2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Çakma hamilemi güldürdün beni.. Allah yardımcınız olsun sizin de ama şimdi sizde aynı şeyi mi düşünüyorsunuz bilmiyorum.. Bana sanki o günler hiç yaşanmamış gibi geliyo sanki şu son 4 aydır yaşıyorum geride kalan herşeyi unutmuş gibiyim mutluluk tam da bu demek galiba.. Ne yaşarsa yaşasın unutuyo insan

evet ben çakma hamileyimm :)kaydirigubbakcemile3 benim kendiliğinden olmadıki 10 sene bekledim ama olmadı nasip böyleymiş demekki Allah herkesin kucağına almayı nasip etsin unurrum ben geride kalan günlerimi artık bundan sonrası daha güzel

[/IMG]

bu da normal görüntüsü
[/IMG]

buda diğer duruşu
ama tabi sadece hoşuma gitti.elbette kullanan birini görmek dokunmak laızm.:)

gerçekten mucize yani hem 5 sene bekle hemde ikiz olsun maşallah canım canım 5 sene 3 sene 11 sene önemli değil o anne olmak duygusu varya bambaşka birşey şimdi bir an 5 sene önceki duygularıma gittim bi anda o zamöan daha çok acı çekiyordum her adet olduğumda günlerce ağlıyordum 11 sene olunca insan ne kadar istesede o acıya alışmış oluyor artık

canım evet benim mucize kızım inatla anne uğraşma tüp bebekle boşu boşuna canını yakıyosun ben istediğim saatte gelicem sana demiş ama ben duymamışım olsun canım tüp olsun yeterki karnında senin kanından olan bir yavrun varya ben tiye alıyordum artık aygaz denedik olmadı milangaz denedik olmadı şimdi bp deniyeceğiz diyordum

hüzün yılı sanki şık bir şal atmış gibi duruyor.çok hoş.
hadi hayırlı olsun şimdiden:)
ben ikisini de almayı düşünmüyorum alsında.
ablamın yiğenim için aldığı kanguu olduğu giib duryor.
onu alacağım :)))))

[/IMG]

bu da normal görüntüsü
[/IMG]

buda diğer duruşu
ama tabi sadece hoşuma gitti.elbette kullanan birini görmek dokunmak laızm.:)

bunlar güzelmiş canım nerden buldun fiyatı neymiş araştırdınmı bana lazım olacak böyle bişey çünkü kızmı okula getirip götürüken diğerinide kanduru gibi içine koymam lazım üşümesin kuzucuğum:asigim:

gunaydın arkadaşlar..umarım herkes için guzel bir gun olur..Ben artık iice ev modundayım.:=)

kızlar, bnm kızım ben uyumak için uzandıgım gibi başlıo tekmelemeye ve giderek gucu artıo, dön saga dön sola yok..rahatsız oluyorum..b yastık var demiştiniz hamileler için , nerede satılıyor bilen var mı?

gaydincim bu arada aynı kulvardaymışız, bende dış tic.çiyim.

Nasıl olduğunun hiç önemi yok önemli olman hamile olman bundan daha güzel bi duygu yok bence demekki senin için böylesi daha hayırlıymış.. Ben hep bu günlerimi hayal ettim hamileliğimi çok güzel geçiricem dedim ama sürekli bi merakla yaşıyo insan. Evhamlar hiç bitmiyo hep bi meraklarımız oluyo sizi çok okudum o yüzden bakıyorum burdakilerin hemen hemen hepsi aynı başımız ağırsa ay niye ağırdı bişey mi oldu diyoruz başkası dese gülerdim heralde ama başıma gelince daha farklı yaklaşıyorum artık

evet benimde espirim var öyle doğumhaneden çıkarken bebeği tek tüpün üstünde getiricekler size diyorum bizimkilere kaydirigubbakcemile3

bunlardan fuarda vardı ama sormadım fiyat felan aziz bebeye yönlendiriyorlardı orda var sanırım benzer ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…