2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdirŞeniz
hoşgeldin demer nasıl oldu.kansızlık durumu canım.şikayetlerin geçti mi?

Ooooo bi tosunda senmişsin, 1-2 ay içinde bence kilodan belli eder bizimkiler annelere cekmis, babalara mı diye :roflol: İşin kötüsü bize benzerseler şayet doğumun sonuna kadar çekiceimiz var :sm_cool:[/QUOTE]

evet benim göbke maşllahı var şimdiden.söyleyenlerin yalancıyım en az 7 aylık diyorlar görüntüye.
zaten ben de7 hkg aldım.şişkoyum ,şişko

begeın hareketlerını hıssedenler nasıl bır sey hıssedıyorsunuz

Ben ilk başlarda çok hafif hissediyodum kıpırtı şeklinde,çok ara ara oluyodu ama son zamanlarda iyice sıklaştı ve güçlendi yani pat diye vuruyo kerata babasıda hissediyo artık.Bazen coşuyo,bide önceden sadece dinlenirken oynuyodu şimdi hiç farketmiyo çalışırken,ayaktayken,yemekte hep benimle olduğunu hissediyorum bu beni öyle mutlu ediyoki.Canım en kısa zamanda hissedersin inş. çok güzel bi mutluluk bu a.s.

evet benim göbke maşllahı var şimdiden.söyleyenlerin yalancıyım en az 7 aylık diyorlar görüntüye.
zaten ben de7 hkg aldım.şişkoyum ,şişko[/QUOTE]

Hahahayyyyttttt al benden de o kadarhihoyyyt Bende şişkoyum şişkooooo anneyimmm ben 8 kilo aldım 1 kiloyla geçtim seni :lepi: Bakalım bu aksam resmimi çekiyim size gönderiyim nasıl gözüküyorum

şükür geldim ne çok muhabbet etmişsiniz oku oku anca bitirdim:1closedeyes: biraz dışarı çıktık kızımı dolaştırdım oyun parkına götürdüm havalar bozuk olduğundan beri götürmemiştim oyundan zor getirdim eve ağlaya ağlaya halen gelmek istemiyo bende çok yoruldum peşinde koşturmaktan yapma etme dur kalk otur artık ağırlaşınca hiç katlanamıyorum yaptıklarına:1no2:

diloşum keske cıkarmasaydın hasta olmaz ınsallah bende 1 gun cıktım mıdem cok fena havalar bı acayıp oldu ıstanbulda benneyaptımki

diloşum keske cıkarmasaydın hasta olmaz ınsallah bende 1 gun cıktım 1 gundur mıdem cok fena havalar bı acayıp oldu ıstanbulda benneyaptımki

yok canım çok şükür benim kızım bebekliğinden beri hiç sorunu olmadı ben ay üşümesin dışarı çıkarmayım felan hiç tereddüt etmedim nasıl alışırsa öyle gidiyo çok şükür hastada olmaz olsada senede 1veya 2 defa 1 gün mızmız ertesi gün bomba gibi yine maşallah sıpama:1hug: ama ben ondan daha çok hasta oluyorum sanırım kendime iyi bakmıyorum:)

annecik resmen karnında bi canlı olduğunu fark ediyosun vuruyo yani hemde heryerden yani sabit bi yerde değil birde tempolu bi rvuruş değil ara ara oluyosa bilki kuzundur canım
Benimki maşallah her yerde şimdi akşam gözümle gördüm vuruşlarını eşimde bikere gördü bayağı hareketlendi artık ve her an hareket ediyor özellikle beklediği bir durum yok yemek yiyince yatınca oturunca hep yani
Birde sinirlenince çok vuruyo benimki :CüvCüv:

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdirŞeniz

DEMETCİM HOŞGELDİN TATLIM
ÖZLEDİM SENİ NERELERDESİN BAKALIM
KANSIZLIK DURUMUN NASIL
İLAC DIŞINDA DOĞAL YOLDANDA BESLENMEYE DEVAM ET SEN :1hug:

benım oğlusumda sınırlenınce cok vuruyo ya neden acabafisfisfis

hüzünyılı canım miden için doktor şurup yazdımı benimde bazı akşamlar geç yemek yersem o zman ağrım oluyo rennie duo kullanıyorum yarım saate bişeyim kalmıyo

Hahahayyyyttttt al benden de o kadarhihoyyyt Bende şişkoyum şişkooooo anneyimmm ben 8 kilo aldım 1 kiloyla geçtim seni :lepi: Bakalım bu aksam resmimi çekiyim size gönderiyim nasıl gözüküyorum[/QUOTE]

ay allahım vallahi ,eşim çekse resmimi kızmayacak olsa göbüş bende eklerim size ama
foruma reism ekleyceğim dersem tepki verebilir.
zaten sinirleri gergin bu ara yıpranmaına damcağız iyice:)))evd eoturamk çıldırtıyor onu.allahım iş verisn bir an önce.:Saruboceq:
ama ben de 3 gündür tartılmadım 8 olabiirm hhyeyeeye :teytey::teytey::lepi:
benim gibi kilo alan rastladım mutluyummmmmmmm
58 ile başladım işte düşün beni.:)))
herkles çok almışsın deyinc emidem bir kasılıyordu.
olsun bebeğim doğunca iş-ev -bebek arası koştururken zayıflarız herhalde.
:lepi::lepi:

Hahahayyyyttttt al benden de o kadarhihoyyyt Bende şişkoyum şişkooooo anneyimmm ben 8 kilo aldım 1 kiloyla geçtim seni :lepi: Bakalım bu aksam resmimi çekiyim size gönderiyim nasıl gözüküyorum

ay allahım vallahi ,eşim çekse resmimi kızmayacak olsa göbüş bende eklerim size ama
foruma reism ekleyceğim dersem tepki verebilir.
zaten sinirleri gergin bu ara yıpranmaına damcağız iyice:)))evd eoturamk çıldırtıyor onu.allahım iş verisn bir an önce.:Saruboceq:
ama ben de 3 gündür tartılmadım 8 olabiirm hhyeyeeye :teytey::teytey::lepi:
benim gibi kilo alan rastladım mutluyummmmmmmm
58 ile başladım işte düşün beni.:)))
herkles çok almışsın deyinc emidem bir kasılıyordu.
olsun bebeğim doğunca iş-ev -bebek arası koştururken zayıflarız herhalde.
:lepi::lepi:[/QUOTE]

canım aynı sorun bendede var benim kocişte evdesenağlama ne etsekki bu adamları bilmem benim adam evden dışarıda çıkmaz ben içeri o içeri peşimde kaynanam gibi hissediyorum bian tepem atıyo bağırıyom kaydirigubbakcemile3

hüzünyılı canım miden için doktor şurup yazdımı benimde bazı akşamlar geç yemek yersem o zman ağrım oluyo rennie duo kullanıyorum yarım saate bişeyim kalmıyo

evet canım aynı surubu yazdı ama bazen fayda etmıyo
bazen sinir mideme vuruyo ozaman suruplar ılaçlar hıc fayda etmıyo malesef:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…