hepinizi öpüyorum canım ben çıkıyorum
sahiden mi?korktum şimdi ben bi kere sıktım:1shok:bişey olmaz inşaallah.
kız korkma hemen bişiy olmaz iplemi bağlı bu bebekler bize tabi hüzün yılının dediği gibi sıkmamak lazım ben sadece bir kaç kez çamaşırıma gelmiş bulaşmış yani öyle gördüm sıkıpda görmedim yani
zuzum çok sevindim herşey yolunda yerim ben senin tosununu maşallah kilosu gayet iyi..öptüm
Kızımı çok özledim ben gene...............
Cumartesi günü için sabırsızlanıyorum
midem cok kötu artık ılaçlarda fayda etmıyo ne uyku var ne uzanabılıyorum
özlenmez mi?bişi soracam canım.sen her hafta kontrole mi gidiyorsun.dikkatimi çekti de.ben ayda bir gidiyorum.
midem cok kötu artık ılaçlarda fayda etmıyo ne uyku var ne uzanabılıyorum
CANIM BEN İLK 3-4 AY HER HAFTA GİTTİM KONTROLE...DOYA DOYA İZLEDİM KIZIMI.............HER BÜĞÜME AŞAMASINA ŞAHİT OLDUM.........ŞİMDİ ARTIK BİR SÜREDİR HAREKETLERİNİ HİSSEDİYORUM O YÜZDEN DOKTORUM DA BENDE DAHA RAHATIZ..ŞİMDİ 10-15 GÜNDE BİR GİDİYORUM...........YANİ Bİ SINIRI YOK BUNUN TATLIM..CANIM NE ZAMAN SIKILSA NE ZAMAN GÖRMEK İSTERSEM GİDİP GÖRÜYORUM KIZIMI...:lepi:
ne güzel en iyisini yapıyorsun.büyüdüğü her anı görüyorsun.yerimseniben
Geçmiş olsun cnm, bir problemmi var hazımsızlık falan mı? Mesela akşamları bende dogru duzgun oturamıyorum dahi, ne kadar yemek yersem yiyim hazımsızlık yapıyo Şeniz
geçmiş olsun.Allah şifa versin.
evet tatlım sağolasın..
allah razı olsun doktorumdan o da çok yardımcı oluyor ne zaman istersen gel bakarız yeterki içini ferah tut diyor...böyle mükemmel bi doktorum olmasaydı ayda bir ancak görürdüm kızımı.........:1closedeyes:
hüzün yılı geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?