2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim oglusum acliga hic dayanamiyo, acikinca oyle bi haraket yapiyoki neye ugradigimi sasiriyorum,,,,

benimkide yemek yedikten sonra kuduruyor resmen kıpır kıpır bişiy daha var annemin dediği onuda söyleyim iyice gülün kaydirigubbakcemile3
2 gün çok fazla kıpırdamada bebeğim anne bu çocuk kıpırdamıyor hiç karnımda dedim maçmı yapacak karnında uyuyordur ondan kıpırdamıyordur demişti annem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende çok gülmüştüm ilk duyduğuda annem öyle işte benim farkındamısın topikde 3-4 kişiyiz en çok bizim çenemiz çıkıyor kaydirigubbakcemile3 2 dk susmuyoruz senle ben

evet , hasret gideriyoruz nihaaayet , ya ipeğimu da olsaydı , şimdi bi ton kızacak bana :mymeka:

evet , hasret gideriyoruz nihaaayet , ya ipeğimu da olsaydı , şimdi bi ton kızacak bana :mymeka:

evet özellikle senle ben bir araya geldikmi hiç bitmiyor çenemiz izmire geleceğim zamanda senle yüz yüze gelmek istiyorum ben o zaman susarmıyız acaba çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

senin tembel tosbaan yatmaya alışmış kız ondan kıpırdamıyor benimkide dört dönüyor ama bi türlü göstermiyor ne olduğunu ne kıymetli şeyimiz varmış :roflol::roflol::roflol:
çatlattı beni

:roflol:
çift kale maç yapsın bir tüpten diğer tüpe :roflol:

kaydirigubbakcemile3benimkisi yemegi gorunce hic sesini cikarmadan uyuyo heralde, kipirdamaya baslayinca biseyler yiyorum hemen sesi kesiyokaydirigubbakcemile3

senin tembel tosbaan yatmaya alışmış kız ondan kıpırdamıyor benimkide dört dönüyor ama bi türlü göstermiyor ne olduğunu ne kıymetli şeyimiz varmış :roflol::roflol::roflol:
çatlattı beni

e anacım aslında dört dönüyorsa daha iyi görmesi lazım dr.un , 4 boyutlu değil mi gittiğin dr,un ultrasonu ?
ay mümkünse doğduğunda da yatsın :Saruboceq: :roflol:

e anacım aslında dört dönüyorsa daha iyi görmesi lazım dr.un , 4 boyutlu değil mi gittiğin dr,un ultrasonu ?
ay mümkünse doğduğunda da yatsın :Saruboceq: :roflol:

öyle ama görmüyor ya benimki iyi kamufle ediyor yada dr um gözünde bi sorun var en sonunda alıcam elime ultrason aletinin ben kendim bakıcam olmucak başka türlü kaydirigubbakcemile3

atlatırız atlatırız korkma bişiy olmaz benim tek korkum erken doğum ondan çok korkuyorum başka korkumda yok

korkmuyorum desem yalan olur, cunki ben hic vitamin kullanmiyorum, daha dogrusu kullanamiyorum, migdem kaldirmiyo, dogru duzgunde birsey yiyemiyorum zaten, bebegimde bi eksiklik, yada sakatlik olcak diye cok korkuyorum,,senağlama

ya bi tuhaflık var , benim son yazdığım mesaj ( Ebushtan alıntı yaptığım mesaj ), Ebushun mesajından önce yer alıyor sıralamada , sayfa 2015te .. hayır içmedim de :roflol:, içmeden böyleysem , hagget anlayan var mı noooldu

korkmuyorum desem yalan olur, cunki ben hic vitamin kullanmiyorum, daha dogrusu kullanamiyorum, migdem kaldirmiyo, dogru duzgunde birsey yiyemiyorum zaten, bebegimde bi eksiklik, yada sakatlik olcak diye cok korkuyorum,,senağlama

korkma canım yaa , c vitamini yeşil olan her sebzede oldukça var , eğer onlardan yiyorsan sorun yok .. üstelik elevit kullanıyorsan hiç dert etme .. aklına kötü şeyler getirme .. bence senin oğluşun da alnının akıyla çıkacak salı günü a.s

evet canim simdi sen yazinca bende gordum bi tuhaflik var

ben kaçıyım
belim ağrıdı , bayaadır oturuyorum .. size iyi sohbetler :1hug:
sevtabım düzyolum daha sık gel , açma arayı Şeniz

korkma canım hiçbişiy olmaz melekler tutuyor onları annelerimiz hiç vitamin mi aldı hiç bizim gibi testmi oldu hani biz sakatmı olduk tövbe yarabbim olmaz bişiy korkma rahat tut içini eskiden insanlar hamile haliyle tarlalarda çalışıyormuş doğudakileri düşün onların kaç tanesi bizim gibi rahat hamilellik geçiriyor bak olup doğuyorlar olmaz bişiy korkma :teselli:

ins canim, cok dua ediyorum, takmamaya calisiyorum,
ama beceremiyorum,, annelik boyle birsey olsa gerek,,,,

evet özellikle senle ben bir araya geldikmi hiç bitmiyor çenemiz izmire geleceğim zamanda senle yüz yüze gelmek istiyorum ben o zaman susarmıyız acaba çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

inşallah canım Şeniz
bana da öyle geliyor kaydirigubbakcemile5

Cok dogru soyluyosun, eskiden vitaminmi varmis???
bende boyle dusunerek kendimi teselli edeyim bari;;;;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…