2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sahiden mi?korktum şimdi ben bi kere sıktım:1shok:bişey olmaz inşaallah.

kız korkma hemen bişiy olmaz iplemi bağlı bu bebekler bize tabi hüzün yılının dediği gibi sıkmamak lazım ben sadece bir kaç kez çamaşırıma gelmiş bulaşmış yani öyle gördüm sıkıpda görmedim yani

benimde aynı çamaşırıma bulaşmıştı öyle görmüştüm.doğru diyosun bebeklerimiz pamuk ipliğine bağlı değiller.çok düşünmeyceksin.

Son düzenleme:
özlenmez mi?bişi soracam canım.sen her hafta kontrole mi gidiyorsun.dikkatimi çekti de.ben ayda bir gidiyorum.

CANIM BEN İLK 3-4 AY HER HAFTA GİTTİM KONTROLE...DOYA DOYA İZLEDİM KIZIMI.............HER BÜĞÜME AŞAMASINA ŞAHİT OLDUM.........ŞİMDİ ARTIK BİR SÜREDİR HAREKETLERİNİ HİSSEDİYORUM O YÜZDEN DOKTORUM DA BENDE DAHA RAHATIZ..ŞİMDİ 10-15 GÜNDE BİR GİDİYORUM...........YANİ Bİ SINIRI YOK BUNUN TATLIM..CANIM NE ZAMAN SIKILSA NE ZAMAN GÖRMEK İSTERSEM GİDİP GÖRÜYORUM KIZIMI...:lepi:

ne güzel en iyisini yapıyorsun.büyüdüğü her anı görüyorsun.yerimseniben

ne güzel en iyisini yapıyorsun.büyüdüğü her anı görüyorsun.yerimseniben

evet tatlım sağolasın..
allah razı olsun doktorumdan o da çok yardımcı oluyor ne zaman istersen gel bakarız yeterki içini ferah tut diyor...böyle mükemmel bi doktorum olmasaydı ayda bir ancak görürdüm kızımı.........:1closedeyes:

doktorun çok iyiymiş.benim de doktorum iyi ama bi sorun yoksa ayda bir gelme tarftarı.sık ultrasona girmek bebek açısından iyi değilmiş öyle dedi.

hüzün yılı geçmiş olsun canım.o mide yanması iğrenç birşey ara ara banada oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…