nasılsınız güzel anneler melekçim göbüşün çok tatlı maşallah
ayyyy kızım benim çıldırdı çıldırdı pıt pıt nasıl atıyor karnımda süper..........çok güçlü hissediyorum maşallah yavrukuşuma benim...
günaydınlarrr....
bugün sabah başağrısıyla uynadım dün taşıdık evi ama acayip yoruldumm.. allah ev taşıyanlara yardım etsin...umarım herkes iyidir malum dün hiç bakamadım....
bu arada yarın ayrıntılı ultrasın a gidiicem saat 15:30 da şimdiden heyecanlıyım umarım bebişim iyidir... herşey yolunda gider inşallahh
C.teis .ok az oynadı bnim meleğim.pazar hiç hissetmeidm.
Delirdğm.
Gece yatağa yattığımda ,kızım ne olur benimle konuş diye diye ağladım.
Annem ne olur kızma bana diye ,allahım elimd edeğil gözyaşlarım akıyordu.
Eşim yakaladı, hadi kızım annen acı çekmeceye razı (çünkü belim ağrıyordu ,müthiş dercede .gün bıyu çektim ağrıyı) sen iyi ol.sen çok kıymetlisin.değerlisin dedikçe ben daha çok ağladım.
Sonra bir kıpırt hissettim.
Allahım korusn bebeklerimizi, hala da tam olarak kıpır kıpır yapmıyor.
Ama arada bir içerden minik vurmalar hissediyorum.
Siz de de oldu mu, ben mi paronayaklık yapıyorum?
kızlar bugün ailemin yanına konya ya gidiyorum inşallah
evde çok sıkılıyorum
sizde olmasanız bebişimle depresyona girecektik yani
biraz gezip gelecğim
anneminde ev yemekleri ve pasta börek üzerine dükkanı var bakalım kaç kilo alıp döneceğim
günaydın bütün anneler nasılsınız? benim boğazım şişti çok kötü hafta sonu gezmekten şimdi yutkunamıyorum bile doktor antibiyotik verdi ama içim rahat değil içmedim ıhlamur içip gargara yapıyorum, pastil emiyorum.
zuzummm detaylı görmek süper bişey yarım saat yattım bebişimi izledim karanlık odada doktor sabaha kadar baksa sesim çıkmazdı yani o kadar keyifli . cnm inşallah sende güzel haberler getiririsin olumlu düşün,o anı bebişini göreceğin anı düşün keyfini çıkar tatlım.
gunaydın kızlar...artık burayı daha sık takip edebilicem, işten ayrıldım.Dün hemen gidip bir kaç kitap aldım bebişim için okumak istiyorum.Artık evdeyim, evde b suru iş de var, b yandan işler b yandan bebişime hazırlıklarla gecirmek istiorum kalan haftalarımı..sanırım anneme de giderim 2 -3 haftalıgına, iş yuzunden 6 aydır gidemedim:=(..of ya gurbet zor ..
ya kızlar benm göbüş de sivrioluo, bana sonradan oglan çıkmasın deyip kafamı bulandırıolar, b ton kız kıyafeti aldımbile şimdiden ama erkek derler mi bilmiorum..bende b ara göbüşümü eklicem..:=)
Bizde paşamızın adına karar verdik %80.oğlumun adı.çağın olacak teyzeleri.babayı ikna ettik en sonunda.oda artık sıcak bakıyor.
Işte canım bademin basına gelince çok korktuk hepimiz biliyorsun
yine de önlem almak lazım
inş benimkide normal boyuttadır
Ay ne güsel ya masallah Öykü'ye. Darısı basıma ben hicbisi hissetmiyorummmmmmmm senağlamasenağlamasenağlama
canım az önce sana döyleyecektim başka şeylere daldım........
ben hamilelikten önce çok zayıftım...........karnım dümdüzdü................
hiç göbeğim yoktu hatta nerdeyse çukur gibiydi karnım..........
annem hep karnın sırtına yapışık ye biraz diye kızardı........neyse..............
doktorum ban 16.17.haftadan sonra sen hissedersin dedi....
karnında hiç yağ dokusu yok çok zayıfsın zayıf kişiler 16-17 hafta civarında hissedebilirler dedi..............
biraz daha kalın yağ tabakasına sahip olanlar ilk bebeğinde 22.haftadan sonra hissederler..dedi...kiloı ile alakalı yani kesin bana doktorum söyledi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?