2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın karencim ben çoktan ev moduna girdim bile sen ne diyosun kaydirigubbakcemile3

Karen sevindim aynı sektörde olmamıza anlıyosundur beni herşey son dakika stres olmamak mümkün değil böyle ama elimden geldiğince relax davranmaya çalışıyorum başka çareside yok sanırım yoksa oğluşum çok sinirli asabi olucakdelikafadulden

paranoyaklaştık valla kendi adıma ben öyle oldum önceden hiç böyle değildim demekki annelik böyle başlıyor

Hüzün yılı yoktu sanırım ama onlara ürün veren imalatçıydı benim baktığım yer perakende kendilerinde yoktu aziz bebeye yönlendirmişlerdi beni ondan dedim varmış aziz bebede diye

Bence gri renkli olanı cok komik zavallım bıdıcık sıkısmıs oraya kafası ben kullanamam sanırım bunlardan

Doktora gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberler le dönün inş. aman stres yapmayın heyecanlanmamaya çalışın keyfini çıkarın o anların şakkıdı

haklısın gaydin bende o stresten erkenden bitirdim, ben koordinatör olarak altımdakileride yönlendiriodum ama biliosun insanlarla ugrasmak zor.nakliyecisi ayrı,yurtdışı alıcısı ayrı dert..seni anlıyorum.sen yine maşallah daha sabırlısın.:=)

sevtapçım, ev modu su an çok guzel..ama ben çabuk sıkılırım diye korkuyorum walla..b an önce anneme gideyim değişiklik olsun diyorum:=)

bende hep çalıştım 11 seedir ama artık mecburi oturuyorum yaklaşık 6 aydır evdeyim alıştım biraz ben ama hala sıkılıyorum haklısın bende çabuk bıkıyorum devamlı ya ennem geliyor ya ben gidiyorum anneme neyseki 2 saatlik uzaklıkda bana gidip geliyoruz birbirimize devamlı

kızlarr benim böcek içimde başladı kıpırdamaya pıt pıt vuruyor uyandı herhalde sabahtan beri çıtı çıkmıyordu

kızlar yüzünüze krem kullanıyormusunuz temizleyici, tonic nemlendirici vs . Benim çok hassas bir cildim var sürekli bakmam gerekiyor yoksa sivilcelerim gitmek bilmiyor ama şimdi 4 aydır bebek sabunundan başka bişey kullanmıyorum sizler napıyorsunuz ?

Zor ama ya işletme okudum muhasebe finans gibi bişiyde yapmak istemiyorum o yüzden gene bu sektörde devam ediyorum canım
Bakalım bebekten sonra ufakda olsa kendi işimi yapmak istiyorum inş. kısmet olur :Saruboceq:

ben kullanıyorum canım krem tonıc yuz yıkama jelia.s

canım e-bebek sitesinde görsüm.119 yazıyor.ama ben sana linki atayım .oradan bir bak istersen. küçükken güzle bir koruyucu.ama biraz fiyatı yüksek geldi.
ben de işe başlamayı düşünüyorum 2 aylıkken felan
ve bu durumda, bebeğimi bakıcıya bırkmam laızm.eğer araba alamazsak ki bu giidşle zor eşim işe girmezse çok kötü oalcak.
eşim bebeğe bakamaz.ben de minibüsler ile nasıl bırakırım bilmiyorum yani.
allah büyük bekliyorum bir çıkış yolu açar allahım diye.:))

canım benim yüzüm hamilelikle dahada pürüzsüzleşti zaten yok tu sorunum ama ben daha çok t bölgemde kuruluk hissediyorum onuda nemlendiriciyle hallediyorum acıkcası ama tonik nemlendirici falan kullanıyorum ben alkolsüz olanlarından

ay bende kullansammı ben ilk 3 aylık dönemde doktoruma sormuştum 3 aydan sonra kullan demişti kullandığım markaları söyleyince bunlardan bi sorun olacağını zannetmşiyorum demişti ama ben yine de tereddüt ediyorum.

kızlar bugun üstümde acaip bir yorgunluk hissi var .dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…