2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

allah rahmet etsın canım mekanı cennet olsun annecıgının:Saruboceq:
tahmın etmıstım sen oldugunu benım hıc bebeklık resmım yok sadece bı tane var memlekette fındıkların içinde cekmiş annem karadenizdekaydirigubbakcemile3

canım .senin bebekliğin olduğunu farketrmiştim.
biraz bilmişilk oldu ama .
:)))))
pek bir tosunsun canım.maşallah.
yavrucuğunu sen dekucağına alır ,böyle pzolar veririsn .
inşallah uzun ömür dilerim sna bebeğine ve eşine hep birlikte..
annen için başın sağolsun.
sizin ömürünzü uzun oılsun inşallah

benim avr ben tosun gibiyim.ama toplam galiba 3 poz felan.
fotoğprafçıda studyoda hem de.
çu an salonumda 2 ablamın ortasında, sandalyede oturuan bir tosuncuk şekilinde görülüyorum.:))))
kocamn bir surat ve kocaman gözler.
:))))))ay benimyavrum kime benzeyecek acaba

Öyle olduguna eminim ben zaten, teşekkür ederim cnm Şeniz Cocukluk resmi cok güsel oluyo ben canım sıkıldıkca oturup resimlerime bakıp gülüyorum, ne kadar komikmişim diyorum, bilasta geçmişimle yaşıyorum sanırım hosuma gidiyo geçmişe dönmek... Onun için allah izin verirse minik bebişimede cok güzel bi albüm yapıcam oturup baksın diye ilerde... Hatta veledn benden cok olanagı var, çekilmiş boy boy dvd leri bile var kaydirigubbakcemile3 Simdiden babası ultrason görüntülerini itinayla biriktirmeye basladı hatta abarttı tahlil sonuclarım ve ödeme fişlerimizi bile biriktiriyo, ilerde bebeğin ne işine yarıcaksa kaydirigubbakcemile3 Büyüyüp işe girince tahsil edices hepsini :roflol:

çok tatlıymışsın :) bebişinde sana benzer inşallah:ecrin_bebek:

o sandalyeler mesur zaten hasırdan kaydirigubbakcemile3
benımde var abımle bırlıkte öyle bır fotografımkaydirigubbakcemile2
ama ben fotograf cekılmekten cok korkarmısım yuzumu asagıya cevırıp aglamaya baslamısım tam o esnada cekılmıs
:lepi:

Teşekkür ederim canım, aynı dilekleri bende senin için paylaşıyorum Şeniz Bakalım bebişimde benim gibi olursa kucağa felan almam zor ben eğilirim onun yanına lülülülülülü

Ooooo bi tosunda senmişsin, 1-2 ay içinde bence kilodan belli eder bizimkiler annelere cekmis, babalara mı diye :roflol: İşin kötüsü bize benzerseler şayet doğumun sonuna kadar çekiceimiz var :sm_cool:

bende album yapıcam ınsallah prensıme ultrason fotolarını sımdıden ufak bı albume koyduk bızde gamyoncuiremsu
gercekten fotograflara cok deger verırım bılgısayarda kayıtlı ayrıcaa.s

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdirŞeniz

ay yazık sana.
kim bilir ne düşünürde niye kokrardın canım.
ay şimdiki bebkelr doğuştn fotojenik.
bakalım biizmkiler ne olacak.
bu arada doğum fotoğrafçısı tutacakmısınız?

çok tatlıymışsın :) bebişinde sana benzer inşallah:ecrin_bebek:

İnsallah canım cok teşekkür ederim Şeniz

bende album yapıcam ınsallah prensıme ultrason fotolarını sımdıden ufak bı albume koyduk bızde gamyoncuiremsu
gercekten fotograflara cok deger verırım bılgısayarda kayıtlı ayrıcaa.s

Foto cok onemli ya en güzel hatıra. İnsallah biz bi de kamera almayı düşünüyorus, benim hamileligimin son aylarını, bebişimizin herseyini kaydedebilelim diye... Bu da cok güzel bi hatıra olur bence. Ben cok isterdim kendimi annemi izlemeyi :1no2:

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdirŞeniz

Hosgeldin Demettt baya uzun zaman oldu bizler iyiyiz, yuvarlanıp gidiyorus kaydirigubbakcemile3 Asıl sen nasılsın?

ay yazık sana.
kim bilir ne düşünürde niye kokrardın canım.
ay şimdiki bebkelr doğuştn fotojenik.
bakalım biizmkiler ne olacak.
bu arada doğum fotoğrafçısı tutacakmısınız?

ınan hatırlamıyorum ama korkardım ıste :)
evet canım bız tutmayı dusunuyoruz ama bayan olucak esım öle söyledı cunku dogumada gırıcek ınsallah bı aksılık olmazsa:asigim:

Ben doğum fotografcısı tutmayı düşünüyorum... Gecen gün hastanede yattıgımda 2 tane erkek bebek dogmustu. Anne baba ve bebişin resimlerini kapılarına asmışlar, cok güzel gözüküyodu cok özendim, kıskandım bende yapıcam dedim eşime kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…