hüzün yılı geçmiş olsun canım.o mide yanması iğrenç birşey ara ara banada oluyor.
beni de dr ayda 1 çağırıyor
bazıları 1,5 ayda bile cağırabiliyormuş
hüzüyılı geçmiş olsun canım
çok kötüdür eminim inş düzelirsin
bizim doktorlarımız mükemmel degılmı tatlım biz ayda bır goruyoruz bebışlerımızı bence bunun maddıyatla alakası var bıraz bende doktoruma ıyı bır ucret versem her hafta gorurdum ama gerek duymuyorum
Hüzün yılıcımmmmm bak benim doktorum çok şirin bi insan mesela bütün aptal sorularımı da cevaplıyo, banada eşimede huzur veriyo onun icin sürekli gidiyorus bizde ama sadece doktor hasta ilişkisi içinde olsak bende daha az gider sadece belli kontrollerm çerçevesinde kalırdım. Bu bence doktorla hasta arasında bi bağ bir anlamda. Beyaz Melekte bastan beri okuyorus doktorunu uzun zamandır tanıyo güveniyo en ufak biseyde ailesinden biri gibi olmus gidiyo.
evet sevgili anneler.benim mimik kızım ,bugün maşallah pır pır vuruyor.ama hep alt karın bölgesinde .otrduğum için mi öyle.
yoksa benim miniğim çok mu aşağıda acaba?
gittiğimde bunu doktoruma soracağım inşallah.
bu arada ben de ayda bir gidenlerdenim.
ayın 10 gibi gideceğiz inşallah.
minik kızımızı göreceğiz.
önce öle başlıyor.sonra yukardada hissediyorsun. ama genelde oturduğumuz için galiba bende altta hisssediyorum sadece yatarken göbek deliğime yakın oluyor :CüvCüv:
Doktor meselesi için söylebileceğim ödeme ayda bir almak zorundalar neden derseniz ayda bir ödeme yaparsınız 15de bir kontroldür olması gereken budur
Benim hastanemde de ssk geçmiyor sadece özele bakıyorlar orda da öyle ayda 2 kez ücret talep edemez kesinlikle ayda 2 kez ücret ödemeyin reçetelerin alt kısmında bile yazar bu durum kıslar bilginiz olsun..
Paylaşıma devam edebilirsiniz arkadaşlar..
Bebeklerinizi sağlık ve sıhatle kucaklarınıza almanız dileğiyle...
YAAAAA KİMSE AVATARIMA BİŞİ DEMEDİ AMAAAAAsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?