2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zuzum üzülme canım bende hamilelikden önce çok zayıftım sonra tüp bebek tedavisinde pehlivana döndük o ayrıda yabi önceki zayıflığın etkisi var sanırım ondan hissediyoruz biz
seninde 1 haftaya hissedecceksin bence

kesınlıkle katılıyorum beyaz melege
ılk bebegımde bende cok sıddetlı hıssedıyordum çok zayıftım gercekten
ama bu bebegımde öyle degıl bazen hıc hıssetmıyorum gercekten

Ben cidden kilo nedeniyle hissetmemeye razıyım gerci ilk hamileligim oldugu icin onu bile ayırt edebilcek bilgim yok. Cok deniyorum her aksam burada konusulan herseyi yapıyorum. Saga yatıyorum sola yatıyorum. Sırtüstü yatıp ayaklarımı dikiyorm herseyin sesini kapatıp kendimi dinliyorum ama onda dahi karnımın gurultusundan baska bisi duymuyorum CADIARZU Aksam göriyimde insallah sagsalim rahatlıyım amaboyle psikopatlıktan artık haftada 1 ultrasona giriyorum bebege zarar vercek diyede korkuyorum ama oyle olsa doktorum gel demez heralde

Ay sinirlerim bozuldu bebegim canım derken bebegimi gorcem bu seferde kilo kompleksine gircem :1shok: Haklısınız sanırım cnm. Bakalım bu aksam göriyimde bi de çikolata yiyip yatcam aksam bakalım. Benimki çikolataya dayanamıyo cünkü

gaydın rahim ağzında enfeksiyon var mı diye kültür alırlar canım
çünkü normal doğumda bebeğe de geçme ihtimali varmış o durumun

merhaba anneler.nasılsınız?

zuzum bebek hareketlerı yorgun olunca hıc hıssedılmıyor.yorucu bır ısın varsa gun boyu yorgun dusuyorsan belkı o yuzden de hıssetmıyor olabılırsın.

star dust çok teşekkür edreim canım:1hug:
anladım bende çok özledim senin içinde yerim canım
akşam beş gibi yola çıkacağız inşallah
2 hafta kalırım herhalde

evet doktorumda öyle dedi inş. yolunda gider ben hamileliğimden bu yana ilk defa alttan muayne olucam hiç olmadım hamilelikte doktor acımaz rahat ol dedi ama bakalım kasıyorum işte ister istemez:)

kızlar canınızın çektiği şeyi deli gibi yiyormusunuz
ben kendimi durduramıyorum
aslında 1 porsiyon yesem olur ama duramıyoruuuuum
şimdilik 2.5 kilo aldım ama bu gidişle yandık

Neslivicdan iyi yolculuklar sana
Burdaki resmin ankarada sanırım bir düğününüz vardı orda çekilen resminmi hamişmisin burda :CüvCüv:

valla millet yastığı görebilirsiniz avatar olarak ancak bu şekilde başarabildim

aaa pek bir tatlı olmuş.
yazık yavrucuğum dönemiyor tabi orada ama .
sağlıklı .düşünemke laızm.
fiyatı da çok pahalı değilmiş.
20-25 gibi yazıyor nette.
düşüneceğim.
ama daha bebeğime hiç bir şey almadan bunu almam da komik.olur yine bekleyyeim benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ametist süpersinnnn valla hım anladım canım ama bu çevirme olayı bana biraz riskli geldi uykuya dalsam bişiy olsa kolu altında kalır uyuşur benim çevirmem lazım sürekli nasıl olucak o iş ablam bi gece yan yatırmış oğlunu uyuya kalmış sabah kolu şişmiş çocuğun bebekti dönememişte nasıl kızdı kendine yani yorgun olucaz ya uyuyakalırsak risk bence

evet doktorumda öyle dedi inş. yolunda gider ben hamileliğimden bu yana ilk defa alttan muayne olucam hiç olmadım hamilelikte doktor acımaz rahat ol dedi ama bakalım kasıyorum işte ister istemez:)

ya doktor mu söylüyor bu muayeneyi bana hiç demedi böle bişi ben mi sorsam acaba?

Rosem ve Sevtapcım haklı olabilirsiniz yorgunlukla ilgili, ama dinlendigim zamanlarda da hissetmiyorum. Bakalım aksam doktoruma aglıyım bilas ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…