2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canim benim bildigim 24-28 haftalarinda iki ayri test yapiliyor duruma gore. ben de bu hafta gidecem detayli ultrason icin ama 2 hafta sonra seker yuklemesi icin ayrica gitmem gerekecek galiba. doktorunu ara sor olmadi.

Hamilelik şekerine karşı yapılan bir test.
23 hafta gibi yapılıyormuş.
Aç giidyorsun hastaneye önce kan alıyorla.
Sorna sanabir bardak şekerli su felan veriyoralrmış.
1 saat sonra da onunla bir ölçüm yapılıyomuş.
Terslik çıakrsa tekrar deneniyormuş.felan filan.
Ama gerekli imiş.
Yani haftaya gideceğim inşallah ama sabırısızlık işte şimdi gitsem e kurtulsam diye düşünüyorum.
Ama asıl sebeb bebeğimi görmek,:)))))))))))

günaydın tatlı anneler nasılsınıuz bakalım biz çok iyiyiz kızımla

zuzuum gözünaydın canım insan her seferinde korkarak gidiyor dra sonra kahkahalarla dönüyor değilmi
eyetkiner canım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

canım gozunaydın cok sukur bebısın ıyıymıs bende cumartesı gırıcem ayrıntılıya ınsallah bebikim çok saglıklıdır:Saruboceq:[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım eminim senin minik bebişinde cok iyidir. İşte aslında en büyük problemimiz biraz evham sanırım ama olsun bilasta bebeklerimizi görmek için yapıyorus bastan beri diyorum evde bir ultrason cihazımız olsa hic problemimiz kalmıcak kaydirigubbakcemile2

Teşekkür ederim cnm ne diyosun ya resmen dizlerimin bagı çözülcekti girmeden önce, sonra bi anda dünya toz pembe oluverdi :dance: Allah iyilik versin cnm sanada bebeginede iyi bakın kendinize

Kızlar bu arada şeker yüklemesi ile ilgili bilgileriniz için teşekkür ederim hemen okumaya başlıcam simdi

canım seninle günlerimiz aynı bende şeker yükelemesi için haftaya salı yada çarşamba gidicem inşallah güzel çıkarda tekrar yapılması ve daha çok aç vs bekliyosun nasıl dayancaz bilmiyorum-tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar nihayet size merhaba diyorum aylardır sizi takip ediyorum.. Eski sayfaları okumaktan bi türlü size merhaba diyemedim..Bende temmuz da anne olucam.. Bunu yazmak ne kadar güzelmiş oh be sonunda bende yazdım..Aslında ben sürekli sizi takip ettiğim için hemen hemen hepinizi gayet iyi tanıyorum bundan sonra aranızdayım sizde beni tanıycaksınız :)) Bende ikiz bebek bekliyorum ..Bu hafta çok heyecanlıyım amniyosentez sonucum cıkacak gece gündüz kafamda bir tek bu var o yüzden bu hafta size daha çok ihtiyacım var.

canım hoş geldın aramıza ıyı paylasımlar ınsallah sonuçların cook guzel cıkar:1hug:

hoşgeldin canım.. Allah bebişlerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Aramıza hoşgeldin canım
Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin cinsiyetlerin bellimi tickerin mavi erkekmi yoksa ikiside
Nerede yaptırdın amniyosentezi hangi hafta yaptılar daha 19 haftalıksın sen hemen yapılıyomuydu ki ben 22 hafta felan sanıyodum :uhm:

evet bayılan da olabiliyormuş.yanımızda muhakkak birini götürecğiz galiba.
zorun değil.eşimi kaldıırım erkenden.evde nasıl olsa.

canım hoşgeldin.
bebklerine de maşlalh neden amniyoentez yaptırıdn.
ikiz olduğu için mi.
inşallah bir an evvel hayırlı haberlerini veririsin sen de bize

kızlar ayrıntılıyı doktorunuz mu yapıyor yoksa önerip yönlediriyormu ...herhangi bi hastaneye gidip yaptırabiliyormuyuz bu işlemi

Hepinize çok teşekkür ederim. 17. haftada yaptırdım . Biri kız biri erkek.. Detaylı ultrasona ben erken girdim cinsiyetlerini merak ettiğim için.. Ama orda kızımın burun kemiğinin olması gerektiğinden daha kısa olduğunu öğrendik o yüzden apar topar istanbula gittik.. Bize burdan bir an önce gidin denildi sonuçları almak 3 hafta sürüyo müdahale etmeye zman olsun dediler. İnşallah öyle bişey çıkmaz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

Günaydın cnm hoşgeldin ne güzel sayımız giderek artıyo hihoyyyt İkiz bebekleri cok seviyorum ben cok tatlı oluyolar daha gecen gun gordum yolda ama annesine allah sabır versin dedim, biri bi yana biri bi yana kosturuyo :dance: İnsallah sonucun cok güzel cıkar cnm gerci ben nası bi sonuc cıkar onu da bilemiyorum ama olumlu cıkar umarım:Saruboceq:

kızlar ayrıntılıyı doktorunuz mu yapıyor yoksa önerip yönlediriyormu ...herhangi bi hastaneye gidip yaptırabiliyormuyuz bu işlemi

Ben aynı hastanede farklı bi doktora yaptırıyorum cnm, daha onceki ikili testi mi de aynı doktor yapmıstı onun dısında tum muayene ve kontrolleri kendi doktorum yapıyo.

günaydın kızlarr
zuzummm gördünmüü bak ster yaptın boşuna senin minik danacınn ne kadar rahat keyfine düşkün içerde parmacığını emiyrmuş bak bişiyi yok maşşallah kuzuna
eyetkinerr inşallah güzel haberlerle gelirsin canım akşama yaz kız bak gelince merak ettirme :)

aramıza hoş geldin canım sağlıklı güzel bi hamilelik geçirmeni dilerim ne güzel biz bi taneyle uğraşırken sen iki tane bir taşla iki kuş işin zor emeğin büyük allah yardımcın olsun canım inşallah sonuçlarında güzel çıkar artık yola daha rahat devam edersina.s.

merhaba canım hoşgeldin aramıza sende keyifli paylaşımlar senle ben aynı gün hamileyiz bak bende 19+1 rimm

Kıslar benim doktorum şeker yüklemesini 26. hafta yapacağımızı söyledi sizler bayağı erken yaptırıyosunuz acaba fark etmiyormu hangi hafta olduğumuz gerçi ben çevremde genelde 6 aylıktan sonra olduğunu duydum

Hoşbuldum canım çok teşekkür edrim inan çekeceğim sıkıntıları hiç düşünmüyorum onları o kadar çok bekledim ki sağlıkla gelsinler başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…