hmm ok o zaman yerimseniben
benim de eşim ist.a gitti akşam iş çıkışı ama 23-23,30 gibi evde olur , hazır o yokken girdim bugün bayaa , kızıyo çok oturuyormuşum :sm_confused:
bende de var o ağırlık , bir de üstüne 2 gündür karnımda batmalarım var , gazdan olabilirmiş , sindirim sistemi-barsaklar bu aylarda gevşiyormuş , o yüzden kabızlık çekebilirmişiz , aklında olsun yerimseniben benim ne tedavi ne sonrasında hiç olmamıştı ama 2 gündür biraz sıkıntı yaşıyorum bu yüzden
dr.um normal dedi :sm_confused: ama ben kendimi davul gibi hissediyorum özellikle de akşamları .. sabahları eşimi uğurlarken ( uyanık olursam es kaza kaydirigubbakcemile3 ) normal bir şekilde sarılabiliyorum , göbiş rahatsız etmiyo , ama akşam geldiğinde göbişimin azcık yanından sarılıyorum :CüvCüv:
Aras paşanın da keyfi yerinde sanırım , arada bir hissediyormuşum gibime geliyor , sonra " havaya girme hiç :mymeka: büyük olasılıkla bu haftalardaki gaz geçişleridir o " deyip dizginliyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyy derıncımmm cok mutlu oldum sukurler olsun bebısın cok cok ıyıymıs annesı bosuna stres yapmıssın bakdelikafadulden
derinn çok güzel haberler sağlıkla gelsin yavrun canım artık için rahattır bundan sonra kendini yıpratmazsın hihoyyyt hihoyyyt
derincim hayırlı olsun kızın sağlıklıymış ne mutlu. izmirde gittin değil mi doktora ayrıntılı ultrasona mı girmiştin nerde girdin canım yani doktorun nerdeydi
derincim gözün aydın çok sevindim canım :))))
maşallah bebeğine tatlım...
derin gözün aydın allah kucağınada almayı nasip eder inşallah
ben biraz tv başına geçeyim herkese iyi akşamlar yatarken bi daha göz atarımmhihoyyyt
çok teşekkürler hepinize çok sağolun kızlar misafirim var pek giremiyorum:içelim:
yok hayatım bu haftada hissetmen normal bende o haftada hissetmeye başladım bende arasdır o aras( kedidir o kedi gibi oldu ama affet artık kaydirigubbakcemile3) benimde sadece karnımda ağırlık hissediyorum kabızlıkla ilgili bir sorunum yok ama bilmem kız artık şişiyoruz normaldir eskiden hiçbiryere değmezdi göbişim şimdi o önde gidiyorkaydirigubbakcemile3 ama sadece göbeğim var benim başka biyerimde bi kilo alımı yok top yutmuş gibiyim kaydirigubbakcemile3
kıs hakkaten oğluşum mudur o hissettiğim kaydirigubbakcemile3
ne biliiim ya sanki barsaklarımda bir şeyler geziyormuş gibi
benim biraz belim genleşti gibi kaydirigubbakcemile2
ama oğluşum olacağı belli , sivrildi göbişim çünkü :CüvCüv:
bence oğluşun o hissettiğin akşamları yattığında sol tarafına uzan yan olarak bak hissdeceksin kıpırtılarını benimki kıpır kıpır vallahi hiç durmuyorkaydirigubbakcemile3
benimde göbeğim var sadece bakalım ne olucak benim
slm kizlar!!
ya sayfalari oku oku ancak bitirebildim,
kibelecim hayirli olsun canim kizin oluyormus, cok sevindim,
nilaycim seninde dogum gunun kutlu olsun,
star dust ben iyiyim canim sen nasilsin?,
kizlar yazdiginiz isimler cok hos, buarada benim oglusumun ismi Berat Sinan olcak. berat i ben koyuyorum, sinan da babasinin cok hosuna gidiyormus.
Sali gununu iple cekiyorum, ayrintili ultrasona gircem ins kotu bisey cikmaz,
ya kizlar gobegim okadar sisti ki anlatamam, resmen karnim burnumdakaydirigubbakcemile3 simdiden bu kadar sistim, bi kac ay sonra nasi olcak cok merak ediyorum....
slm kizlar!!
ya sayfalari oku oku ancak bitirebildim,
kibelecim hayirli olsun canim kizin oluyormus, cok sevindim,
nilaycim seninde dogum gunun kutlu olsun,
star dust ben iyiyim canim sen nasilsin?,
kizlar yazdiginiz isimler cok hos, buarada benim oglusumun ismi Berat Sinan olcak. berat i ben koyuyorum, sinan da babasinin cok hosuna gidiyormus.
Sali gununu iple cekiyorum, ayrintili ultrasona gircem ins kotu bisey cikmaz,
ya kizlar gobegim okadar sisti ki anlatamam, resmen karnim burnumdakaydirigubbakcemile3 simdiden bu kadar sistim, bi kac ay sonra nasi olcak cok merak ediyorum....
ben hep soluma yatıyorum da o kıpırtıvari şeyleri sağıma döndüğümde hissediyordum fisfisfis
bak sennnn annesinin küçük danası hareketlendi mi şimdi yaane kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
hayırlısı olsun canım ayrıntılı ultrasonun umarım kötü bişiy çıkmaz meraklanma sen iyice paranoyak olduk bizde anne olalı :)kaydirigubbakcemile3
benimde karnım şişiyor anne diyorum annemde heralde karnın şişicek saf kızım kafan şişicek değilya diyor bana :roflol::roflol::roflol:
iiiim tatlım bende de müthiş bir şişkinlik var -tatlicadiarzu-
inşallah sen de güzel haberlerle dönersin canım :Saruboceq:
bu ayrıntılı olayı 20-21. haftalarda oluyor galiba fisfisfis
ben de ileriki aylarda akıbetimi merak ediyorum CADIARZU
şimdiden böyleysem :))))
hayırlısı olsun canım ayrıntılı ultrasonun umarım kötü bişiy çıkmaz meraklanma sen iyice paranoyak olduk bizde anne olalı :)kaydirigubbakcemile3
benimde karnım şişiyor anne diyorum annemde heralde karnın şişicek saf kızım kafan şişicek değilya diyor bana :roflol::roflol::roflol:
ay Allah iyiliğini versin yaaaaaaaa, yani annenin aslında :roflol::roflol::roflol:
çok güldüm :roflol::roflol::roflol:
herhalde danankaydirigubbakcemile3 cicim o kımıldıyan çocuk doğacak yarıya geldin hala gaz sancısı diyorsun sende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
2 hafta sonra bende giricem ayrıntılıya hayırlısıyla şunuda bi atlatalım
benim oglusum acliga hic dayanamiyo, acikinca oyle bi haraket yapiyoki neye ugradigimi sasiriyorum,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?