2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sağolun kızlar bir türlü karar veremiyorum çok kararsızım babamıza baştan beri naz gelio demeye başlamıştım oda kendini çok kaptırdı nazlı kızım diye seveceğim onu diyor dedim daha 4 ay var kaptırma kendini fikrim değişebilir onu kandırması kolayda ben karar verebilsem

Melek kilo almışa benzemiyorsun
göbüşe gider senin kilolarda :))

Şenizayy çok teşekkür ederim tatlım.............delikafadulden
evet göbüşe toplanıyor................Şeniz
ama yine de artık orantılı bi kilo artışına başlamamız lazım........
bende 2,5-3 kilo aldım bu haftaya kadar ama hep böyle gidemez...bebek büğüyor.rşi büğüyor su hacmi artıyor..........o yüzden doğal olarak kilo almamız şart...........
toplamda 10-13 kilo arasını hedefliyoruma.s inşallah:1hug:

kızlar selam
baş dönmesi yaşayan varmı? cuma akşamından beri acayip başım dönüyor. yürürken dengemi bile sağlayamadığım oldu. doktorum tansiyonun düşüp çıkıyordur diyor ama ne zaman ölçsem aynı çıkıyor

slm kızlar aranıza katıllamıyorum pek şu işler bitmek bilmiyor...:1no2:
dün kızımı gördüm çok şükür iyiymiş 300 gr olmuş
:CüvCüv:

Bende pek olmadı baş dönmesi canım ama tansiyon olabilir sanırım başka neden olucakki ?? Birde hamileliğin ileriki aşamalarında vücut dengesi değişirmiş göbek büyüdüğünden dolayı belki ondan dengen bozuluyo gibi olabilir canım

Derincim bence hiç kafanı karıştırma sen hep nazlı kızım uzak yollardan geliyo diyordun ona en çok yakışan isim bu bence Bende kızım olsa ilk düşüneceğim isimlerden biriydi Naz anlamıda güsel süper

Melekcim gördüm kusura bakma yorum yapmayı atladım çok güsel maşallah normalde olsa göbeğe tahamül edemezdik ama şimdi bakıp duruyorum çok hoşuma gidiyor ne güsel dimi kocaman olduğunu görücez inş....

:) bilmiyorum ki inşallah öledir canım. başlarda yaşamadım hiç böle bişi ne miğde bulnatım oldu nede başdönmesi teşekkür ederim cevap verdiğin için.:1hug:

birde kızlar bebekler için yan yatma yastıklarından alın ben cumartesi aldım o sırada hamile bi bayan ilk çocuğunda ondan vazgeçecememiş çok rahat diyoo bende aldım. sizde alın

ametist rica ederim canım ne demek
yastığı biraz anlatırmısın bana ıvır zıvır gibi geliyo o tarz şeyler emzirme yastığı vb. ama işe yararsa olabilir tabi nasıl bişeymiş

Büyük ihtimal tansiyon problemidir cnm... benim tansiyonum normade 7-5 tir. Ama simdi 12-8 oldu. Yane senin aynı dedigin tansiyon bünyendeki degisiklikler yüzünden sürekli degisiyo olabilir. Yinede doktorunla konus derim ben...Geçmiş olsun cnm

EVET CANIM YA BÜĞÜSÜN İSTİYORUZ İŞTE............
GÖRMEDİN SANDIM RESİMLERİ DE:asigim:
OFF ZAMAN HIZLA AKIP GEÇSE DE GELSE MELEKLERİMİZ:1hug:

ben de hiç yastık kullanmıyorum henüz gerek duymadım ..genelde soluma yan yatıp uyuyorum..şimdilik rahatım ilerde ne olur bilemem

Ya ben göremiyorum ne meleğin göbeğini görebildim ne kibelenin aldıgı cicileri. Simdi bilgi işleme söylesem ne dicem, bi forum var resimmi bakıcam dicem... Artık evden baglandıgımda bakıcam hepsine :1no2:

EVET CANIM YA BÜĞÜSÜN İSTİYORUZ İŞTE............
GÖRMEDİN SANDIM RESİMLERİ DE:asigim:
OFF ZAMAN HIZLA AKIP GEÇSE DE GELSE MELEKLERİMİZ:1hug:

Ay canım inan çok çabuk geçiyo zaman yarıladık ben 23. haftadayım hele bahar gelsin daha çabuk geçicek günler bi anda yanıbaşımızda olucak kuzular inş. beşiğine sabah bakıyorum hemen içinde olsa diyorum ne güsel olur diyorum ama bu tatlı telaşlarda çok güsel rahat hamilelikler geçiriyoruz keyfini sürelim kıslar bugünler çok özellll:CüvCüv:hihoyyyt

ametist rica ederim canım ne demek
yastığı biraz anlatırmısın bana ıvır zıvır gibi geliyo o tarz şeyler emzirme yastığı vb. ama işe yararsa olabilir tabi nasıl bişeymiş

birbirine bağlı niri uzun öbürü kısa iki blok düşünün. bebeği tam arasına koyuyorsun büyük kısmı sırtını destekliyor küçüğü karnını böylece minkler kayamıyorlar yan yatıyorlar. sen değiştiriyorsun onları ki bir tarafları uyuşmasın diye çok prtik bişi resmini koymaya çalışcağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…