Sağol tatlımm üzerimdekiler çok göstermemiş ama olsun :).
Maşallah demet çileğine bende kontrolümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum artık çünkü çok hızlı büyüyolar.Benim doktorum boyunu söylemiyo bana hiç :1closedeyes:Bi dahakine sorucam
YOK DEMETÇİM ÜZÜLME SAKIN ÖNEMSİZ BİŞEY..............
AMA PEK CANIM BİŞEYLER YAZMAK PAYLAŞIMDA BULUNMAK İSTEMİYOR ARTIK..................
HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİMMMMMMMMMMMMMMM:a015:
AMA PEK CANIM BİŞEYLER YAZMAK PAYLAŞIMDA BULUNMAK İSTEMİYOR ARTIK..................
pişincede denize girelimmmmmmmmmmm:lepi:
gercı ben pek denızı sevmem yazlıga gıdınce arada bı gıderım
ama bu sefer resmen denize aş erıyorum sankı canım acayıp denıze gırmek ıstıyo
yok canım üstüne gitmiyorum zaten canım daralınca kendimi dışarı atıyorum yine ona bişey demiyorum:dilcikar: inşallah canım istediğin gibi bi eve kavuşurşun:Saruboceq:
pişincede denize girelimmmmmmmmmmm:lepi:
gercı ben pek denızı sevmem yazlıga gıdınce arada bı gıderım
ama bu sefer resmen denize aş erıyorum sankı canım acayıp denıze gırmek ıstıyo
Kıslar yazın doğumdan sonra tatile gitmeyi düşünüyomusunuz
Biz bu sene gidemicez eşim hayatta gitmez antalyada devremülkümüz var o sıcakta bebiş nolur diyo siz ne düşünüyosunuz
dilaracağım ve sweet Allah yardımcınız olsun. Umarım ev kirası gibi bir derdiniz yoktur
teşekkürler kızlar 5. kan serumunu bitirdik şimdi sıra kan takmaya geldi ama biraz ara verelim dedi eşim, kollarım delik deşik oldu ve morun her tonu mevcut renk olarakta -tatlicadiarzu-
bende bir ay sonrayı düşünmek bile istemiyorumçValla bilemiyorum swethome cummmm sonunu düşünen kahraman olamaz dimi şakkıdı Ben simdilik son kilomu düşünmek istemiyorum. Bakalım hep beraber görces, sora başlıcam bi o tarafa bi bu tarafa koşturmaya...hihoyyyt
Biz bu sene gidemicez eşim hayatta gitmez antalyada devremülkümüz var o sıcakta bebiş nolur diyo siz ne düşünüyosunuz
Kıs denize aşerildiğinide ilk defa duyuyorum çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3
1-2 aylık bebekle denize gidilmez kızlar .sahsen ben gitmem yani .
artık yazlar kavurucu sıcak oluyor cünkü
ay geçmilş olsun demetim.
bayağı da destek vermişler ama hala kan takviyesi verilecekse.kanın çok düşmüş demek ki.
ay canım ben de korktum şimdi.
ben bir an evvel kan yapıcı şeyler yiyeyim.
kızlar bu akşam atvde canım ailem var izleyen varmı aranızda ben bayılıyorum o diziye :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?