2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kıslar bu arada sızlere bırsey sormak ıstıyorum.
lutfen kımse kusura bakmasın.kaydirigubbakcemile
bikini bolgesı tüy temızlıgını nasıl yapıyorsunuz?yada yapabılıyormusunuz?
ben gobegımden hıcbırsey goremıyorum.:1shok:daha sımdıden boyleyse 8-9 aylıkken nasıl olacak bılemıyorum.
bu konuda pratık cozumlerı olan varmı acaba?

Son düzenleme:

biz uyurken düşünmemiştim ama gündüz işimize bayağı yarar sanırım. :ecrin_bebek: en azından yastık kaydı çocuk sırt üstü gelme derdini kafadan siliyor

:) internette öle yazıyor valla ben 13 tl ye aldım.kaydirigubbakcemile3 bebeğe bişi ilk defa bu hafta aldım bende :) fazla da bişi yapmadık teyzesi battaniyeler ucuzlamış 15-25 arasına düşmüş battaniye aldık iki tane işte bunu aldım bir kaçda body falan, birde mama kaşığı . sağolsun anneannesi bi bavul yaptı zaten bize alacak bişide kalmadı :) her iki tarafında ilk torunu olunca bizimkiler sapıttı

rosemcim özelden yazsam olurmu başkaları da okuyor bazen burayım

kizlar selam. ben de geldim artik! herkese iyi haftalar!

bu yastigi hafta sonu yeni dogum yapan bir arkadasta gordum. cok faydali gibi gorunuyordu - zaten o da cok memnundu. ben de alacam bir tane. ozellikle de sık sık kustuklarindan yan yatirmak gercekten cok onemli.

Her ay düzenli kuaföre giderekyerimseniben

ya canım niye bozuyosun sinirlerini , ikidirhem bir çekirdek hamile nerde gördün alaaaasen kaydirigubbakcemile3 boyun-kilon kaçki kompleks yapcam diyosun . hem 100 kilo olsan ne yazar bebişin iyi olduktan sonra .. benim görümcem hiiiiiiiç abartmıyorum yarım dünya insandır , eklerim morla olackasa sana bir resmini hatta yerimsenibenkaydirigubbakcemile3 iki çocuk doğurdu biri normal 2.si mecburen sezaryen , düşün sezaryenle doğdu 2. bebeği :1shok:her iki kız da sağlıklı doğdular , sadece anne olcak hanım sigara içtiği klava: ve gereksiz homini gırtlaklarıyla erken doğum oldu biraz , ama şimdi ikisinin de maşallahları var
sen korkma , için rahat dönceksin akşam kontrolden .. dönünce muttttttttlaka yaz buraya tamam mı aklımız sende kalmasın yerimseniben:1hug:Şeniz

valla gittikçe zorlaşmaya başladı haklısın ben ağdaya gidiyorum canım yanıyor ama yapacak biş yok zorda kalırsamda ayna yardımıyla temizlemeye çalışıyorum :asigim

Oohhh çok şükür bir kaç esneme hareketi yaptı kızım galiba.
Bir iki pır pır duydum ama .
Allahım ne olur ,devam etsin.

canım ben geçen aya kadar jilete takıldım ama memnun değildim .. geçen ay ayna marifetiyle kendim hallettim kaydirigubbakcemile3 ama zor oldu tabi . bundan sonra iyi bir yer bulup gitmeyi düşünüyorum ..
daha öncelerden de gidiyordum İst.da çok iyi ve temiz bir yer bulmuştum .. o da boyun fıtığım yüzünden kafamı değil eğmek 1 cm yana çeviremiyordum o yüzden mecburi olmuştu bir dönem , sonra alışıyorsun rahatlığına zaten :1closedeyes:
bi hamileler topicinde okumuştum , özellikle de doğum yapanların tavsiyeleri ağdacıya gitmek .. çünkü özellikle sezaryen olacaklara tavsiye etmişlerdi . eğer jilet olayına değinirseniz , tüyler çıkarken çok kaşınıyor ve daha dikişler kaynamadan aşırı rahatsız edici oluyormuş . bir de sürekli dr.a gitme ve kontrol durumu felan olursa uzunca süre çıkmayacağı için rahat oluyormuş taze annecik yerimseniben

Kimse yaptırmadı galibabenneyaptımki

Canım pardon sen medical park dedin diye yazmadım ben
Ben Memoriala gidiyorum orda yaptırdım ama benden ekstra bir para almadılar normal muayne ücreti aldılar farklı bir doktor baktı 2. bir göz iyi olur demişti doktorum bence sende doktorundan farklı bir doktora git detaylı usg için kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…