sen varya normal doğum yapıcaktın yanlış hatırlamıyorsam çatır çatır doğurursun kızım bu hareketliliğe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versin arkadaşım sana
:roflol::roflol:ayy canımsın yaa evet tatlım normal istiyorumm çok teşekkürlerr ama napimm başa gelince yapıyosun ben bi de taz canlıyım hemen olsun bitsin istiyorumm dayanamıyorumm delikafadulden
slm kızlar ancak gelebildim gün bitti ben giremedim bi türlü ne güzel sohpetler etmişsiniz.
ohhhhhhhh
barış bebe diye bir yer kızlar ağası hanının arka tarafından kemeraltına doğru giriş var orada karşılıklı iki tane yer var . gelmeden hediyelik eşyacıları var onları geçeceksiniz ondan sonra :)
ay kızlar banyo yapmaya gidicem bi üşendim bi üşendim ki sormayın off yaaa:dilcikar:
eve gidip hemen yatıp uyumak istiyorum
Sweethomecum benim de oluyor. 2 gundur cooook az. ondan once hic durmuyordu ama rahat ol. bak sana bir sey anlatayim. gecen hafta ultrasonum vardi. kadin ultrasona bakamiyor. benim ufaklik nasil donuyor nasil zipliyor ama inanir misim esim guluyor ziplamalarina ben tik hissetmiyorum. hicbir hareketini hissetmedim ama ultrasonda goruyorum yani fir fir donuyordu. cok garipti hissedilmez mi yahu dedim. hissedilmiyor bazen iste. illa siddetle carpmasi falan lazim yoksa yavrukusun icerde hareket ediyor sen hiic kafana takma bunlari. ben ne kadar uzulur aglarsano kadar problemli bir cocugun olur. hersey Allah'tan deyip, kendini ve cocugunu ona emaet edip kalbini ferah tytacaksin. Ondan saglam emanetci mi var?
Benim Tr de canimi sikan bir mesela var gidince basim agriyabilir biraz. ben cok kafaya takiyordum. sonra bir arkadas ogutledi. sen dua et. Yaradan'a havale et. sonra da gerisine karisma dedi. bazen aklima geliyor, harekete geceyim diyorum. sonra da diyorum ki ya ben Yardaan'a emanet ettim. ne haddime onun isine karismak. hem emanet et, hem guvenmeyip kendin karis.
O zaman rahatliyorum. tavsiye ederim acayip rahatlatiyor.
ya çok farklı aslında ilk olarak içimden bişi yuvarlandı ve göbeğime çarptı :) sonraları sanki gaz sancısı gibi gelmişti bana. ama şimdi göbeğimde her hangi bir yerine ufak bi anlatamıyorum ki çarpma da tam değil ama farklı bi hareket işte. bir anda oluyor irkiliyorsun. şimdi hareketler çok tutarsız süreklide olmuyor bazen iki gün bişi hissetmediğim bile oluyor genelde dinlenirken yapıyor bebiş:ecrin_bebek:
kızlar ben ikisindende korkuyorum (normal-sezeryan) ne yapacam ben ya:1no2:
Ya ben göremiyorum ne meleğin göbeğini görebildim ne kibelenin aldıgı cicileri. Simdi bilgi işleme söylesem ne dicem, bi forum var resimmi bakıcam dicem... Artık evden baglandıgımda bakıcam hepsine :1no2:
pazartesinden başlıyorum daha cumartesi için ip çekmeye...............
offfffffffff bu gün geçsin artıkkkkkkkkk
ben ikisinden de korkmuyorum aslında normal doğum istemiştim ama tüp bebek olduğundan dr um riske atmak istemiyor sezeryan olucak yani ama korkunun ecele faydası yok :) eninde sonunda olucak ve sağlıkla sıhhatle olsun bebeğime kavuşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?