2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yok hayatım bu haftada hissetmen normal bende o haftada hissetmeye başladım bende arasdır o aras( kedidir o kedi gibi oldu ama affet artık kaydirigubbakcemile3) benimde sadece karnımda ağırlık hissediyorum kabızlıkla ilgili bir sorunum yok ama bilmem kız artık şişiyoruz normaldir eskiden hiçbiryere değmezdi göbişim şimdi o önde gidiyorkaydirigubbakcemile3 ama sadece göbeğim var benim başka biyerimde bi kilo alımı yok top yutmuş gibiyim kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy derıncımmm cok mutlu oldum sukurler olsun bebısın cok cok ıyıymıs annesı bosuna stres yapmıssın bakdelikafadulden

derinn çok güzel haberler sağlıkla gelsin yavrun canım artık için rahattır bundan sonra kendini yıpratmazsın hihoyyyt hihoyyyt

derincim hayırlı olsun kızın sağlıklıymış ne mutlu. izmirde gittin değil mi doktora ayrıntılı ultrasona mı girmiştin nerde girdin canım yani doktorun nerdeydi

derincim gözün aydın çok sevindim canım :))))
maşallah bebeğine tatlım...

derin gözün aydın allah kucağınada almayı nasip eder inşallah

çok teşekkürler hepinize çok sağolun kızlar misafirim var pek giremiyorum:içelim:

çok teşekkürler hepinize çok sağolun kızlar misafirim var pek giremiyorum:içelim:

bütün gün merak ettim seni yaaaa ,geçmişe dönük de okuyamadım ama arkadaşların mesajlarından anladığım kadarıyla süper geçmiş ayrıntılınız hihoyyyt
kızının şansına bugün hava da güzeldi

kıs hakkaten oğluşum mudur o hissettiğim kaydirigubbakcemile3
ne biliiim ya sanki barsaklarımda bir şeyler geziyormuş gibi
benim biraz belim genleşti gibi kaydirigubbakcemile2
ama oğluşum olacağı belli , sivrildi göbişim çünkü :CüvCüv:

bence oğluşun o hissettiğin akşamları yattığında sol tarafına uzan yan olarak bak hissdeceksin kıpırtılarını benimki kıpır kıpır vallahi hiç durmuyorkaydirigubbakcemile3
benimde göbeğim var sadece bakalım ne olucak benim

slm kizlar!!
ya sayfalari oku oku ancak bitirebildim,
kibelecim hayirli olsun canim kizin oluyormus, cok sevindim,
nilaycim seninde dogum gunun kutlu olsun,
star dust ben iyiyim canim sen nasilsin?,
kizlar yazdiginiz isimler cok hos, buarada benim oglusumun ismi Berat Sinan olcak. berat i ben koyuyorum, sinan da babasinin cok hosuna gidiyormus.
Sali gununu iple cekiyorum, ayrintili ultrasona gircem ins kotu bisey cikmaz,
ya kizlar gobegim okadar sisti ki anlatamam, resmen karnim burnumdakaydirigubbakcemile3 simdiden bu kadar sistim, bi kac ay sonra nasi olcak cok merak ediyorum....

ben hep soluma yatıyorum da o kıpırtıvari şeyleri sağıma döndüğümde hissediyordum fisfisfis
bak sennnn annesinin küçük danası hareketlendi mi şimdi yaane kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

hayırlısı olsun canım ayrıntılı ultrasonun umarım kötü bişiy çıkmaz meraklanma sen iyice paranoyak olduk bizde anne olalı :)kaydirigubbakcemile3
benimde karnım şişiyor anne diyorum annemde heralde karnın şişicek saf kızım kafan şişicek değilya diyor bana :roflol::roflol::roflol:

iiiim tatlım bende de müthiş bir şişkinlik var -tatlicadiarzu-
inşallah sen de güzel haberlerle dönersin canım :Saruboceq:
bu ayrıntılı olayı 20-21. haftalarda oluyor galiba fisfisfis
ben de ileriki aylarda akıbetimi merak ediyorum CADIARZU
şimdiden böyleysem :))))

ben hep soluma yatıyorum da o kıpırtıvari şeyleri sağıma döndüğümde hissediyordum fisfisfis
bak sennnn annesinin küçük danası hareketlendi mi şimdi yaane kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

herhalde danankaydirigubbakcemile3 cicim o kımıldıyan çocuk doğacak yarıya geldin hala gaz sancısı diyorsun sende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay Allah iyiliğini versin yaaaaaaaa, yani annenin aslında :roflol::roflol::roflol:
çok güldüm :roflol::roflol::roflol:

2 hafta sonra bende giricem ayrıntılıya hayırlısıyla şunuda bi atlatalım

aksam aksam iyi guldurdun beni:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

ay Allah iyiliğini versin yaaaaaaaa, yani annenin aslında :roflol::roflol::roflol:
çok güldüm :roflol::roflol::roflol:

bende çok gülmüştüm ilk duyduğuda annem öyle işte benim farkındamısın topikde 3-4 kişiyiz en çok bizim çenemiz çıkıyor kaydirigubbakcemile3 2 dk susmuyoruz senle ben

herhalde danankaydirigubbakcemile3 cicim o kımıldıyan çocuk doğacak yarıya geldin hala gaz sancısı diyorsun sende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya nebiliiim , 2 gündür ( bugün dahil 3 ) şişkinliğim-batmalarım olunca göründüğüm 2 dr.u da aradım , 2si de gaz-şişkinlik , barsaklarda tembelik vb. bahsedince çok da oğluşummuş gibi düşünmedim , yoksa manyak mıyıım ayol , isterim emin olmayı o kıpırtılar çocuğumdan gelmiş olsun :asigim: delikafadulden
yok yoooook , çocuk yakında " ANNEEEE O HİSSETTİĞİN BENİİİİİİMMMMMMM " deyip artık Allah ne verdiyse uçan tekme de atsa yaranamayacak galiba bana :roflol:

benim oglusum acliga hic dayanamiyo, acikinca oyle bi haraket yapiyoki neye ugradigimi sasiriyorum,,,,

yaaa ne güzel , benim miskin tosbaaam da ctesi günü paşa paşa yatıyodu , sanki tavır yapıyo bana , allaaan danası :mymeka::asigim: yirim onu bennnnnnnndelikafadulden
açtım kıpırdamadı pek o yüzden , dr.umuz da " aç gelme bi daha , hatta çikolata ye de gel burada fır fır dönsün " dedi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…