2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Sağol tatlımm üzerimdekiler çok göstermemiş ama olsun :).

canım gayette belli göbüşün, benim demek istediğim benimkinin çok büyük olduğu o da iç karnım hiç yokmuş benim onunla ilgili:sm_confused: hamileliğim ilk ayında herkese ilan ediyo benim göbüş:mymeka:ve çok fazla kilo alıyorum zayıf olduğum için mesela oğlumda 20 kg almıştım ama hemen verdim kızımda şimdiden daha 8 kg almışım ama sadece göbüş var birazcıkta yüzümden belli öyle çokta kilolu görünmüyorum Allahtan:lepi:

Maşallah demet çileğine bende kontrolümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum artık çünkü çok hızlı büyüyolar.Benim doktorum boyunu söylemiyo bana hiç :1closedeyes:Bi dahakine sorucam

canım boyunu söylemiyorlar çünki söylerlerse de tahmini
bacak kemiği boyunu bilmem kaçla çarpıp öyle tahminen söylüyorlara.s

YOK DEMETÇİM ÜZÜLME SAKIN ÖNEMSİZ BİŞEY..............
AMA PEK CANIM BİŞEYLER YAZMAK PAYLAŞIMDA BULUNMAK İSTEMİYOR ARTIK..................
HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİMMMMMMMMMMMMMMM:a015:

Melekk ne demekmiş o öyle,kızıcaz ama şimdi öyle durgunluk yakışmıyo hadi toparlan bakim.Bugün muhabbete katılıyorum şurda 40 yılda bir üzme beni senağlama.

AMA PEK CANIM BİŞEYLER YAZMAK PAYLAŞIMDA BULUNMAK İSTEMİYOR ARTIK..................

melekcım bıraz gergınlık yasadık senınle ama coktan bıttı üzülme lütfen öyküde üzülür sonra :teselli:

Kıslar yazın doğumdan sonra tatile gitmeyi düşünüyomusunuz
Biz bu sene gidemicez eşim hayatta gitmez antalyada devremülkümüz var o sıcakta bebiş nolur diyo siz ne düşünüyosunuz

pişincede denize girelimmmmmmmmmmm:lepi:
gercı ben pek denızı sevmem yazlıga gıdınce arada bı gıderım
ama bu sefer resmen denize aş erıyorum sankı canım acayıp denıze gırmek ıstıyo

Kıs denize aşerildiğinide ilk defa duyuyorum çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3

canım yaa sorun nedir bilmiyorum ama lütfen kendini ve öykümüzü üzme sadece ikiniz ve sağlığınız önemli bunu da aklından çıkarma olur olmaz şeyler yüzünden canını sıkma yazmak istemiyorsan yazma özür dilemene de gerek yok Şeniz

yok canım üstüne gitmiyorum zaten canım daralınca kendimi dışarı atıyorum yine ona bişey demiyorum:dilcikar: inşallah canım istediğin gibi bi eve kavuşurşun:Saruboceq:

amin canım ınsallah allahım olmayan herkeze versın:Saruboceq:
aslında yazın burdan tasınmayı dusunuyodum bebiş dogmadan ama annem bıraz daha ıdare et dıyo ne yapacagımı sasırdım:çok üzgünüm:

Bu mudur yane beyas melek bu mudur, aşkolsun hani hepimiz birbirmize destek oluyoduk, hani bigün hepimiz buluşcaktık, hani pembe panjurlu bi evimiz olacaktı -tatlicadiarzu- Ay bugün sevincimden elim ayagıma dolasıyo konusamıyorum iki kelime ciddi bisi yazıyım dedim. Sonucta Melekcim bu forumda hepimiz aynı şey için gün sayan farklı şehirlerden, farklı yetişme tarzlarından farklı kişiliklerden gelme insanlarız, aramızda problem olabilcei gibi cok güsel dostluklarda cıkacak. Ufak tefek seyler bizi üzemez, çünkü hayatımızın en güsel dönemi. Öğüt vermek olarak algılama haddim diil asla ama ne sen ne de bu forumdaki bir baska üyenin bizi birbirimizden mahrum bırakmaya hakkı yok. Kendini üzme ve bizi de sensiz bırakma Şeniz

pişincede denize girelimmmmmmmmmmm:lepi:
gercı ben pek denızı sevmem yazlıga gıdınce arada bı gıderım
ama bu sefer resmen denize aş erıyorum sankı canım acayıp denıze gırmek ıstıyo

Ben bayılırım denise, baglarım huggies i minime onla beraber bıcı bıcı yaparım :sm_cool:

Biz bu sene gidemicez eşim hayatta gitmez antalyada devremülkümüz var o sıcakta bebiş nolur diyo siz ne düşünüyosunuz

Bizde gidemeyiz heralde,temmuzun ortasında olsa ağustos ramazan zaten 1 ayda anca toparlanırım tatile gitmeye fırsat kalmaz :bbo: . Bide küçük bebekle korkarım galiba

dilaracağım ve sweet Allah yardımcınız olsun. Umarım ev kirası gibi bir derdiniz yoktur

çok şükür benim yok.canım.amşn allah yarıdmıcmız olsun hepimizin.
inşallah en kısa zamanda çözülürtüm dertler
teşekkürler kızlar 5. kan serumunu bitirdik şimdi sıra kan takmaya geldi ama biraz ara verelim dedi eşim, kollarım delik deşik oldu ve morun her tonu mevcut renk olarakta -tatlicadiarzu-

ay geçmilş olsun demetim.
bayağı da destek vermişler ama hala kan takviyesi verilecekse.kanın çok düşmüş demek ki.
ay canım ben de korktum şimdi.
ben bir an evvel kan yapıcı şeyler yiyeyim.

bende bir ay sonrayı düşünmek bile istemiyorumç
kociş bazen dalga geçiyor beninle :))
ama olsun ne yapayım .bebğimi severken kg deridni unutuyorum

bizde bu sene evdeyiz hiç biryere gidemem küçücük bebekle ama burda yine istanbulda güzel plajlar var ailece kaçarız 1 2 sefer geçen sene alanyadaydım ilk defa gittim ben öyle bi sıcak görmedim böyle fenalık geçirdim yaa nefes alınmıyodu günümüz dolsada geri gelsek diye baktım yok anam bi daha okadar akdenize inemem ben sıcağı seviyorum ama bi yandan güzel meltem esintisi olacak kaydirigubbakcemile2

ben gobegımın cok fazla buyumesını ıstemıyorum. ıs ortamında toplantıda falan dusunemıyorum. Bu yuzden gobegımın az cıktıgına memnunum. sanırım ıc karnım genıs

canım bızımde tekırdağda var yeniçiftlikte her yaz gıdıyoruz ama bu sene esıme ızın verırlermı bılemıyorum ıse yenı gırdu cunku
olmazsa hafta sonları gıdıcez artık 2 gunlugunea.s

1-2 aylık bebekle denize gidilmez kızlar .sahsen ben gitmem yani .
artık yazlar kavurucu sıcak oluyor cünkü

ay geçmilş olsun demetim.
bayağı da destek vermişler ama hala kan takviyesi verilecekse.kanın çok düşmüş demek ki.
ay canım ben de korktum şimdi.
ben bir an evvel kan yapıcı şeyler yiyeyim.

teşekkürler canım baya bi düşmüş maalesef evet beni kötü örnek olarak görün ve kanınız düşmeden önleminizi alın canımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…