kızlar bu akşam atvde canım ailem var izleyen varmı aranızda ben bayılıyorum o diziye :asigim:
teşekkürler canım baya bi düşmüş maalesef evet beni kötü örnek olarak görün ve kanınız düşmeden önleminizi alın canımŞeniz
Offffffffff bu sıkıntıyı ben atlatamadım hala,kan ilaçları hala benimle gidip geliyo eşim,annem,herkes bana çok kızıyo.Haklılarda bişey diyemiyorum ama bunu yaşamayan bilmez ilaç içememek çok kötü bişey
Kıslar yazın doğumdan sonra tatile gitmeyi düşünüyomusunuz
Biz bu sene gidemicez eşim hayatta gitmez antalyada devremülkümüz var o sıcakta bebiş nolur diyo siz ne düşünüyosunuz
hayatım bizimkilerin canı yokmu biz antalyada doğuracaz onları asıl biz nolacaz yaaaadelikafadulden
canım sureklı orada yasayan ınsanla senede bır gıden cok farklı olura.s
bence sız cok sanslısınız hep sıcak orası ne guzel:asigim:
Offffffffff bu sıkıntıyı ben atlatamadım hala,kan ilaçları hala benimle gidip geliyo eşim,annem,herkes bana çok kızıyo.Haklılarda bişey diyemiyorum ama bunu yaşamayan bilmez ilaç içememek çok kötü bişey
selam kızlar kaydirigubbakcemile2
nesguik çiçek göbişleriniz çok güzel maşşallahh
demetcimm hoşgeldin görmedim seni kaç gündür merak etmiştim seni Şeniz
bende kuşadasındayım burda doğurcam deniz heep var ama ben asla bu sene ne kendim nede bebeği denize sokarım
kendim de bebekde denizden mikrop kapabiliriz
ayrıca lohusa olacağımdan üşütebilirim bebeğimide güneşte mini miniyken yakmam açıkcası bu benim fikrim tabikii
yok anaaaaaammmm. ben bir senedir burdayım iş gereği.ama yazın nemine asal dayanılmıyo.valla ben geçen yaz balkonda yattım .gene faydaa etmedi .akşam esmiyoooo şimdi bu yaz nerde nasıl yatacam sırf onu düşünüyom:1no2:
çok haklısın canım katılıyorum sana.zaten lohusayken denize girilmez bizimkide ramazana denk gelecek 2 aylıkken anca girilir heralde .geçen sene sahil kenarlarında vardı öle minnoş bebekler ama çok dikkat ediyolardı.dikkat ettiğin sürece bi zararı olmaz bebişine sen girmek istersen gir gene
yerim ben onun burnunu çok tatlı demet yaa Allah bağışlasın canım evladını
kızlar prensesimin resmi:asigim:
[/COLOR][/FONT][/B]
demetcım masallah prensesıne cok tatlı tombıs tombış:asigim:
kızlar prensesimin resmi:asigim:
[/COLOR][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?