doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim...Şeniz
melekcim tatlım öğlenleri pek evde olmuyorum yada arkadaşlarım geliyor ancak akşamları bakabiliyorum...seninle karşılaşamıyoruz canım bende özlüyorum ama bakıyorum nasılsınız diye takipteyim yani...kaydirigubbakcemile5
ağrım oluyor bazende böbreğimde idare etmeye çalışıyorum işte...
birde sık ilişkiye girince kız oluyor demişsiniz biz gün aşırı girdik ama bende ters tepti demekki kaydirigubbakcemile3
Ben de bugün saat 16:30'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Artık bebeğimin ne yaptığını bildiğim için endişem yarı yarıya daha az. İnşallah herşeyi yerindedir kuzumun.
Kızlar çok teşekkür ederim. İnşallah herşeyin iyi gittiğini söyleyeceğim sizlere. Bu sefer CD'ye kaydı da istiyorum. Kalıcı bişeyler olsun di mi?
Zuzuum, evet canımı çok yaktı bu şirket. 9 senedir aynı yerde köpek gibi çalışıyorum. İşi çok iyi biliyorum. Nerede goy goy yapan adamlar terfi ediyorlar. Son 2 senedir kurumsala ben bakıyordum. Her ay sonu sabah 8 akşam 24:00 çalıştım. Yapılan işin süresini kısaltmak için IT'ye bir program geliştirttim. Fikir, ekranlar herşey bana ait. Son ölçümlerime göre ayda 20 kişi belki şimdi daha fazla eleman tasarrufu sağladım. İnanın abartmıyorum hepsi gerçek. Bir firmanın sorunu olsa çözene kadar işten çıkmadım saat kaç olursa artık. Hele geçen sene toplantılardan çıkmıyordum. 2 kişilik çalıştım. Ekibimdekiler de aynı fikirdeler. IT, satış, ekibim ben evdeyken çok aradılar seni özledik artık burası çok kötü oldu diye.Şimdi mükafatı ne oldu? Bana negeçmiş olsun dediler, ne hayırlı olsun diye ne bir mesaj ne bir telefon hiçbirşey açmadılar, atmadılar. İnsan yerine koymadı üstlerim. Bir de gözdağı vermek için sürekli kuyumu kazmaya çalışan adamı benim yerime koydular. Anlaşmışlar ona terfi verecekler. Herif kasım kasım geziniyor. Bu durumda 2 seçeneğim var. Ya kendimi paralayacağım dolayısıyla bebeğimi de, ya da çalıştığım seneleri çöpe atıp yoluma devam edeceğim. Doğumdan sonra işe gitmeyi de pek istemiyorum. Benim için orası bitti artık. Kendi çukurlarında boğulsunlar.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Resmen kustum. Oh beeee.
Eeee aklın yolu birdir. Ben hiç görmedim ama olsa çok satardı herhalde. Ya ben galiba doğum sonrası hamile ve bebek giyim işine gireceğim. Çok iyi para var. Alıcı var. Satıcı yok. Fiyatlar inanılmaz yüksek. Geçen hafta bir mağzada basit bir üzerinde "home made" yazan t-short 82 TL'di. Eşime hep söylüyordum bak ben bu işe gireceğim diye. O da fiyatını görünce inandı bana.
bu arada şuan burda olan arkadaşlarada selammm starduşş nasılsınn cicim :1hug:
starduş kovalasın seniiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
iiyim sen nasılsın , kayıpsın yine sengözlerimebaksanab
yok yazıcam bak yoklamada seni kaydirigubbakcemile3
nasıl gidiyo yerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız annem vardı ondan gelemiyordum gitti bugün saldırdım hemen pc ye kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım bende nasıl olayım hala göstermedi biliyomusun benimki cinsiyetini
iyi gidiyor ama biraz ağırlaştım sanırım vücut olarak hareketlerimin ağırlaştığını hissediyorum sanki ne biliyim
sen nasıloldun arasın nasıl
kızlarr nerdesiniz uykucularrkaydirigubbakcemile
kızlarr nerdesiniz uykucularrkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?