teşekkür ederim ciici anneler..ama içim sıkkın ve mutsusuzum
neden sıkkın canım için ne oldu :çok üzgünüm:
bilmiyorum sebebini bilmediğim bir acı duyuyorum...velasıl hamileliğimi hiç hissetmiyorum sanki göbek var başka bişi yok.anneyim ama ruhsuz buz gibi odun bigi oldum bir haftadır...artık karnımı ufalayıp şarkılarda söylemiyorum....içimden ağlamak geliyor süreklisenağlama
canım kuranı biliyorsan bi yasin oku bol bol dua et rahatlarsın
bilmiyorum sebebini bilmediğim bir acı duyuyorum...velasıl hamileliğimi hiç hissetmiyorum sanki göbek var başka bişi yok.anneyim ama ruhsuz buz gibi odun bigi oldum bir haftadır...artık karnımı ufalayıp şarkılarda söylemiyorum....içimden ağlamak geliyor süreklisenağlama
evimizde kuran yok hayatımfisfisfismutsuzum cumartesi olsun hemen doktora gidicez zaten renklide görmek için a.s.offfffffffff
inş 2009 temmusunda benimde bebğim olcak allh herkese nasip etsin
inş 2009 temmusunda benimde bebğim olcak allh herkese nasip etsin
kızlar bugün bi yakalayamadım sizleri ben tersimden kaqlktım sanırım sabahtan beri bi ağırlık var üzerimdemirmirmirmir
kızlar ya bende böyle bi acayip oluyorum yemekten sonra karnım sanki çok çabuk doyuyor böyle 1 tabak yemek 2 dilim ekmek başkada canım bişey istemiyo ama karnım çok şiş böyle patlıcak gibi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ay şimdiden böyle oldum daha 4 aya yakın zamanım var ne olucaz böyle bilmemki-tatlicadiarzu-
herkese günaydın güzel anneler ve mini mini bebişleri... Dün akşam doktora gitmiştim malum, bıdı bıdı söylene söylene girdim güle oynaya çıktım. Bebeğimi gördüm bana inat hiç olmadıgı kadar hareketliydi sanırım, yüzünü göstermemek için ne taklalar attıBi de hanımefendi (14 marta kadar oyle en azından) ayagını dayamıs, parmagını emiyodu. Eşim cok sasırdı parmagını emdigini görünce, baya kendi kendine söylenip güldü akşam boyunca kaydirigubbakcemile2 cok saglıklı 21 cm., 425 yada 470 gr. Heyecandan duyamadım ama ikisinden biri... Yirim tombulumu ben yirimmmmmmhihoyyyt 1 haftaya kalmaz hissedersin dedi doktorum ama daha gec hissetseydim keske dersin bu hareketlilikle dedi. Yani bebeginin hareketlerini hissedemeyen annecikler bir problem yok emin olun, 21+1.haftamdayım bende...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?