2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar 2 gündür hazımsızlık çekiyorum bu yüzden soda içiyorum günde 1 tane sizce zararı olrmu bebeğime fisfisfis

kızlar 2 gündür hazımsızlık çekiyorum bu yüzden soda içiyorum günde 1 tane sizce zararı olrmu bebeğime fisfisfis

yok gülüm olmaz sıkma canını birde probiyotik yoğurtta yiyebilirsin.sindirime yardımcı ya onlar ben doktruma sordum zararı yok yiyebilirsin dedi:sm_cool:

soda özellikle tavsiye eidliyor canım.
çok beslyeici olduğu için.
ben her gün 1 yada 2 tane içiyorum.doktorumda söyledi iç diye.
birde kızılayın sodası olursa daha iyi.içinde nitrit ve nitrat sıfır görünüyor.o maddeler ne kadar az olursa o kadar iyi diyoralr..kızılay soda da hiç yok.:)
geçmiş olsun sevtap

sağolun kızlar öyle çok afedersiniz tuvalete çıkamama gibi bi sorunum yokda sanki yemek yedikten sonra sanki midem patlayacakmış gibi şişkinliğim olduğundan içiyorum
canım kızılay soda var buralarda dur yarın marketten onu alıyım ben :)

Kızılılayın üzerinde minaralli su yazıyo maden suyu yazmıyo acaba katkılı anlamınamı geliyo
hep ikilemde kalıyorum uludağınkinde direk maden suyu yazıyı :1no2:

kızılay en katkısız olanmış.
doğal bne öyle biliyorum.
özkaynak zaten 2. tercihim.
eskiden de ya zkaynak -yada kızılay alırıdm.

Sweethomecum benim de oluyor. 2 gundur cooook az. ondan once hic durmuyordu ama rahat ol. bak sana bir sey anlatayim. gecen hafta ultrasonum vardi. kadin ultrasona bakamiyor. benim ufaklik nasil donuyor nasil zipliyor ama inanir misim esim guluyor ziplamalarina ben tik hissetmiyorum. hicbir hareketini hissetmedim ama ultrasonda goruyorum yani fir fir donuyordu. cok garipti hissedilmez mi yahu dedim. hissedilmiyor bazen iste. illa siddetle carpmasi falan lazim yoksa yavrukusun icerde hareket ediyor sen hiic kafana takma bunlari. ben ne kadar uzulur aglarsano kadar problemli bir cocugun olur. hersey Allah'tan deyip, kendini ve cocugunu ona emaet edip kalbini ferah tytacaksin. Ondan saglam emanetci mi var?
Benim Tr de canimi sikan bir mesela var gidince basim agriyabilir biraz. ben cok kafaya takiyordum. sonra bir arkadas ogutledi. sen dua et. Yaradan'a havale et. sonra da gerisine karisma dedi. bazen aklima geliyor, harekete geceyim diyorum. sonra da diyorum ki ya ben Yardaan'a emanet ettim. ne haddime onun isine karismak. hem emanet et, hem guvenmeyip kendin karis.

O zaman rahatliyorum. tavsiye ederim acayip rahatlatiyor.

selamlarrr..... nette sorun vardı ekranım açıktı size bakıyordum arada ama o da kapanmışş...:)) farkında bile değilimm.. bugün de akşam olduu wayy bee eve gidip temizlik yapmak istiyorummm::: hehehhe:)))))

selamlarrr..... nette sorun vardı ekranım açıktı size bakıyordum arada ama o da kapanmışş...:)) farkında bile değilimm.. bugün de akşam olduu wayy bee eve gidip temizlik yapmak istiyorummm::: hehehhe:)))))

sen varya normal doğum yapıcaktın yanlış hatırlamıyorsam çatır çatır doğurursun kızım bu hareketliliğe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versin arkadaşım sana

bu arada yolu yarıladım ben. kızlar bır sey sorucam bebegın hareketlerini hissedenler nasıl bır sey nasıl bı hıs anlatabılırler mı

ya çok farklı aslında ilk olarak içimden bişi yuvarlandı ve göbeğime çarptı :) sonraları sanki gaz sancısı gibi gelmişti bana. ama şimdi göbeğimde her hangi bir yerine ufak bi anlatamıyorum ki çarpma da tam değil ama farklı bi hareket işte. bir anda oluyor irkiliyorsun. şimdi hareketler çok tutarsız süreklide olmuyor bazen iki gün bişi hissetmediğim bile oluyor genelde dinlenirken yapıyor bebiş:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…