ametist süpersinnnn valla hım anladım canım ama bu çevirme olayı bana biraz riskli geldi uykuya dalsam bişiy olsa kolu altında kalır uyuşur benim çevirmem lazım sürekli nasıl olucak o iş ablam bi gece yan yatırmış oğlunu uyuya kalmış sabah kolu şişmiş çocuğun bebekti dönememişte nasıl kızdı kendine yani yorgun olucaz ya uyuyakalırsak risk bence
aaa pek bir tatlı olmuş.
yazık yavrucuğum dönemiyor tabi orada ama .
sağlıklı .düşünemke laızm.
fiyatı da çok pahalı değilmiş.
20-25 gibi yazıyor nette.
düşüneceğim.
ama daha bebeğime hiç bir şey almadan bunu almam da komik.olur yine bekleyyeim benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıslar bu arada sızlere bırsey sormak ıstıyorum.
lutfen kımse kusura bakmasın.kaydirigubbakcemile
bikini bolgesı tüy temızlıgını nasıl yapıyorsunuz?yada yapabılıyormusunuz?
ben gobegımden hıcbırsey goremıyorum.:1shok:daha sımdıden boyleyse 8-9 aylıkken nasıl olacak bılemıyorum.
bu konuda pratık cozumlerı olan varmı acaba?
rosemcim özelden yazsam olurmu başkaları da okuyor bazen burayım
ya doktor mu söylüyor bu muayeneyi bana hiç demedi böle bişi ben mi sorsam acaba?
ben gobegımden hıcbırsey goremıyorum.:1shok:daha sımdıden boyleyse 8-9 aylıkken nasıl olacak bılemıyorum.
Ay sinirlerim bozuldu bebegim canım derken bebegimi gorcem bu seferde kilo kompleksine gircem :1shok: Haklısınız sanırım cnm. Bakalım bu aksam göriyimde bi de çikolata yiyip yatcam aksam bakalım. Benimki çikolataya dayanamıyo cünkü
Her ay düzenli kuaföre giderekyerimseniben
Her ay düzenli kuaföre giderekyerimseniben
Merhaba arkadaşlar, renkli ultrasonla ölçüm yaptıranlar muayeneden ayrı ücret verdiniz mi, ne kadar? Bir de sizin takibinizi yapan doktor mu baktı, başka bir yere mi yönlendirdiler. Özellikle medical park bahçelievlere giden varsa bilgi verebilir mi?
kızlar bebek hareketlerı konusunda cok erken telas yapıyorsunuz 24-25.haftadan önce tutarsız olur bence fazla telas yapıyorsunuz
Kimse yaptırmadı galibabenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?