada bir hissediyormuşum gibime geliyor , sonra " havaya girme hiç :mymeka: büyük olasılıkla bu haftalardaki gaz geçişleridir o " deyip dizginliyorum kendimi kaydirigubbakcemile3

gündüz maşallah çalışanlardan dolayı giren çok allahtan son aylarına kadar çalışacaklar nasıl geçer vakit kalabalık olmayınca:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…