bunlardan fuarda vardı ama sormadım fiyat felan aziz bebeye yönlendiriyorlardı orda var sanırım benzer ürünler
gunaydın arkadaşlar..umarım herkes için guzel bir gun olur..Ben artık iice ev modundayım.:=)
kızlar, bnm kızım ben uyumak için uzandıgım gibi başlıo tekmelemeye ve giderek gucu artıo, dön saga dön sola yok..rahatsız oluyorum..b yastık var demiştiniz hamileler için , nerede satılıyor bilen var mı?
gaydincim bu arada aynı kulvardaymışız, bende dış tic.çiyim.
Nasıl olduğunun hiç önemi yok önemli olman hamile olman bundan daha güzel bi duygu yok bence demekki senin için böylesi daha hayırlıymış.. Ben hep bu günlerimi hayal ettim hamileliğimi çok güzel geçiricem dedim ama sürekli bi merakla yaşıyo insan. Evhamlar hiç bitmiyo hep bi meraklarımız oluyo sizi çok okudum o yüzden bakıyorum burdakilerin hemen hemen hepsi aynı başımız ağırsa ay niye ağırdı bişey mi oldu diyoruz başkası dese gülerdim heralde ama başıma gelince daha farklı yaklaşıyorum artık
bunlar güzelmiş canım nerden buldun fiyatı neymiş araştırdınmı bana lazım olacak böyle bişey çünkü kızmı okula getirip götürüken diğerinide kanduru gibi içine koymam lazım üşümesin kuzucuğum:asigim:
haklısın gaydin bende o stresten erkenden bitirdim, ben koordinatör olarak altımdakileride yönlendiriodum ama biliosun insanlarla ugrasmak zor.nakliyecisi ayrı,yurtdışı alıcısı ayrı dert..seni anlıyorum.sen yine maşallah daha sabırlısın.:=)
sevtapçım, ev modu su an çok guzel..ama ben çabuk sıkılırım diye korkuyorum walla..b an önce anneme gideyim değişiklik olsun diyorum:=)
haklısın gaydin bende o stresten erkenden bitirdim, ben koordinatör olarak altımdakileride yönlendiriodum ama biliosun insanlarla ugrasmak zor.nakliyecisi ayrı,yurtdışı alıcısı ayrı dert..seni anlıyorum.sen yine maşallah daha sabırlısın.:=)
sevtapçım, ev modu su an çok guzel..ama ben çabuk sıkılırım diye korkuyorum walla..b an önce anneme gideyim değişiklik olsun diyorum:=)
kızlar yüzünüze krem kullanıyormusunuz temizleyici, tonic nemlendirici vs . Benim çok hassas bir cildim var sürekli bakmam gerekiyor yoksa sivilcelerim gitmek bilmiyor ama şimdi 4 aydır bebek sabunundan başka bişey kullanmıyorum sizler napıyorsunuz ?
bunlar güzelmiş canım nerden buldun fiyatı neymiş araştırdınmı bana lazım olacak böyle bişey çünkü kızmı okula getirip götürüken diğerinide kanduru gibi içine koymam lazım üşümesin kuzucuğum:asigim:
kızlar yüzünüze krem kullanıyormusunuz temizleyici, tonic nemlendirici vs . Benim çok hassas bir cildim var sürekli bakmam gerekiyor yoksa sivilcelerim gitmek bilmiyor ama şimdi 4 aydır bebek sabunundan başka bişey kullanmıyorum sizler napıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?