2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

geldim,benim güzel hamişlerim.............
Işlerim vardı patronum işe geldi sabah sabah benden önce gelmiş.........ne işi varsa.........
O yüzden giremedim.............az önce gitti bende o gidene kadar diğer işleri hallettim..vee geldimm artık rahatım sohpete devam............

Nasılsınız tatlı hamileler

papetlant aramıza hoşgeldin............
umarım sonuçların iyi çıkar..........
iyi düşün iyi olsun canım..
dualarımız seninle...
demek ikizlerin geliyor bu bir mucize..çok güzel maşallah size

papetlant aramıza hoşgeldin............
umarım sonuçların iyi çıkar..........
iyi düşün iyi olsun canım..
dualarımız seninle...
demek ikizlerin geliyor bu bir mucize..çok güzel maşallah size

Teşekkür ederim canım sende hoşgeldin...Aslında çok rahattım ama bu hafta tedirginim son günler ondan heralde inşallah güzel haberler verecem burdan size.. Miniklerimi de kaç haftadır göremiyorum ondan olabilir bu gerginlik..

Sen nasılsın ? Öykü nasıl ?

slm güzel anneler ve mink bebişleri.Bişey soracağım göğsünden süt gelen var mı?Benden geliyor da .normal mi acaba.

slm arkadaşlar umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir ben kayınvalidem bende olduğu için giremiyorum şu günlerde ama aklım hep sizlerde
ben ve miniklerim iyiyiz

sağol canım ben iyiyim öyküm de çok iyi ki pıt ğıt rahat bırakmıyor beni çok hareketli..vurup kaçıyo oyun oynuyo sanırım içerde...

slm güzel anneler ve mink bebişleri.Bişey soracağım göğsünden süt gelen var mı?Benden geliyor da .normal mi acaba.

bilmem...............benim gelmiyor...doktorunu arayıp sor ence çok erken...............:uhm:

kızlar o sarı sıvının gelmesı normal sakın sıkmayın sonra sütünüz gelır gercekten allah korusun
sütün erken gelmesı erken doguma sebep oluyormus haberınız olsun

benim bebeklerim 16 haftalıktan itibaren kıpırdıyorlar canım bazen daha fazla hissetiyorum bazen hiç hissetmiyorum sanırım bir tanesininde yeri değişti soluma gecti şimdi hem sağ hem solumda hissediyorum pazartesi randevumuz var çok merak ediyorum durumlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…