2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dün akşam kontrolüm vardı benimde göbeğimin hizasından da baktı biraz altından sağından solundanda baktı eee artık koccaman oldu bebişlerimizzzzz:1hug: heryerden görünüyorlar tahminen 22 santim dedi doktor tabi tam boyu ölçülemiyor artık:sm_confused:

bende pek göebk iğeneis batması yok.hep şağıdan vuruyor yaramaz.
bird o akda rçok idrara çıkmak zorunda kalıyorum ki.yanma benzeri de bir hi soluyor malesef

BURDAYIM TATLIM YA KAFAM BOZUK BİRAZ.................:mymeka:

sen sadece öyküyü düşün başkada bişeye kafa yorma tatlım hadi bakalım bi müzik aç kızına dinleyin beraber kafa dağıtınyerimseniben

dilaracağım ve sweet Allah yardımcınız olsun. Umarım ev kirası gibi bir derdiniz yoktur

yok canım çok şükür ev kendimizin ama bu kriz nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum :uhm: allah hepimizn yardımcısı olsun:Saruboceq:

canım herkezın vucut yapısına gore degısır
bıde bebışler genelde 7.aydan sonra daha hızlı buyurler bı bakmıssın bırden bıre göbusun kocaman olur
:1hug:

çicek maşallah göbüşüne.hiç belli değil .ne güzel hiç kilo almamış gibi görünüyorsun

Canım 5 kilo aldım ben ama doktorun tartısında daha az çıkıyorum nedense kaydirigubbakcemile3 . Bundan sonra daha çok alırım gibime geliyo.
Ya benim iki gündür belim ağrıyo sandalyede oturmaktan mı acaba daha önce hiç yoktu böyle bişey.Artık ağırlığımı hissediyorum zaten ben yatıp dinlenmek istiyorum galiba senağlama

BURDAYIM TATLIM YA KAFAM BOZUK BİRAZ.................:mymeka:

Noldu Melekcim ya kim bozdu kafanı söyle döviyim, benimde işyerinde kafam sürekli bozuk oluyo etrafıma baktıkca nefret ediyorum buradan ama mecbur iste :teselli:

Wayyyy senin bebekle benim bebek eşit boydalar simdilik, yirim ben onları ufacık tefecik, dişlerimi sıka sıka dogumun sonuna kadar dökülürler heralde bu gidişle :sm_cool:

ay bi yaz gelsede üstümüzdekileride atsak bide son aylarımızda olcaz göbişler fora gezcez cıbıl cıbıldelikafadulden delikafadulden

Maşallah demet çileğine bende kontrolümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum artık çünkü çok hızlı büyüyolar.Benim doktorum boyunu söylemiyo bana hiç :1closedeyes:Bi dahakine sorucam

kocişimi özledim:asigim:
diloş esın ıse gırınce cok özlersın sonra onu sımdı tadını cıkaryerimseniben

yeterki girsin canım özlemeye razıyım benkaydirigubbakcemile3 biz uzaktan daha çok seviyoruz bir birmizi:roflol: tabiki hamile olmasam hiç düşünmemde karnımdaki beklemiyoki kriz var demiyoki günler geçiyo o beni korkutuyo 1 2 senede bir iş değiştiriyo işi gereği 1 ay en fazla evde dururdu 3 ay bitti tık yok oda gergin bende-tatlicadiarzu-

Ay evet yaz gelsin montları, botları atalımmmm, incecik şeyler giyelim, sistit, grip derdimiz olmasın üşümeyelim, pişelim kaydirigubbakcemile3

cok haklısın dılosum aman canım ustune gıtme sakın ınsallah bır an önce iş bulur rabbım gonlunuze gore versın
benım esımde 3 ay evde kaldı bana cok yardımcı oldu gercekten allah razı olsun ondan aşkım benım:asigim:
ama yınede ortda cocuk olunca cok farklı oluyo
allahtan kırada degılsınız bız kıradayız bıde
ınsallah 1 sene sonra daıremı elımızde bı aksılık cıkmazsa:Saruboceq:

YOK DEMETÇİM ÜZÜLME SAKIN ÖNEMSİZ BİŞEY..............
AMA PEK CANIM BİŞEYLER YAZMAK PAYLAŞIMDA BULUNMAK İSTEMİYOR ARTIK..................
HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİMMMMMMMMMMMMMMM:a015:

Ay evet yaz gelsin montları, botları atalımmmm, incecik şeyler giyelim, sistit, grip derdimiz olmasın üşümeyelim, pişelim kaydirigubbakcemile3

pişincede denize girelimmmmmmmmmmm:lepi:
gercı ben pek denızı sevmem yazlıga gıdınce arada bı gıderım
ama bu sefer resmen denize aş erıyorum sankı canım acayıp denıze gırmek ıstıyo

yok canım üstüne gitmiyorum zaten canım daralınca kendimi dışarı atıyorum yine ona bişey demiyorum:dilcikar: inşallah canım istediğin gibi bi eve kavuşurşun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…