2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sen varya normal doğum yapıcaktın yanlış hatırlamıyorsam çatır çatır doğurursun kızım bu hareketliliğe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versin arkadaşım sana

:roflol::roflol:ayy canımsın yaa evet tatlım normal istiyorumm çok teşekkürlerr ama napimm başa gelince yapıyosun ben bi de taz canlıyım hemen olsun bitsin istiyorumm dayanamıyorumm delikafadulden

slm kızlar ancak gelebildim gün bitti ben giremedim bi türlü ne güzel sohpetler etmişsiniz.
ohhhhhhhh

:roflol::roflol:ayy canımsın yaa evet tatlım normal istiyorumm çok teşekkürlerr ama napimm başa gelince yapıyosun ben bi de taz canlıyım hemen olsun bitsin istiyorumm dayanamıyorumm delikafadulden

ben normal yapamam sezeryan olucak benimki benim dr um elektrik süprgesi bile tutmayacaksın dedi hep kocişim yapıyor yazık normal ev işlerini yapıyorum sa süpürge tutamıyorum bende o kadar tezcanlıyım ki sorma evin içini eşime yaptrasıya kadar canım çıkıyor diyorum ki eşime doğumu bi yapayım elektirik süürgesini öpücem çok özledim onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

doğru diyorsun canım.
ben de hr yöndene yardana emanet ettim.yavrumu.
allahım koruyacak ben ne yaparsam yapayım ,allah çaresiz bırakmaısn deil mi?
hem az önce bayağı bir oynadı kuşum teyzesi.vurdur çarptı bana .
ay yavrucuğum benim.nasıl sevindim anlatamam.
çok sağol tyezsi.
aslında anneside biliyor her hareketini hissetmeyeceğini ama bu kadar uuzn olup üstüne bir bel ağrısı olunca aklım uçtu resmen.kansızlıktan bebeğimi besleyemiyorum diye.
off allahıma şükürler olsun içerde şimdi oynuyor kuzum şu an bile.
senin de o işin her neyse bir an evvel hallolur inşallah allahın izni ile.

evet işte bu ilk hareketler bunalr sonra zamanala daha çok hissedeceksin canım
maşallah

pazartesinden başlıyorum daha cumartesi için ip çekmeye...............
offfffffffff bu gün geçsin artıkkkkkkkkk

kızlar ben ikisindende korkuyorum (normal-sezeryan) ne yapacam ben ya:1no2:

ben ikisinden de korkmuyorum aslında normal doğum istemiştim ama tüp bebek olduğundan dr um riske atmak istemiyor sezeryan olucak yani ama korkunun ecele faydası yok :) eninde sonunda olucak ve sağlıkla sıhhatle olsun bebeğime kavuşayım

Ya ben göremiyorum ne meleğin göbeğini görebildim ne kibelenin aldıgı cicileri. Simdi bilgi işleme söylesem ne dicem, bi forum var resimmi bakıcam dicem... Artık evden baglandıgımda bakıcam hepsine :1no2:

canim mozilla firefox ile acarsan gorunur sanirim. internet explorere ile aciyorsan gorunmeyebiliyor bazen. eger mozilla yuklu degilse yukle. internet explorerdan daha hizli.

doğru söylüyorsun canım hepimiz için hayırlısı olsun inşh. biran önce sağlıkla alırız onları kucağımıza

sevtap hadi benim yerime de git ne olur banyoya .sıcakın duşun altında bir güzel rahatla .valla şu an eve gitmek için sabırsızlnıyorum.duş alıp rahatlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…