hoşgeldin demer nasıl oldu.kansızlık durumu canım.şikayetlerin geçti mi?selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdirŞeniz
begeın hareketlerını hıssedenler nasıl bır sey hıssedıyorsunuz
begeın hareketlerını hıssedenler nasıl bır sey hıssedıyorsunuz
ben anlayamıyorum hıssedıyormuyum hıssetmıyormuyum. cok sınır bozucu bır sey. cok barız bır hareket olmuyor.
hoşgeldin demer nasıl oldu.kansızlık durumu canım.şikayetlerin geçti mi?
Ooooo bi tosunda senmişsin, 1-2 ay içinde bence kilodan belli eder bizimkiler annelere cekmis, babalara mı diye :roflol: İşin kötüsü bize benzerseler şayet doğumun sonuna kadar çekiceimiz var :sm_cool:
şükür geldim ne çok muhabbet etmişsiniz oku oku anca bitirdim:1closedeyes: biraz dışarı çıktık kızımı dolaştırdım oyun parkına götürdüm havalar bozuk olduğundan beri götürmemiştim oyundan zor getirdim eve ağlaya ağlaya halen gelmek istemiyo bende çok yoruldum peşinde koşturmaktan yapma etme dur kalk otur artık ağırlaşınca hiç katlanamıyorum yaptıklarına:1no2:
diloşum keske cıkarmasaydın hasta olmaz ınsallah bende 1 gun cıktım 1 gundur mıdem cok fena havalar bı acayıp oldu ıstanbulda benneyaptımki
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdirŞeniz
annecik resmen karnında bi canlı olduğunu fark ediyosun vuruyo yani hemde heryerden yani sabit bi yerde değil birde tempolu bi rvuruş değil ara ara oluyosa bilki kuzundur canım
Benimki maşallah her yerde şimdi akşam gözümle gördüm vuruşlarını eşimde bikere gördü bayağı hareketlendi artık ve her an hareket ediyor özellikle beklediği bir durum yok yemek yiyince yatınca oturunca hep yani
Birde sinirlenince çok vuruyo benimki :CüvCüv:
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdirŞeniz
Hahahayyyyttttt al benden de o kadarhihoyyyt Bende şişkoyum şişkooooo anneyimmm ben 8 kilo aldım 1 kiloyla geçtim seni :lepi: Bakalım bu aksam resmimi çekiyim size gönderiyim nasıl gözüküyorum
hüzünyılı canım miden için doktor şurup yazdımı benimde bazı akşamlar geç yemek yersem o zman ağrım oluyo rennie duo kullanıyorum yarım saate bişeyim kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?