[/IMG]
nasıl sizce :)
[/IMG]
[/IMG]
sanırım burda en rütbeli anneler önce derin sonra benim galiba derinin 11 yıl sonra benim 10 yıl sonra derin gerçi kendiliğinden hamile kaldı ama ben çakma hamileyim tüp bebek yanii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:asigim:
Çakma hamilemi güldürdün beni.. Allah yardımcınız olsun sizin de ama şimdi sizde aynı şeyi mi düşünüyorsunuz bilmiyorum.. Bana sanki o günler hiç yaşanmamış gibi geliyo sanki şu son 4 aydır yaşıyorum geride kalan herşeyi unutmuş gibiyim mutluluk tam da bu demek galiba.. Ne yaşarsa yaşasın unutuyo insan
gerçekten mucize yani hem 5 sene bekle hemde ikiz olsun maşallah canım canım 5 sene 3 sene 11 sene önemli değil o anne olmak duygusu varya bambaşka birşey şimdi bir an 5 sene önceki duygularıma gittim bi anda o zamöan daha çok acı çekiyordum her adet olduğumda günlerce ağlıyordum 11 sene olunca insan ne kadar istesede o acıya alışmış oluyor artıkTüp bebek değil onlar benim mucizelerim canım sen 11 yıl beklemiştin benim ki sana göre kısa kalır 5 yıl ama söyleyene kolay gelir tabiki gerçekten çok zor dönemler geçirdim..En çok da çevremdekilerin soruları ve baskıları yüzünden
sanırım burda en rütbeli anneler önce derin sonra benim galiba derinin 11 yıl sonra benim 10 yıl sonra derin gerçi kendiliğinden hamile kaldı ama ben çakma hamileyim tüp bebek yanii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu şık duruyo bian kendimi gördüm kadının yerinde benim saçlarımda fön çekince öyle oluyo hayal ettim kendimi:roflol: :asigim:
[/IMG]
bu da normal görüntüsü
[/IMG]
buda diğer duruşu
ama tabi sadece hoşuma gitti.elbette kullanan birini görmek dokunmak laızm.:)
evet ben çakma hamileyimm :)kaydirigubbakcemile3 benim kendiliğinden olmadıki 10 sene bekledim ama olmadı nasip böyleymiş demekki Allah herkesin kucağına almayı nasip etsin unurrum ben geride kalan günlerimi artık bundan sonrası daha güzel
gerçekten mucize yani hem 5 sene bekle hemde ikiz olsun maşallah canım canım 5 sene 3 sene 11 sene önemli değil o anne olmak duygusu varya bambaşka birşey şimdi bir an 5 sene önceki duygularıma gittim bi anda o zamöan daha çok acı çekiyordum her adet olduğumda günlerce ağlıyordum 11 sene olunca insan ne kadar istesede o acıya alışmış oluyor artık
canım evet benim mucize kızım inatla anne uğraşma tüp bebekle boşu boşuna canını yakıyosun ben istediğim saatte gelicem sana demiş ama ben duymamışım olsun canım tüp olsun yeterki karnında senin kanından olan bir yavrun varya ben tiye alıyordum artık aygaz denedik olmadı milangaz denedik olmadı şimdi bp deniyeceğiz diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?