2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zor oluyor dimi canım hafta başlarını çalışırken bnde hiç sevmezdim :jeyyar:

işi bırakasım var canım..................
ama kaç senelik tazminatıma ve doğum parasına acıyorum...
o para benim çocuğumun rıskı..........neden bırakayım patronlara............
bir iki ay daha sabredebilirsem erken rapora ayrılmayı düşünüyorum bakalım
yada bu aralar bi 10 gün falan rapor almak istiyorummirmirmirmir

sevtap hadi benim yerime de git ne olur banyoya .sıcakın duşun altında bir güzel rahatla .valla şu an eve gitmek için sabırsızlnıyorum.duş alıp rahatlamak istiyorum

of sorma bi gidebilsem zaten ya hiç canım istemiyor ya ne mıymıntı oldum ben ya hiç böyle değildim ben şimdi hiçbişiy yapasım gelmiyor ya :bbo::bbo:

Ayyy işyerine sinir oluyorum yaa gerilmicem dedikçe sorun çıkıyo offf

haklısın cnm ya aynen katılıyorum sana bende sinir oluyorum hergün bırakıp gitmek istiyorum...ama bebiş için sakin olmak lazım:teselli:acaba hamilelikten daha bi streslimi olduk nedir ?böyle giderse ben doğumdan sonra işi bırakmayı bile düşünüyorum yani okadar

KIZLAR BEN ÇOK SAÇMA,GERGİN,KORKUNÇ VS.RÜYALAR GÖRÜYORUM HOPLAYARAK UYANIYORUM HEP,EN SON SABAH UYANMADAN ÖNCE GÖBEĞİME BAKIYORMUŞUM İKİ TANE KOCAMAN BAŞVERMEMİŞ SİVİCEMİ DESEM YOKSA TÜMSEK Mİ ÖLE BİŞEY BU NE,BİŞEYMİ OLDU BEBEĞİME DERKEN UYANIYORUM ... YİNE GECE FARE İSTİLASINDAN ZOR KAÇTIM OFF VALLA KAFAYI SIYIRCAM-tatlicadiarzu-

2 ay daha sabret canım az kaldı biliyorsun doğumdan 1,5 ay önce çıkıyorsun izne az kaldı zaten bırakma tabiki
benim 1. denemem negatif olunca stres kaynaklı olduğunu söylemişti doktorlar o yüzdende eşim 2. denemeden 1 ay önce bıraktırdı işi iyikide bırakmışım yoksa gene bu kuzumda olmayabilirdi
ama sen zoru atlattın 2 ay daha sabret ertık

canım bende aynı durumdayım ya 2 ay daha sık dişini diyorum ama ne kadar sabredebileceğiz bakalım.bide raporlu olduğun sürede sadece o dönemki maaşını mı alacaksın canım artı bişeyler varmıydı

Off onlarda saolsunlar üzerimize geliyolar ama saçma sapan davranıyolar elalemin herifleri ne anlarlar duygudan düşünceden benimkide laf işte
Ay bende bazen çekip gideyim diyorum ama evde hiç olmaz duramam ki ya çalışıcaz mecburen belki çocuktan sonra kendime ufak bi yer açarım kendi işimi yapayım istiyorum hep kısmet bakalım zaman ne göstericek.
Bu arada ben sinirlendikçe paşam içerde vurup duruyo hakikaten etkileniyolar emin oldum bundan

canım seni korkutuyorlar geceleri bazı hamilelere yaparlarmış onu annem hep soruyor bana oluyormu diye şükürler olsun ki olmuyor
akşamları yatmadan önce ayetel kürsi oku faydası olur bence bide nazar boncuğu tak kendine imkanın varsada yattığın başucuna kuran assan faydası olur

öyle olacak sevtapçım ya sabrediyorum...............
doğumdan sonra en az 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum

evet ya nazar falanda değiyor olabilir yıldızım çok düşüktür zaten anında alırım nazarı.ben bu tarz rüyalar duymuştum ama gebeliğin sonlarına doğru olur diye biliyordum.
Uff ya herşeyi çok erken yaşıyorum,şimdiden çatlamaya başladım,rüyalarım bu ayda bile korkutucu,20 hafta daha geçer mi?

öyle olacak sevtapçım ya sabrediyorum...............
doğumdan sonra en az 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum

bende 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum ama benim başka bi durumumda var şimdi bizim bi tarla var satılırsa ev alıcaz doğumdan hemen önce yada doğumdan sonra sanırım bir miktarda kredi çekeriz o para yetmez kredi çekersek doğumdan 3-5 ay sona başlarım nasip artık bilmiyorum eyetkinere üzülürken bana kim üzülücek bakalım doğumdan önce olursa :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçerr korkma neler geçti seneye bu vakitlerde minik sıpacıklarımızdan yazmaya konuşmaya bile vaktimiz olmayacak Allah nasip ederse bak bunu hatırlatırım sana geçermi demiştin diye demre su :)

Ay yok Allah korusun canım ya ihracat ama buda çok yoğun hep stres endüstriyel mutfak ekipmanları gönderiyoruz yurtdışına:bbo:

ben tekstilciydim de:) stresi nedir diye sorsan kitap yazarim, bir de yapi itibari ile relax degildim. gerci seneler degistiriyor insani ama gidince farkli bir sektor deneyecem. tekstil olmasin da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…