canım şu yerin adı adresini verebilirmisin
kızlar 2 gündür hazımsızlık çekiyorum bu yüzden soda içiyorum günde 1 tane sizce zararı olrmu bebeğime fisfisfis
ay canım ,inşallah öyledir. 2 haftadır tekmeler ile taklalar ile beni uayndırıyodu kızı
m .alıştım ona ,arada sıcakta ,soğukta seste tepki veridğini hissediyordum.
da delirmem ondan ,allahım korusun yavrularımızı.
anladım ki o benim mutluluk kaynağım ,meleğim.hissetememiz normal o zaman değilmi,? çok sağol canım.
c.ttesi hafta tatili diye mi düşünüyor bu geleceğin afacanları acaba?
içinden bir şeyelr akıyor gibi oluyor.
birde bende kansızlık çıktı ,zaten vardır ,ama ona bağlı halsizlik ve nefes alamama artınca,birde az biraz ev temzileyeyeim deidm.bel ağrsı da üstüen tuz biber oldu.
kafam karıştı.alsında.aklıma bile getirmek istemiyorum kötü şeyelr ,böyle olduğu halde gene de gelip yapışıyor aklıma kene gibi, olumsuz düşüneceler.tövebn estafurullah
ay ne güzel ,ben de annemin yanına (memlekete) gittiğimd eçatlayacağım sanmıştım.
her şeyi yemek istiyordum,iyi yolculukalr canım.selam söyle annene ve mis gibi böreklerine oohhh.
selamlarrr..... nette sorun vardı ekranım açıktı size bakıyordum arada ama o da kapanmışş...:)) farkında bile değilimm.. bugün de akşam olduu wayy bee eve gidip temizlik yapmak istiyorummm::: hehehhe:)))))
bu arada yolu yarıladım ben. kızlar bır sey sorucam bebegın hareketlerini hissedenler nasıl bır sey nasıl bı hıs anlatabılırler mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?