2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

AAA amma alıngan anneler olduk bizde cnm :mymeka: Bende mesela nerdeyse bu aralar haftada 1 gittim, doktorumunda herhangi maddi bir talebi olmadı. Bence sizin doktorlarınızın da olmaz çünkü zaten düzenli olarak giden hastalarısınız. Bence herkes bebişlerini özledi yine onun icin boyle oluyo bakın bana dun aksam gördüm cin gibiyimdelikafadulden

benim gittiğim hastanede 20 tl kızlar

ama beyaz meleğin ssk geçmediği için 100 tl sanirim hüzün yılı ben öyle biliyorum

Hadi konu değiştirelim bakın kızlar benim avatarımdaki bebek benim biliyomusunuz? ve henüz o resimde 1 yaşında bile diilim, bebek irisiyim bebekkkkkaydirigubbakcemile3

maddiyatla alakası olduğunu düşünmüyorum.bence beyaz meleğin doktoru çok töloranslı ve vakti var. buda güzel bişi. çünkü emin olun bende bir sürü para yatırıyorum ama ayda bir görüyorum.ama ne zaman sıkıntım olsa telefonun diğer ucunda doktorum.müsait değilse gece bile olsa arıyor.

çok teşekkür ederim zuzum beni anladığın en azından doğru anladığın için...............
gerçekten 7-8 yıldır tanıyorum doktorumu taa genç kızlığımdan bu yana...........
bana çok emeği oldu en zor anlarımda bana hem tıbbi hem de manevi büğük desteği var........
kendisiyle çok sık görüşüyorum...
nerdeyse her gün telefonla görüşüyorum...........
her seferinde gayet tatlılık ve içtenlikle konuşuyo ve bana kızım diiye hitap ediyor.........
bana hiç çekinmeden 7/24 arayabilirsin acil bi durumda gece falan rahatsızlığında evine bile gelirim ben her konuda rahat ol diyor..............bunu birçok doktor yapmaz bence..........:1no2:
birçok hasta doktorun cep telefonunu bile bilmiyor.............:1no2:
akşam mesela gece saat 9-10 gibi doktorumu aradım sıcak su torbası koysam belime bi sakıncası varmı diye sordum...........bana bu kadar yakın olmasaydı gece o saate böyle bi sebepten arayamazdım heralde başka bir doktoru.........
neyse kimseye bişey ispat etmek durumunda değilim.....
ama tavrın çok gereksiz ve sevimsizdi hüzünyılı........

evet sevgili anneler.benim mimik kızım ,bugün maşallah pır pır vuruyor.ama hep alt karın bölgesinde .otrduğum için mi öyle.
yoksa benim miniğim çok mu aşağıda acaba?
gittiğimde bunu doktoruma soracağım inşallah.
bu arada ben de ayda bir gidenlerdenim.
ayın 10 gibi gideceğiz inşallah.
minik kızımızı göreceğiz.

önce öle başlıyor.sonra yukardada hissediyorsun. ama genelde oturduğumuz için galiba bende altta hisssediyorum sadece yatarken göbek deliğime yakın oluyor :CüvCüv:

Kıslar benim paşa maşallah her yerimde karnımın altında da vurduğu oluyo göbeğimin üstüntende şimdi yeni yerler keşfetti sanırım köşelere gidiyo gezenti buda benim gibi evde barkta durmıcak galiba kaydirigubbakcemile3

önce öle başlıyor.sonra yukardada hissediyorsun. ama genelde oturduğumuz için galiba bende altta hisssediyorum sadece yatarken göbek deliğime yakın oluyor :CüvCüv:

içim rahatladı neyse.bende yatarken yukarıda vurduğunu hissediyorum arada.
aman ne bileyim.hayırlsı ile doğurup kucağımıza laırsak inşalah minik yavrualrımız çimiz rahatlar belki.
oy miniğm kaderin güzel olsun şansın bol olsun diye seviyorum kızımı vurdukça bana.

arkadaşlar gerilen ortama müdahil olmak istemiyorum.
ama artık tatlıyta bağlanıyor galiba.
hüüzn yılının en son mesajını okudum az önce.
olaya nokta koymuş.
hadi gülün ki bebişlriniz de gülsün.

Doktor meselesi için söylebileceğim ödeme ayda bir almak zorundalar neden derseniz ayda bir ödeme yaparsınız 15de bir kontroldür olması gereken budur
Benim hastanemde de ssk geçmiyor sadece özele bakıyorlar orda da öyle ayda 2 kez ücret talep edemez kesinlikle ayda 2 kez ücret ödemeyin reçetelerin alt kısmında bile yazar bu durum kıslar bilginiz olsun..

bilmiyordum canım bunu..............
bilgin için teşekkür ederimmma.s.

Paylaşıma devam edebilirsiniz arkadaşlar..

Bebeklerinizi sağlık ve sıhatle kucaklarınıza almanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…