İnsallah oyledir melekcim senağlama Gecen hafta yine aynı durum yüzünden doktoruma gittim bebegime baktı inanılmaz hareketliydi zerre kadar hissetmiyorum dedim merak etme 1 hafta içinde hissedersin dedi, 1 hafta gecti yine tık yok 22.haftama bugun girdim artık. Bi de doktoruma hala hissetmiyorum diye mail attım bugun direkt kontrole cagırdı. Olumlu düşüncem diye şartlıyorum kendimi ama korkuyorum işte napıyım :a015:
kesınlıkle katılıyorum beyaz melege
ılk bebegımde bende cok sıddetlı hıssedıyordum çok zayıftım gercekten
ama bu bebegımde öyle degıl bazen hıc hıssetmıyorum gercekten
zuzum üzülme canım bende hamilelikden önce çok zayıftım sonra tüp bebek tedavisinde pehlivana döndük o ayrıda yabi önceki zayıflığın etkisi var sanırım ondan hissediyoruz biz
seninde 1 haftaya hissedecceksin bence
Neslivicdan iyi yolculuklar canım iyice hasret giderir gelirsin canım
Neslivicdan iyi yolculuklar sana
Burdaki resmin ankarada sanırım bir düğününüz vardı orda çekilen resminmi hamişmisin burda :CüvCüv:
valla millet yastığı görebilirsiniz avatar olarak ancak bu şekilde başarabildim
evet doktorumda öyle dedi inş. yolunda gider ben hamileliğimden bu yana ilk defa alttan muayne olucam hiç olmadım hamilelikte doktor acımaz rahat ol dedi ama bakalım kasıyorum işte ister istemez:)
Tatlım sen hafif kiloluyum demiştin ya o bile hareketlerin geç duyulmasına sebep olabiliyormuş .bilgin olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?