Buda biiiz,burda çok belli değil kıyafetlerle evde daha bi şişiyo sanki :)
Hosgeldin Demettt baya uzun zaman oldu bizler iyiyiz, yuvarlanıp gidiyorus kaydirigubbakcemile3 Asıl sen nasılsın?
canım hoşgeldın nasılsın en son kan ılaçları ıcıyodun rahatsızdın nasıl oldun sımdı ıyısın ınsallah:1hug:
hoşgeldin demet nasıl oldu.kansızlık durumu canım.şikayetlerin geçti mi?
teşekkürler kızlar 5. kan serumunu bitirdik şimdi sıra kan takmaya geldi ama biraz ara verelim dedi eşim, kollarım delik deşik oldu ve morun her tonu mevcut renk olarakta -tatlicadiarzu-
kızlar bu haftalarda rahım kasılması hısseden varmı aranızda
rahmınızı göbegınızın hızasında hıssedenlar yada onun gıbı bısı ıstemirmirmirmir
kızlar bu haftalarda rahım kasılması hısseden varmı aranızda
rahmınızı göbegınızın hızasında hıssedenlar yada onun gıbı bısı ıstemirmirmirmir
Canım benim yaaaaa, cok cok geçmiş olsun tekrar ama inşallah bu çektiklerine değicek sonunda herşey Şeniz
Dün doktorum ilk kez ultrasonla bakarken göbek deligim ve hizasına baktı canım, tam tıbbi terimi bilmiyorum ama bu haftalrda rahim yukarı cıkıyomus, yani acı ve kasılmada normal dedi...
ay allahım vallahi ,eşim çekse resmimi kızmayacak olsa göbüş bende eklerim size ama
foruma reism ekleyceğim dersem tepki verebilir.
zaten sinirleri gergin bu ara yıpranmaına damcağız iyice:)))evd eoturamk çıldırtıyor onu.allahım iş verisn bir an önce.:Saruboceq:
ama ben de 3 gündür tartılmadım 8 olabiirm hhyeyeeye :teytey::teytey::lepi:
benim gibi kilo alan rastladım mutluyummmmmmmm
58 ile başladım işte düşün beni.:)))
herkles çok almışsın deyinc emidem bir kasılıyordu.
olsun bebeğim doğunca iş-ev -bebek arası koştururken zayıflarız herhalde.
:lepi::lepi:
bazen bendede oluyo he bide tuvaletim varsa idrarımı tutamıyorum geldiği gibi yapmassam halim kötü buda yeni olmaya başladı:) benim minik kelebeğim içerden bi vururyo bazen rahme doğru helede wc varsa tuvalete zor yetişiyorumkaydirigubbakcemile3 yoksa benim kız çokmu aşağıda anlamış değilim:uhm:
melek ben geldim sen gittin şimdi:) kara deftere yazıyorum senilülülülülülü
cıcegım masallah gobusune bellı edıyo artık kendını annesıyerimseniben
Cciekcim burada hiç bişi yok gibi :)
ama giysiden giysiye kesinlikle çok farkediyor
çiçek one hal kıss hamilemisin belli değilki sadece gaz var gibi karnında maşallahsana herhalde toplam 8 9 kilo ile bitirirsin sen bu hamileliği keşke bende öyle olsam senağlama senağlama
nesquik çiçek maşallah göbüşlerinize
çiçek canım benim ilk ayki göbüşüm bu kadardı şimdi 7 aylık gibiyim-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?