2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

neden sıkkın canım için ne oldu :çok üzgünüm:

bilmiyorum sebebini bilmediğim bir acı duyuyorum...velasıl hamileliğimi hiç hissetmiyorum sanki göbek var başka bişi yok.anneyim ama ruhsuz buz gibi odun bigi oldum bir haftadır...artık karnımı ufalayıp şarkılarda söylemiyorum....içimden ağlamak geliyor sürekli senağlama

canım kuranı biliyorsan bi yasin oku bol bol dua et rahatlarsın

hayatım yapma böyle bak bebekde etkileniyor Allaha şükret bak neler yaşadı bazı arkadaşlarımız ne kadar üzgünler şimdi ben mesela 1 haftadır hissediyorum ama herkesde aynı olmuyor benim burda bi arkadaşım var ilk bebeğinde 4,5 aylıkken hissetmeye başlamış şimdi 2. bebeğini doğurdu onuda 6 aya kadar hissetmemiş bak hamilelikden hamileliğe bile değişiyor aynı vücutta olduğu halde yapma kız yazıkya bebeğine o duyuyor artık seni yazık o miniğe bee:çok üzgünüm:toparla kendini bak gör 1 haftaya kadar sende hissediceksin bebeğini içini rahatlatacaksa devlet hastanesi varsa olduğun yerde git bi görün ultrasona gir bebeğini gör yada kendini iyiy hissettirecekse kendi dr una git ultrasonda yavrunu gör bak kendini daha iyi hissedeceksin eminim ay çenem düştü :1rolleyes:

evimizde kuran yok hayatımfisfisfismutsuzum cumartesi olsun hemen doktora gidicez zaten renklide görmek için a.s.offfffffffff

canım inş biran önce atlatırsın sıkıntını elini karnına koy ve hissetmek iste emin ol hissedip rahatlayacaksın bebişini

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır giremiyordum...çok üzücü olaylar yaşanmış inanın çok üzüldüm ve etkilendim.ama inşallah sonu güzel olan bir hamilelik nasip eder allah arkadaşımıza.bu arada benim bir oğlum vardı bir oğlum daha oluyor.çevremden hep kız olacağını söylüyorlardı ama erkek testler falan hepsi yanlış kan değerleride hiç öyle şeyler takmayalım kafamızı önemli olan sağlıklı olması ben çok mutluyum bir oğlum daha olucak diye.prenseslik elden gitmiyor 3 erkek arasında değerli olacağım.
bu arada tecrübeli olduğum için söylüyorum bende ilk hamileliğimde bu zamanlarda hissetmemiştim.bu arada 20.haftadayım.hiç üzülme nesquik_24.belkide hissediyorsun ama anlamıyor bile olabilirsin
hepimize rahat ,mutlu hamilelikler...

kızlar ya bende böyle bi acayip oluyorum yemekten sonra karnım sanki çok çabuk doyuyor böyle 1 tabak yemek 2 dilim ekmek başkada canım bişey istemiyo ama karnım çok şiş böyle patlıcak gibi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ay şimdiden böyle oldum daha 4 aya yakın zamanım var ne olucaz böyle bilmemki-tatlicadiarzu-

kızlar bugün bi yakalayamadım sizleri ben tersimden kaqlktım sanırım sabahtan beri bi ağırlık var üzerimdemirmirmirmir

sana ne diycem , dün rüyamda sizdeydim :)))))))))
yanımda birileri de var , günde gibiyiz sanki sen koltuklarını mı değiştirmişsin yada yüzlerini mi yeniletmişsin öyle bir şey olmuş işte , renkleri ise kadife , beyaz ve sütlü kahve değil de daha çok tarçın kahve gibi bir şey .. odadakilerle tv izliyoruz ve ben bi yandan saçımı boyuyorum ve fakında olmadan damlatmışım biraz eşofmanımın üzerine oradan da kanepeye damlamış , hemen siliyoruz ıslak mendille ama önceden damladığı için biraz sarartı kalıyor hem de beyaz kısmında kaydirigubbakcemile3 ben mahçup oluyorum , nasıl olmuş anlamıyorum felan , sen de içeride işin var galiba bi gelip bakıyosun , amaaan bi şey olmaz çıkar o çıkar deyip dönüyorsun tekrar içeri işine ..
açıkta kalmış hemi :roflol:

herkse gunaydınnnna.s.
aynen canım bende öyleyım çok zor gercekten allah yardımcımız olsunOR]kaydirigubbakcemile

az önce felaket bır karın agrısıyla kaktım karın agrısıda degıl mıde agrısı gıbı bısey
dunde ishal olmustum zaten gecede ustumu acıyomusum mıdemın ıcı gaz dolmus meger:1shok:
allahım bı ara ölücem zannettım bıseyler yedım kaynar su ıctım bıraz rahatladım ama cok korktumsenağlama

Herkese günaydın güzel anneler ve mini mini bebişleri... Dün akşam doktora gitmiştim malum, bıdı bıdı söylene söylene girdim güle oynaya çıktım. Bebeğimi gördüm bana inat hiç olmadıgı kadar hareketliydi sanırım, yüzünü göstermemek için ne taklalar attı Bi de hanımefendi (14 marta kadar oyle en azından) ayagını dayamıs, parmagını emiyodu. Eşim cok sasırdı parmagını emdigini görünce, baya kendi kendine söylenip güldü akşam boyunca kaydirigubbakcemile2 Cok saglıklı 21 cm., 425 yada 470 gr. heyecandan duyamadım ama ikisinden biri... Yirim tombulumu ben yirimmmmmmhihoyyyt 1 haftaya kalmaz hissedersin dedi doktorum ama daha gec hissetseydim keske dersin bu hareketlilikle dedi. Yani bebeginin hareketlerini hissedemeyen annecikler bir problem yok emin olun, 21+1.haftamdayım bende...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

oh oh çok sevindim canım.bak bende 21+5 im ama hissetmiyorum.o yüzdende üzülüyorum.banada doktor 22 haftadan sonra hissedersin demişti.bende perşembe gidicem kontrole.inşallah sağlıklıdır prensim.kesinleştimi cinsiyeti

Günaydın bende 20 haftalık hamileyim.Tetanoz aşısı vuruldunuzmu kaçıncı haftada yapılıyor?Doktorum bana 20, haftadan sonra demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…