cnm gözün aydın çok sevindim bebişinin iyi olmasına
Tabi ki doğacaklar bir şekilde sağlıklı olsunlar öncelikle.
Benim demek istediğim doğum için bebeğin gelişimi önemli ama hamilelik haftan sabit oluyor.
sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inş Şeniz
bizde dünden beri çok daha sevinçliyiz herşeyin iyi çıktığıne o kadar sevindikki eşim bir sarıldı bana ordan çıkınca adam belli etmiyormuş mo ral veriyordu banakaydirigubbakcemile5
Bizimkilerde şu yönden çok ilginç biz 3,5 yıllık evliyiz hep cocuk yapın hekes soruyor gibilerinden konuşuyorlardı.neyse ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Sonrasında yine hamile kaldım .sanki bana ısrar eden onlar değil sanki kıskançlık seziyorum her hareketlerinde .geçen hafta diyorlar ki kilo almamış hamile gibi durmuyorsun pek ama sen 6. Aydan sonra görürsün falan diyorlar .nasıl kilo alnıyor .bozuluyormuşsun . Bi masallah demiyorlar :)))
kızlar dogum için pijama takımı ve gecelık alıcam bu modeller nasıl?
ya bunun beyaz renkte pijama takımı vardı ama kalmamıs galıbasenağlama
gunaydın guzell anneler
nasılsınız?
pıjamalar cok gzlmıs gercekten bende ıstıyoum yavas yavas almak ama duzce cok pahalı bır yer
bır hamiş pantolonu bıle 80ytl den baslıyor
günaydın kızlar çok mutluyum güzel haberlerle geldim.
bebeğim çok iyi çok şükür . doktor kalbini, midesini , böbreğini, omuriliğini,beynini heryerini inceledi çok iyi deddi çok şükür yanlız benim bebiş hiç poz vermesini sevmiyo ( annesine hiç çekmemiş) doktoru çok zorladı poz konusunda adam renkli basıcaktı en sonunda bişey yakaladı oda belli belirsiz çok inatçı bi bebek dedi eyvah eyvah yandım desenize dvd çekimde yaptık izlerim artık bol bol , olsun inatçı falan ama bebişim iyi o bana yeter umarım diğer arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah.
bunlarda hamıle:asigim:
kızlar rüyamda hayır olsun böyle son günlerim doğum zamanıma yakın hava yaz geziyoruz eşimle ben bide eşimin akrabaları piknik gibi yeşillikler arasındayız herkes oturup bişeyler iyiyoruz ben diyorumki ya diyorum beni boşuna getirdiniz ben ne yapıcam ya doğumum başlarsa fazla gezinmemek gerek diyorum onlarda diyolar bana daha 1 2 haftan var zaten sezaryan olacaksın korkma diyolar aradan bi 5 dakika geçiyo benim suyum geliyo öyle böyle derken kabin gibi bi yer var arazide diyorum ben bi kontrol edeyim ne geldi böyle şakır şakır deyip neyse giriyorum herheste dışarda beni bekliyo sancım felanda yok baktımki suyum gelmiş böyle ufak bi ıkınma geliyo içimden böyle itiyorum kendimi rahmim açılıyo neyse apar topar beni hastaneye götürüyolar ama benim gittiğim yer değil bende kızıyorum ya ben burda olmucam ameliyatımı doktorumu istiyorum diye ağlıyorum bide sizi bayıltcaz diyolar nasıl ağlıyorum ben bayılmak istemiyorum belimden uyuşturup öyle yapın bari diyorum onlarda onu yapacak doktor yok izinli pazar olduğu için diyolar bana ay diyorum herşey benimi buldu sonra ağlıyorum yine annem olmadan kesinlikle o masa yatmam felan derken bebim kızım bi anda doğuyo alıyorum böyle hafif sarışırın renkli gözlü ve tombiş bişi nasıl hayran kalıyorum:asigim:alıyolar kucağımdan doktor diyo yine seni kescaz neden diyorum bebeğin eşi içerde halen çıkmıyo felan hep ağlıyorum böyle sonra bakıyorum bebeğimi masaya yatırmışlar ağlıyo ama bacakları mor olmuş niye öyle deyip bana doğruyu söyleyin hep ağlaya ağlaya uyandım sonra allah hayır etsin ammada uzun görmüşüm bi yerim açıktamı kaldı nee:roflol:
günaydın kızlar
fuara bilet nerelerden temin edebiliriz bilginiz varmı
kızlar ben akşamları kendimi oldukça huzursuz ve karnımın gerildiğini hissediyorum uyumakdada güçlük çekiyorum azı akşamlar sizdede oluyormu bu
aksamlari ben de acayip derecede ayak yanmasi problemi cekiyorum. boyle buzlu bir kova alsam icine ayaklarimi batirsam inan fosss diye buhar cikar. o kadar yaniyor yani.
islak havluyu sarip oyle yatiyorum basima bir is gelmez insallah bundan dolayi. ayak sonucta usutmemek lazim ama ne mumkun baska turlu uyuyamiyorum.
yapm canım bence havluyla öyle üşütürsen Allah korusun iyi olmaz senin için bence yanma anında ayaklarını yıka öyle yat ama havluyla deil
Kizlar bir de catlaklar icin dogumdan sonra madecassol krem cok iyi geliyormus. kk da okudum. estetik bolumunde. gebelik sonrasi estetik guzellik mi ne diye bir baslik var orada biri yazmis. arkadasi uygulamis sonuc supermis. madecassol yanik kremi. deriyi yeniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?