2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

öff bugün işim var.rapor yetiştirmem gerekiyor yarın öğlene.katılamıyorum.sayfa açık.

Hosgeldin Demettt baya uzun zaman oldu bizler iyiyiz, yuvarlanıp gidiyorus kaydirigubbakcemile3 Asıl sen nasılsın?

canım hoşgeldın nasılsın en son kan ılaçları ıcıyodun rahatsızdın nasıl oldun sımdı ıyısın ınsallah:1hug:

hoşgeldin demet nasıl oldu.kansızlık durumu canım.şikayetlerin geçti mi?

teşekkürler kızlar 5. kan serumunu bitirdik şimdi sıra kan takmaya geldi ama biraz ara verelim dedi eşim, kollarım delik deşik oldu ve morun her tonu mevcut renk olarakta -tatlicadiarzu-

Valla bilemiyorum swethome cummmm sonunu düşünen kahraman olamaz dimi şakkıdı Ben simdilik son kilomu düşünmek istemiyorum. Bakalım hep beraber görces, sora başlıcam bi o tarafa bi bu tarafa koşturmaya...hihoyyyt

kızlar bu haftalarda rahım kasılması hısseden varmı aranızda
rahmınızı göbegınızın hızasında hıssedenlar yada onun gıbı bısı ıstemirmirmirmir

nesquik çiçek maşallah göbüşlerinize

çiçek canım benim ilk ayki göbüşüm bu kadardı şimdi 7 aylık gibiyim-tatlicadiarzu-

teşekkürler kızlar 5. kan serumunu bitirdik şimdi sıra kan takmaya geldi ama biraz ara verelim dedi eşim, kollarım delik deşik oldu ve morun her tonu mevcut renk olarakta -tatlicadiarzu-

Canım benim yaaaaa, cok cok geçmiş olsun tekrar ama inşallah bu çektiklerine değicek sonunda herşey Şeniz

rahmınızı göbegınızın hızasında hıssedenlar yada onun gıbı bısı ıstemirmirmirmir

Dün doktorum ilk kez ultrasonla bakarken göbek deligim ve hizasına baktı canım, tam tıbbi terimi bilmiyorum ama bu haftalrda rahim yukarı cıkıyomus, yani acı ve kasılmada normal dedi...

bazen bendede oluyo he bide tuvaletim varsa idrarımı tutamıyorum geldiği gibi yapmassam halim kötü buda yeni olmaya başladı:) benim minik kelebeğim içerden bi vururyo bazen rahme doğru helede wc varsa tuvalete zor yetişiyorumkaydirigubbakcemile3 yoksa benim kız çokmu aşağıda anlamış değilim:uhm:

Son düzenleme:

ozaman sorun yok 2 gundur aynıları bana oluyo oyuzden bı sorayım dedıma.s

delikafadulden

canım aynı sorun bendede var benim kocişte evdesenağlama ne etsekki bu adamları bilmem benim adam evden dışarıda çıkmaz ben içeri o içeri peşimde kaynanam gibi hissediyorum bian tepem atıyo bağırıyom kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ben işe geliyorum o evde
yatıyor bazen canm sıkılıyor.ama
geçn bir alf ettim adamcağıza üzüldüm geride.
haksızlık bu sen filmi seyret ben yatmak zodrundayım deidm.
oda bana, sen para kazanıyorusn bn evdeyim.bu da haksızlık dedi.
ben çok kötü oldum tabi.:)
bu adamlara zorla iş bulmalı yoksa ben yakınsa kafamçokkarıştı

aynen canım valla asagıda oldugunu sanmıyorum sureklı gezınıyo bızımkı hem asagıya vuruyo hem yukarı yaramaz:asigim:

Son düzenleme:
Bende öyle ağrı filan olmuyor ama.sadece karnımı tuttuğumda sol tarafımda elime sert birşey geliyor onun gibi birşey mi özellikle sırt üstü yattığımda

dilaracağım ve sweet Allah yardımcınız olsun. Umarım ev kirası gibi bir derdiniz yoktur

cıcegım masallah gobusune bellı edıyo artık kendını annesıyerimseniben

Cciekcim burada hiç bişi yok gibi :)
ama giysiden giysiye kesinlikle çok farkediyor

çiçek one hal kıss hamilemisin belli değilki sadece gaz var gibi karnında maşallah sana herhalde toplam 8 9 kilo ile bitirirsin sen bu hamileliği keşke bende öyle olsam senağlama senağlama

nesquik çiçek maşallah göbüşlerinize

çiçek canım benim ilk ayki göbüşüm bu kadardı şimdi 7 aylık gibiyim-tatlicadiarzu-

Oyyyyy, ya burda hiç çıkmamış harbiden durun siz akşam çekiiimde görün.Şöööyle üstümü başımı açıp :))).5 kilo almış halim burda her ay bi kilo aldım galiba.Bundan sonrasından korkuyorum.Ben daha pazar günü kendime hamile pantolonu aldım :) ama geçen haftadan beri bariz fark var artık.Diğer kıyafetlerim olmuyo.Tipimde küçük ondan olabilir mi acaba yaw kaydirigubbakcemile3

çicek maşallah göbüşüne.hiç belli değil .ne güzel hiç kilo almamış gibi görünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…