merhaba canım hoşgeldin aramıza sende keyifli paylaşımlar senle ben aynı gün hamileyiz bak bende 19+1 rimm
papetlant hosgeldin canim aramiza, neguzel ikiz annesi olcaksin, ins bebislerini saglikla kucagina alirsin canim....
günaydın kızlarr
zuzummm gördünmüü bak ster yaptın boşuna senin minik danacınn ne kadar rahat keyfine düşkün içerde parmacığını emiyrmuş bak bişiyi yok maşşallah kuzuna
eyetkinerr inşallah güzel haberlerle gelirsin canım akşama yaz kız bak gelince merak ettirme :)
slm tatli annisler,,
zuzuum canim cok sevindim tebrik ederim, bebisinede masallah, pek saglikliymis,
bugun bende ayrintiliya giriyorum nolur bana dua edin cok heyecanliyim.......
kızlar ayrıntılıyı doktorunuz mu yapıyor yoksa önerip yönlediriyormu ...herhangi bi hastaneye gidip yaptırabiliyormuyuz bu işlemi
ebush cnm inşallah ikimizde güzell haberlerle geliriz...bende ayrıntılı ya gidicem.
papetlant canım hoşgeldinn allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah...
Teşekkür ederim cnm, darısı başına. Cok heyecanlı ya detaylı ama süper bişeydir eminim düşünsene saatlerce bebeginin herbir yerini görebilceksin ve suan senin sesini duydugunu olanları hissetmeye basladıgını düşünürsek bence bu 2.detay usg cok daha farklı duygular yaratıyo insanda, ay duygusal oldum bi andasenağlama Dualarımız cano gönülden seninle, senin ve minik bebeginin güzel haberlerini bekliyorus cnm, saat kacta ama kac gibi beklemeye baslayalım
a.s.eyetkiner ebush herşey güzel çıkacak kızlar dışarda fazla oyalanmadan güzel haberleri getirin hee merakta kalmayalım:Saruboceq:
Ebush ve eyetkiner inşallah sizde iyi haberler ile geliceksiniz
papetlant hoşgeldin canım aramıza inş bebeklerinin iyi haberlerini alacaksın canım demek sende benim gibi çok bekledin meleklerine kavuşmak için tüp bebek heralde
Tüp bebek değil onlar benim mucizelerim canım sen 11 yıl beklemiştin benim ki sana göre kısa kalır 5 yıl ama söyleyene kolay gelir tabiki gerçekten çok zor dönemler geçirdim..En çok da çevremdekilerin soruları ve baskıları yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?