Kimse yaptırmadı galibabenneyaptımki
Her ay düzenli kuaföre giderekyerimseniben
valla gittikçe zorlaşmaya başladı haklısın ben ağdaya gidiyorum canım yanıyor ama yapacak biş yok zorda kalırsamda ayna yardımıyla temizlemeye çalışıyorum :asigim
canım ben geçen aya kadar jilete takıldım ama memnun değildim .. geçen ay ayna marifetiyle kendim hallettimkaydirigubbakcemile3 ama zor oldu tabi . bundan sonra iyi bir yer bulup gitmeyi düşünüyorum ..
daha öncelerden de gidiyordum İst.da çok iyi ve temiz bir yer bulmuştum .. o da boyun fıtığım yüzünden kafamı değil eğmek 1 cm yana çeviremiyordum o yüzden mecburi olmuştu bir dönem , sonra alışıyorsun rahatlığına zaten :1closedeyes:
bi hamileler topicinde okumuştum , özellikle de doğum yapanların tavsiyeleri ağdacıya gitmek .. çünkü özellikle sezaryen olacaklara tavsiye etmişlerdi . eğer jilet olayına değinirseniz , tüyler çıkarken çok kaşınıyor ve daha dikişler kaynamadan aşırı rahatsız edici oluyormuş . bir de sürekli dr.a gitme ve kontrol durumu felan olursa uzunca süre çıkmayacağı için rahat oluyormuş taze annecik yerimseniben
Rozemcim.............
Ben ağda salonuna gidiyorum tatlım.kople..temizleniyorum...zaten çok az kaldı bende pek çıkmıyor..............
Ben henüz görebiliyorum bikini bölgesini demek daha o kadar büğümemiş göbüş
kıslar hepınıze tesekkur ederım.
demek cogunuz kuafore gıdıyorsunuz.ne gusel.ben sımdıye kadar hıc buna cesaret edemedim.:1shok:
aynadan yardım almak fıkrı daha ıyı sanırım benım ıcın.
bu arada tüy dokucu kremlerın bır sakıncası varmı acaba?
valla millet yastığı görebilirsiniz avatar olarak ancak bu şekilde başarabildim
Tüy dökücü krem kullanma canım hamilelerde önerilmiyor
diğer yöntemlerle halletmeye çalış
bir yerde okumuştum kimyasal dökücüleri kullanmayın diye istersen doktoruna sor.o sana söyler
uzun zamadır yoktun canım , yada karşılaşmadık mı acaba :uhm:
iyisin dimi , bebiş de iyi ??
ben gördüm yastığı , arkadaşım da kullanmıştı çok memnunlardı , ben de alıcam inşallah .. bir de Joker'de emzirme yastıkları varmış , ondan bakarım belki bugün :asigim:
kıslar hepınıze tesekkur ederım.
demek cogunuz kuafore gıdıyorsunuz.ne gusel.ben sımdıye kadar hıc buna cesaret edemedim.:1shok:
aynadan yardım almak fıkrı daha ıyı sanırım benım ıcın.
bu arada tüy dokucu kremlerın bır sakıncası varmı acaba?
şükür iyiyim bebişte iyi haftaya cumartesi göreceğim oğlumu :) ufak tefek rahatsızlıklar var tabii. sen nasılsın ? bebiş? ben yastığı kemeraltından bebek ürünleri satan bir yerden aldım orada hepsinden vardı bundan başladık :) güzel bi mağaza fiaytlarda çok uygun tavsiye ederim. bunu 13 ytl ye aldım mesela gamyoncuiremsu
canımcım tavsıyen ıcın tesekkur ederım.CANIM BEN 7-8 YILDIR AĞDA YAPTIRIYORUM.................ÇOK MEMNUNUM TERTEMİZ OLUYOR VE 1 AY BAZEN 1,5 AY İDARE EDİYOR İNSANI..ÇOK RAHAT VE TEMİZ OLUYOR..KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.............
TÜĞ DÖKÜCÜ KREM HEM HAMİLELERE ZARARLI HEM DE ÇOĞALTIR VE DAĞITIR TÜĞLERİ ETRAFA...
DOĞUMDAN SONRA DA RAHAT ETMEK İSTERSEN BENCE GÜVENİLİR TEMİZ HİJYENİK BİR AĞDA SALONUNA GİT.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?