oh oh çok sevindim canım.bak bende 21+5 im ama hissetmiyorum.o yüzdende üzülüyorum.banada doktor 22 haftadan sonra hissedersin demişti.bende perşembe gidicem kontrole.inşallah sağlıklıdır prensim.kesinleştimi cinsiyeti
Günaydın bende 20 haftalık hamileyim.Tetanoz aşısı vuruldunuzmu kaçıncı haftada yapılıyor?Doktorum bana 20, haftadan sonra demişti.
günaydın herkese
zuuzum günaydınnn sana özel .
mutlu haberler ve en güzel görüntüler ile karşılamış kızın seni.maşaallh,maşallah.
bu bebecikler bizim elimizden ne yapacak acaba ,bir rahat vermiyoruz ,yaaaa
oy bu parmağını emerken ben hiç göremedim benimkini ya siz söyledikçe maşallah diyorum.
dün bende bayağı hareket etmedi diye kaygı yapmıştım ama .akşam evde bayağı bir çarptı durud bana .
hatta babasının elinebile pat pat vurdu.
maşaallah diye kahkahalar atıyordum.
aşkım kızım benim.
futbolcu mu oalcka acaba :))))))))
sana ne diycem , dün rüyamda sizdeydim :)))))))))
yanımda birileri de var , günde gibiyiz sankisen koltuklarını mı değiştirmişsin yada yüzlerini mi yeniletmişsin öyle bir şey olmuş işte , renkleri ise kadife , beyaz ve sütlü kahve değil de daha çok tarçın kahve gibi bir şey .. odadakilerle tv izliyoruz ve ben bi yandan saçımı boyuyorum ve fakında olmadan damlatmışım biraz eşofmanımın üzerine oradan da kanepeye damlamış , hemen siliyoruz ıslak mendille ama önceden damladığı için biraz sarartı kalıyor hem de beyaz kısmında kaydirigubbakcemile3 ben mahçup oluyorum , nasıl olmuş anlamıyorum felan , sen de içeride işin var galiba bi gelip bakıyosun , amaaan bi şey olmaz çıkar o çıkar deyip dönüyorsun tekrar içeri işine ..
açıkta kalmış hemi :roflol:
az önce felaket bır karın agrısıyla kaktım karın agrısıda degıl mıde agrısı gıbı bısey
dunde ishal olmustum zaten gecede ustumu acıyomusum mıdemın ıcı gaz dolmus meger:1shok:
allahım bı ara ölücem zannettım bıseyler yedım kaynar su ıctım bıraz rahatladım ama cok korktumsenağlama
Herkese günaydın güzel anneler ve mini mini bebişleri... Dün akşam doktora gitmiştim malum, bıdı bıdı söylene söylene girdim güle oynaya çıktım. Bebeğimi gördüm bana inat hiç olmadıgı kadar hareketliydi sanırım, yüzünü göstermemek için ne taklalar attıBi de hanımefendi (14 marta kadar oyle en azından) ayagını dayamıs, parmagını emiyodu. Eşim cok sasırdı parmagını emdigini görünce, baya kendi kendine söylenip güldü akşam boyunca kaydirigubbakcemile2 Cok saglıklı 21 cm., 425 yada 470 gr. heyecandan duyamadım ama ikisinden biri... Yirim tombulumu ben yirimmmmmmhihoyyyt 1 haftaya kalmaz hissedersin dedi doktorum ama daha gec hissetseydim keske dersin bu hareketlilikle dedi. Yani bebeginin hareketlerini hissedemeyen annecikler bir problem yok emin olun, 21+1.haftamdayım bende...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
GÜNAYDIN KIZLAR Şeniz
gunaydin herkese! zuzuuum gozun aydin canim. insallah saglikla dunyaya gelsinler.
Günaydın cnm, ay sorma sorma cok heycanlı :lepi: Yirim ben bu bebişleri ya, daha ufacık 21 cm. sey kocaman annesini babasını parmagında oynatıyo valla :teytey: Bence senin bebiş herseini deşifre etmiyo erkenden, e onunda kendine göre ozel hayatı var içeride annesi yok parmagını görcem bilmem ne, lütfen saygı duy kızının özel hayatına lülülülülülü Futbolcu degil ama benimkindende anlattıgına gore seninkinden güzel halk oyunu figürleri cıkacaı kesin :teytey::teytey::teytey:
Günaydın bende 20 haftalık hamileyim.Tetanoz aşısı vuruldunuzmu kaçıncı haftada yapılıyor?Doktorum bana 20, haftadan sonra demişti.
zuzuummm maşallah bebeğine ne güzell böyle mutlu mutlu haberler almak taze annişlerden inşallah bende bugün güzell haberler veririm..
Günaydın babayloncum teşekkür ederim cnm inşallah :dance: Nerdesin sen günlerdir aylardır, bas bas bagırıyorum burda yoksunklava:
Arkadaşalr
şeker yüklemeis için ne zaman gideceksiniz.tarih belli mi?
Benim belli ama erken gitsem de kuzucuğumu görsem mi diye de düşünüyorum.
11 mart gibi gitmem lazım.
Doktorum öyle demişti.
O günde gelirsin kontrolunu yaparız ,bebeğe bakarız demişti.
Zaten aşağı yukarı ayda bir gidiyorum.
Ama acaba bu hafta gitsem erken mi olur diye düşünüyorum.
Gerçi işlker biraz yoğun onu da düşünüyorum ama .bilmiyorum.erken gidersem 1 hafta ile şeker yüklemesi boşa çıkar mı acaba ?
Günaydın kıslar
Çok yoğun bir güne başladım yanlızım müdürüm yurt dışında birlikte çalıştığım arkadaşımda doktora gitti napıcam bilmiyorum 2 yurt dışı misafirimiz var 2 ihracatım var yarına ve bir sürü siparişim var elimde girilmesi gereken okumaya arada birde katılmaya çalışıcam
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum zuzum maşalllah kızçene diyorum artık değişmez diye düşündüğüm için bak boşu boşuna evham yapmışsın o içerde gayet mutlu unutmayım dubainin en lüks otellerindeki konfor bile anne karnının konforunu geçemez onlar çok mutlu oldukları yerde:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?