2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

oh ne güzel valla benim aile şirketi babamla çalışıyoruz ama şimdiden erken gitmeye kalksam hayır diyorlar.onlara göre doğumdan 40 gün sonra iş başındayım. ama ben en az 3 ay diyorum bakalım. bana sorsalar şu dönemde bile çalışmam stress mahvediyor zaten ( ama eşimin işleri pek yolunda değil doğuma kadar devam

kizlar son birsey. hani hepimiz bir seyler aliyoruz ya alirken bebekli tecrubelilere danismanizi tavsiye ederim.
cunku suslu puslu olan bircok sey gereksiz veya kullanissiz olabiliyor.

mesela ayakkabi. cocuk ne yaparsan yap ayagindaki spor ayakkabiyi cikarir atarmis. ne kadar siki baglarsan bagla. o sebeple ust tarafi lastikli ayakkabilar var. evet tipi diger ayakkabilara gore cok cok gozterisli degil ama cocugun ayagindan cikmamasi cok onemli. ozellikle emekledikten sonra evde ayakkabi giydiriyoruz. o zaman hareketli de oldugu icin hep cikarirmis.

bir arkadasim sadece robeez ayakkabi tavsiye etti. bosu bosuna diger cicili bicili seylere itibar etme giymiyor cunku diye.

ebay'dan bulabilirsiniz. bu marka hakiki deri. benzeri var ama cogu plastik, poliuretan vs.

ben çok mutsuzum
1 haftadır sol yanım yani gögsümün altına kramp tarzı ağrı giriyo ve gün boyu o ağrı orda...hani ayva yersinizde boğazınız düğümlenirya ordaki ağrıda öle...sürkeli elim orda bastırıyorum bende
nie böyle sizce ya...kramp desem kramp değil....öfffffffffff

Ezik gibi bir ağrı mı?

Benim sabahları kalktığımda karnımda bir yumruk oluyor sanki. Ezik gibi ağrıyor. Hatta ayağa ilk kalktığımda acıyor. Sonra geçiyor. Bebeğin yattığı yer orası olduğu için galiba bu acı oluyor. Eskiden de göbeğimin altında olurdu hiç geçmezdi. O zamanlar çok hareket etmediği için aynı yer acırdı. O taş gibi olan şey bebeğindir canım canını sıkma.
Benim de bugün sızlama şeklinde karnım ağrıyor.

Ben de 20. haftanın sonlarına, 21. haftanın başına doğru hissetmeye başlamıştım. Aslında hissediyorsundur da tam anlayamıyorsundur bence.

öff bilmiyorum yaa zaten onada sinir oluyorum hala hissetmedim diye...
5.ayım bitti 6 aydan gün alıyorum artık hala tık yok...ve sol yanım göğsümün tam altı bıçak gibi batıyor vallahi yaa Allahtan iştahım var 64 kiloyum her ay 1 kg alıyorum görünüyor 60 ile hamile kaldım ben...erkek çocuğu bide acaba ondan mı geç hissedicem valla düşünmekten kendimi yer oldum

Boşuna stres yapma. Mutlaka hissedeceksin. O iyi olsun yeter.
Erkeklerde daha geç hissedildiğini ben de duymuştum.
20 haftada 4 kilo süper bu arada.

Slm cici anneler.. nasılsınız?
Bebeklerini hissedemeyen arkadaşlar stres yapmasın ilk hamilelikte çok normal bence...
Ben erken hissettim ama daha öncede hamile kalmıştım yani 2. hamileliğim diyebiliriz.
Ama ilkinde talihsiz bi olay geldi başıma spina bifida teşhisi konulmuştu gebeliğim sonlandırıldı..
Sağlıklı olsunlarda önemli olan o az haraket etsinler..

kızlar iyi akşamlar ben çok yorgunum annemle perdeler yıkadık ütü yaptım bide duş alıp geldim sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…