Canım benim yaaaaa, cok cok geçmiş olsun tekrar ama inşallah bu çektiklerine değicek sonunda herşey Şeniz
çok teşekkürler canımmŞeniz
inşallah bitanem yaa herşey yavrularımız için doğana kadar hergün serum yemeye razıyım yeter ki bebeğim iyi olsun:Saruboceq::asigim:
Dün doktorum ilk kez ultrasonla bakarken göbek deligim ve hizasına baktı canım, tam tıbbi terimi bilmiyorum ama bu haftalrda rahim yukarı cıkıyomus, yani acı ve kasılmada normal dedi...
Bende öyle ağrı filan olmuyor ama.sadece karnımı tuttuğumda sol tarafımda elime sert birşey geliyor onun gibi birşey mi özellikle sırt üstü yattığımda
BURDAYIM TATLIM YA KAFAM BOZUK BİRAZ.................:mymeka:
dilaracağım ve sweet Allah yardımcınız olsun. Umarım ev kirası gibi bir derdiniz yoktur
Oyyyyy, ya burda hiç çıkmamış harbiden durun siz akşam çekiiimde görün.Şöööyle üstümü başımı açıp :))).5 kilo almış halim burda her ay bi kilo aldım galiba.Bundan sonrasından korkuyorum.Ben daha pazar günü kendime hamile pantolonu aldım :) ama geçen haftadan beri bariz fark var artık.Diğer kıyafetlerim olmuyo.Tipimde küçük ondan olabilir mi acaba yaw kaydirigubbakcemile3
çicek maşallah göbüşüne.hiç belli değil .ne güzel hiç kilo almamış gibi görünüyorsun
dün akşam kontrolüm vardı benimde göbeğimin hizasından da baktı biraz altından sağından solundanda baktı eee artık koccaman oldu bebişlerimizzzzz:1hug: heryerden görünüyorlar tahminen 22 santim dedi doktor tabi tam boyu ölçülemiyor artık:sm_confused:
Canım çiçekçim maşallah göbüşüne..............çok ttatlı
dün akşam kontrolüm vardı benimde göbeğimin hizasından da baktı biraz altından sağından solundanda baktı eee artık koccaman oldu bebişlerimizzzzz:1hug: heryerden görünüyorlar tahminen 22 santim dedi doktor tabi tam boyu ölçülemiyor artık:sm_confused:
kocişimi özledim:asigim:
diloş esın ıse gırınce cok özlersın sonra onu sımdı tadını cıkaryerimseniben
ay bi yaz gelsede üstümüzdekileride atsak bide son aylarımızda olcaz göbişler fora gezcez cıbıl cıbıldelikafadulden delikafadulden
yeterki girsin canım özlemeye razıyım benkaydirigubbakcemile3 biz uzaktan daha çok seviyoruz bir birmizi:roflol: tabiki hamile olmasam hiç düşünmemde karnımdaki beklemiyoki kriz var demiyoki günler geçiyo o beni korkutuyo 1 2 senede bir iş değiştiriyo işi gereği 1 ay en fazla evde dururdu 3 ay bitti tık yok oda gergin bende-tatlicadiarzu-
Ay evet yaz gelsin montları, botları atalımmmm, incecik şeyler giyelim, sistit, grip derdimiz olmasın üşümeyelim, pişelim kaydirigubbakcemile3
cok haklısın dılosum aman canım ustune gıtme sakın ınsallah bır an önce iş bulur rabbım gonlunuze gore versın
benım esımde 3 ay evde kaldı bana cok yardımcı oldu gercekten allah razı olsun ondan aşkım benım:asigim:
ama yınede ortda cocuk olunca cok farklı oluyo
allahtan kırada degılsınız bız kıradayız bıde
ınsallah 1 sene sonra daıremı elımızde bı aksılık cıkmazsa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?