2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm tatli annisler,,
zuzuum canim cok sevindim tebrik ederim, bebisinede masallah, pek saglikliymis,
bugun bende ayrintiliya giriyorum nolur bana dua edin cok heyecanliyim.......

papetlant hosgeldin canim aramiza, neguzel ikiz annesi olcaksin, ins bebislerini saglikla kucagina alirsin canim....

Cidden oyle kerata, yirim ben onu cokacimcoook Ben bilas fazla kuruntuluyum sanırım, babanemde diyo görmemişin bebegi olmus durumu var sende diyo haklı sanırım laelaelaelaelae

slm tatli annisler,,
zuzuum canim cok sevindim tebrik ederim, bebisinede masallah, pek saglikliymis,
bugun bende ayrintiliya giriyorum nolur bana dua edin cok heyecanliyim.......

Teşekkür ederim cnm, darısı başına. Cok heyecanlı ya detaylı ama süper bişeydir eminim düşünsene saatlerce bebeginin herbir yerini görebilceksin ve suan senin sesini duydugunu olanları hissetmeye basladıgını düşünürsek bence bu 2.detay usg cok daha farklı duygular yaratıyo insanda, ay duygusal oldum bi andasenağlama Dualarımız cano gönülden seninle, senin ve minik bebeginin güzel haberlerini bekliyorus cnm, saat kacta ama kac gibi beklemeye baslayalım

ebush cnm inşallah ikimizde güzell haberlerle geliriz...bende ayrıntılı ya gidicem.

kızlar ayrıntılıyı doktorunuz mu yapıyor yoksa önerip yönlediriyormu ...herhangi bi hastaneye gidip yaptırabiliyormuyuz bu işlemi

Canım benim doktorum aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi 2. bir gözün görmesinin faydası var dedi sonuçlarımı sonra kendi doktorumlada görüştüm ama doktorun yönlendirir seni büyük ihtimal :CüvCüv:

papetlant canım hoşgeldinn allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah...

a.s.eyetkiner ebush herşey güzel çıkacak kızlar dışarda fazla oyalanmadan güzel haberleri getirin hee merakta kalmayalım:Saruboceq:

canim cok tesekkurler, benide aglatcaksin nerdeyse dur,
canim ben tr saati saat 2 gidicem.....

papetlant hoşgeldin canım aramıza inş bebeklerinin iyi haberlerini alacaksın canım demek sende benim gibi çok bekledin meleklerine kavuşmak için tüp bebek heralde

Papetland hoşgeldin canım aramıza.inşallah test sonuçların temiz çıkar.sağlıkla alırsın yavrularını kucağına.

papetlant hoşgeldin canım aramıza inş bebeklerinin iyi haberlerini alacaksın canım demek sende benim gibi çok bekledin meleklerine kavuşmak için tüp bebek heralde

Tüp bebek değil onlar benim mucizelerim canım sen 11 yıl beklemiştin benim ki sana göre kısa kalır 5 yıl ama söyleyene kolay gelir tabiki gerçekten çok zor dönemler geçirdim..En çok da çevremdekilerin soruları ve baskıları yüzünden

[/IMG]

nasıl sizce :)
aslında ben bebekerimzie aldıklarımız topiğine ekleidm ama burayad akoyayım deidm.
ben almadaım sadece nette gördüm.
bir dedaha küçükken taşıma şekli var onuda o topiğe ekleidm.
çok şeker.ama değil mi?

Son düzenleme:

sanırım burda en rütbeli anneler önce derin sonra benim galiba derinin 11 yıl sonra benim 10 yıl sonra derin gerçi kendiliğinden hamile kaldı ama ben çakma hamileyim tüp bebek yanii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…