2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Evet cnm oyleymis belkide biz 1 hissedices pir hissedices sonra :lepi: Eminim senin küçük prensinde cok saglıklı ve taklacıdır hazır sen hissetmiyoken akrobasi yapıyodur içerde :dance: Cinsiyet kesinleşmedi cnm bende artık üstüne gitmiyorum dün bi kez sordum yine doktoruma detay usg yi bekle ama suan kız gibi gözüküyo dedi. İşte cnsiyet değişikliğinde verdigim o abuk subuk tepkiler yüzünden muhtemelen gördüğü halde kendimi cok kaptırmıyım dye söylemiyo doktorum :bbo: Cinsiyet 14 marta kaldı anlıcaın...

günaydın herkese
zuuzum günaydınnn sana özel .
mutlu haberler ve en güzel görüntüler ile karşılamış kızın seni.maşaallh,maşallah.
bu bebecikler bizim elimizden ne yapacak acaba ,bir rahat vermiyoruz ,yaaaa
oy bu parmağını emerken ben hiç göremedim benimkini ya siz söyledikçe maşallah diyorum.
dün bende bayağı hareket etmedi diye kaygı yapmıştım ama .akşam evde bayağı bir çarptı durud bana .
hatta babasının elinebile pat pat vurdu.
maşaallah diye kahkahalar atıyordum.
aşkım kızım benim.
futbolcu mu oalcka acaba :))))))))

Günaydın cnm, ay sorma sorma cok heycanlı :lepi: Yirim ben bu bebişleri ya, daha ufacık 21 cm. sey kocaman annesini babasını parmagında oynatıyo valla :teytey: Bence senin bebiş herseini deşifre etmiyo erkenden, e onunda kendine göre ozel hayatı var içeride annesi yok parmagını görcem bilmem ne, lütfen saygı duy kızının özel hayatına lülülülülülü Futbolcu degil ama benimkindende anlattıgına gore seninkinden güzel halk oyunu figürleri cıkacaı kesin :teytey::teytey::teytey:

herkese günaydın güzel annecikler havamız bugünde kötü istanbulda yine yağmur var havamız kötü olsunda içimiz ferah olur inşallahsositososito sositososito

kız ciddenmi benim gördün nasıldım barikaydirigubbakcemile3 iyiki rüyamda kırmamışım kıs zaten kırmam kimseyide olacağı varmış olmuş herşeyin leke çıkarıcısı var şimdidelikafadulden sen yine gece sıkı sıkı kapa biyerlerini:roflol:

canım geçmiş olsun :teselli:ihlamurda iyi gelir sıca sıcak karnını yumuşatır evin içinde üşütüyoruz bizde bide dışarı çıksak ne olur:sm_confused:

canım bak ne güzel gayet sağlıklı bi bebişin var seniniki baya bi inatçı çıktı bu gidişle doğumda öğrencen cinsiyetini:teselli: maşallah bebeğine canım nazar değmesin

GÜNAYDIN KIZLAR Şeniz

Günaydın Hürremcimmm...Bugün karşılama komitesi gibiyim ben kaydirigubbakcemile3

gunaydin herkese! zuzuuum gozun aydin canim. insallah saglikla dunyaya gelsinler.

Günaydın babayloncum teşekkür ederim cnm inşallah :dance: Nerdesin sen günlerdir aylardır, bas bas bagırıyorum burda yoksun klava:

canım bak ne güzel gayet sağlıklı bi bebişin var seniniki baya bi inatçı çıktı bu gidişle doğumda öğrencen cinsiyetini:teselli: maşallah bebeğine canım nazar değmesin[/B][/QUOTE]

Evet cnm babasına benzemiş demekki utangaçtır babamız bilas, ben daha bıdı bıdıyım, bana benzese beşyüs kere ögrenmiştik kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrr...

bugün ayrıntılı ya gidicemm çook heyecanlıyım çıkınca da bebişime bişeyler alcamm...
bu sabah yine başağrısıyla kalktım hamile kalmadan önce baş ağrısı nedir bilmezdim hamilelik bana öğretti valla. dr um bi ağrı kesici verdi ama yine de korkuyorum içmeye çook dayanılmaz olursa içerim artıkk son çare napimmm

içerde çok meşhur kolbastıyı oynuyorlar ise ,ondandır sağa sola çarpmaları.
annesi çiftetelli sever ama:))))))))

zuzuummm maşallah bebeğine ne güzell böyle mutlu mutlu haberler almak taze annişlerden inşallah bende bugün güzell haberler veririm..

Günaydın bende 20 haftalık hamileyim.Tetanoz aşısı vuruldunuzmu kaçıncı haftada yapılıyor?Doktorum bana 20, haftadan sonra demişti.

canım ben 1.dozu geçen ay yaptırdım sağlık ocağında...doktorum erken yapmışlar ama sorun olmaz dedi hatta 2. dozu yarın yaptıracam

bende tetonoz aşısı için gittim geçen cuma bana erken deyip martın 16 na randevu verdi gidip bi olalım bide doğum öncesi anneyi bilinçlendirmek için eve geliyolarmış doğum sonrasındada bebeğin aşılarıyla ilgileniyolarmış inşallah ilgilenirler görcez bakalım:)

Günaydın babayloncum teşekkür ederim cnm inşallah :dance: Nerdesin sen günlerdir aylardır, bas bas bagırıyorum burda yoksun klava: [/quote]

:)) biraz devamsizlik yapmistim ama simdi hergun yoklama verecem soz! yahu bence seninki artik cinsiyeti degistirmez. en son kiz dediler - herhalde oyle kalir. ve masallah kilosu falan da yerinde meleginin - allah nazardan saklasin canim.

Arkadaşalr
şeker yüklemeis için ne zaman gideceksiniz.tarih belli mi?
Benim belli ama erken gitsem de kuzucuğumu görsem mi diye de düşünüyorum.
11 mart gibi gitmem lazım.
Doktorum öyle demişti.
O günde gelirsin kontrolunu yaparız ,bebeğe bakarız demişti.
Zaten aşağı yukarı ayda bir gidiyorum.
Ama acaba bu hafta gitsem erken mi olur diye düşünüyorum.
Gerçi işlker biraz yoğun onu da düşünüyorum ama .bilmiyorum.erken gidersem 1 hafta ile şeker yüklemesi boşa çıkar mı acaba ?

Günaydın kıslar
Çok yoğun bir güne başladım yanlızım müdürüm yurt dışında birlikte çalıştığım arkadaşımda doktora gitti napıcam bilmiyorum 2 yurt dışı misafirimiz var 2 ihracatım var yarına ve bir sürü siparişim var elimde girilmesi gereken okumaya arada birde katılmaya çalışıcam
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum zuzum maşalllah kızçene diyorum artık değişmez diye düşündüğüm için bak boşu boşuna evham yapmışsın o içerde gayet mutlu unutmayım dubainin en lüks otellerindeki konfor bile anne karnının konforunu geçemez onlar çok mutlu oldukları yerde:ecrin_bebek:

zuzuummm maşallah bebeğine ne güzell böyle mutlu mutlu haberler almak taze annişlerden inşallah bende bugün güzell haberler veririm..

Darısı başına cnm senden de güzel haberler bekliyorus bugun insallah :1hug: Senin bebekle benimki eşit gidiyo suan. Dün aksamki ultrasona gore 1 hafta öne atmıs 22 haftayı bitirmiş ama doktorum o sürekli değişebilir esas olan benim sana söyledigim 21 haftayı bitirdin 22 ye girdin dedi. Bende ticker ımı değiştirmedim hic. Kacta gidicen doktora?

Günaydın babayloncum teşekkür ederim cnm inşallah :dance: Nerdesin sen günlerdir aylardır, bas bas bagırıyorum burda yoksun klava:

:)) biraz devamsizlik yapmistim ama simdi hergun yoklama verecem soz! yahu bence seninki artik cinsiyeti degistirmez. en son kiz dediler - herhalde oyle kalir. ve masallah kilosu falan da yerinde meleginin - allah nazardan saklasin canim.[/QUOTE]

Aferim söz dinle lülülülülülü Cinsiyt hakkında ben pek yorum yapmıyorum kendimce artık cnm ya. 1 kere değişen 1 kez daha olabilir bence, hemen heyecan yapmak istemiyorum sadece bakalım hayırlısı olsun artık. Kilosu yerinde hatta topluca bilem sayılır koca göbekli bebişim benim, allah tüm bebekleri nazardan saklasın cnm

Şeker yüklemesi ne cnm ben ilk kez duyuyorum :1shok:

Teşekkür ederim cnm, bakalım ben yorum yapmıyım hic hihoyyyt Evet pek konforlu gozukuyolar resimlerden görüyorus, ah ah bi bilseler anneleri neler yasıyo bu sürecte... Allahım hepimizin alnını ak cıkarsın insallah bu sürecten, bir de mümkünse beni de şu işimden :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…