2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Rozemcim.............
Ben ağda salonuna gidiyorum tatlım.kople..temizleniyorum...zaten çok az kaldı bende pek çıkmıyor..............
Ben henüz görebiliyorum bikini bölgesini demek daha o kadar büğümemiş göbüş

Kimse yaptırmadı galibabenneyaptımki

CANIM renkli uıltrason dediğin ,renkli dobler ise benm gittiğm hastanede ayrı bir bölüm var orada bakıyoralr.
ayrı ücret veridm.
ama medicial park konusunda fikrim.yok.hastaneen hastaneye değişbilir bir uygulama oalbilir.
ancak ayrıntılı ultrason incelmesi özle bir uzamn tarafından yaoılıyor ancak diye biliyorum.

Kimse yaptırmadı galibabenneyaptımki

ya kızlar hep bahsediyorsunuz ayrıntılı usg renkli usg diye benim doktorum her gidişimizde bakıyor bakıyor sonra renkliye çeviriyor grafiklere yerleştiryor vs. dedğiniz buysa benim her kontrolümde oluyor benim elime çıktı verilmiyor zaten komple cd veriliyor. muayene sırasındada anlatıyor bak bu beyincik bak bu şu falan diye bundan mı bahsediyorsunuz?CADIARZU

Her ay düzenli kuaföre giderekyerimseniben

valla gittikçe zorlaşmaya başladı haklısın ben ağdaya gidiyorum canım yanıyor ama yapacak biş yok zorda kalırsamda ayna yardımıyla temizlemeye çalışıyorum :asigim

kıslar hepınıze tesekkur ederım.
demek cogunuz kuafore gıdıyorsunuz.ne gusel.ben sımdıye kadar hıc buna cesaret edemedim.:1shok:
aynadan yardım almak fıkrı daha ıyı sanırım benım ıcın.
bu arada tüy dokucu kremlerın bır sakıncası varmı acaba?

bir yerde okumuştum kimyasal dökücüleri kullanmayın diye istersen doktoruna sor.o sana söyler

valla millet yastığı görebilirsiniz avatar olarak ancak bu şekilde başarabildim

uzun zamadır yoktun canım , yada karşılaşmadık mı acaba :uhm:
iyisin dimi , bebiş de iyi ??
ben gördüm yastığı , arkadaşım da kullanmıştı çok memnunlardı , ben de alıcam inşallah .. bir de Joker'de emzirme yastıkları varmış , ondan bakarım belki bugün :asigim:

Tüy dökücü krem kullanma canım hamilelerde önerilmiyor
diğer yöntemlerle halletmeye çalış

bir yerde okumuştum kimyasal dökücüleri kullanmayın diye istersen doktoruna sor.o sana söyler

tesekkurler kıslar.
tuy dokucu kremı henuz uygulamamıstım ama alıp uygulamayı dusunuyordum bunu ogrendıgım ıyı oldu.

oo muhabbet ilerlemişş... ne güzelll.. ben bakamadım fazlaişler yoğundu malum pzt bugün..

stardust canım benim çook teşekkür ederim haklısın 1 haftaya rahatlarımm... inşallahh

yarın için bende acayip bi heyecan var ayrıntılarıyla anlatıcam mutlaka. cnm ben alsancakta ki kordon kliniğe gidicem.. zaten rutin kontrollerimde oranın şubesi çiğli de oluyor.. normal 200 tl miş ben çiğliden yönlendirildiğim için 100 tl miş öyle dedilerr ne kadar doğru bilemem...

şükür iyiyim bebişte iyi haftaya cumartesi göreceğim oğlumu :) ufak tefek rahatsızlıklar var tabii. sen nasılsın ? bebiş? ben yastığı kemeraltından bebek ürünleri satan bir yerden aldım orada hepsinden vardı bundan başladık :) güzel bi mağaza fiaytlarda çok uygun tavsiye ederim. bunu 13 ytl ye aldım mesela gamyoncuiremsu

star dust cnm çok teşekkürler banada de amoklavin 1000 mg verdi içicem bende bu şekilde geçmiycek yoksa

CANIM BEN 7-8 YILDIR AĞDA YAPTIRIYORUM.................ÇOK MEMNUNUM TERTEMİZ OLUYOR VE 1 AY BAZEN 1,5 AY İDARE EDİYOR İNSANI..ÇOK RAHAT VE TEMİZ OLUYOR..KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.............
TÜĞ DÖKÜCÜ KREM HEM HAMİLELERE ZARARLI HEM DE ÇOĞALTIR VE DAĞITIR TÜĞLERİ ETRAFA...
DOĞUMDAN SONRA DA RAHAT ETMEK İSTERSEN BENCE GÜVENİLİR TEMİZ HİJYENİK BİR AĞDA SALONUNA GİT.:lepi:

canım şu yerin adı adresini verebilirmisin

canımcım tavsıyen ıcın tesekkur ederım.
agdaya alısık olman ne gusel.bende keske hamıle kalmadan once bunu deneyıp bıraz tecrubelenseydım.kaydirigubbakcemile
sımdı bende arastırdım tuy dokucu kremler zararlıymıs.ıyıkı alıp kullanmamısım.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…