2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar bu akşam atvde canım ailem var izleyen varmı aranızda ben bayılıyorum o diziye :asigim:

Evetttttt çok seviyorum bende başta izlememiştim ama şimdi izliyoruz eşimde sevdi.Melihanın samim deyişine hastayım,o bayan 29 yaşındaymış bu arada biliyo musunuz

teşekkürler canım baya bi düşmüş maalesef evet beni kötü örnek olarak görün ve kanınız düşmeden önleminizi alın canımŞeniz

Offffffffff bu sıkıntıyı ben atlatamadım hala,kan ilaçları hala benimle gidip geliyo eşim,annem,herkes bana çok kızıyo .Haklılarda bişey diyemiyorum ama bunu yaşamayan bilmez ilaç içememek çok kötü bişey

selam kızlar kaydirigubbakcemile2
nesguik çiçek göbişleriniz çok güzel maşşallahh
demetcimm hoşgeldin görmedim seni kaç gündür merak etmiştim seni Şeniz

ben senı cok ıyı anlıyorum tatlım cunku bende ılaç ıcemıyorum
ama mecbur cok zorluyorum kendımıÇok üzgünüm çoook

Kıslar yazın doğumdan sonra tatile gitmeyi düşünüyomusunuz
Biz bu sene gidemicez eşim hayatta gitmez antalyada devremülkümüz var o sıcakta bebiş nolur diyo siz ne düşünüyosunuz

hayatım bizimkilerin canı yokmu biz antalyada doğuracaz onları asıl biz nolacaz yaaaadelikafadulden

canım sureklı orada yasayan ınsanla senede bır gıden cok farklı olura.s
bence sız cok sanslısınız hep sıcak orası ne guzel:asigim:

yok anaaaaaammmm. ben bir senedir burdayım iş gereği.ama yazın nemine asal dayanılmıyo.valla ben geçen yaz balkonda yattım .gene faydaa etmedi .akşam esmiyoooo şimdi bu yaz nerde nasıl yatacam sırf onu düşünüyom:1no2:

ay canım işte zamanında içmezsen sonucunda olanları görüyorsun şimdi kan hapını da 2 ye çıkarttım artı 5 şişe de serum yedim daha da eşimden bana 2 ünite kan verilecek ama az toparlanmam için ara verdik.
ilaç içemiyorsan canım iğneleri var onlardan kullan doktoruna danışarak tabiŞeniz

selam kızlar kaydirigubbakcemile2
nesguik çiçek göbişleriniz çok güzel maşşallahh
demetcimm hoşgeldin görmedim seni kaç gündür merak etmiştim seni Şeniz

oyy canım benim hoşbuldum bende sizleri çok özledimŞeniz

kızlar prensesimin resmi:asigim:

bende kuşadasındayım burda doğurcam deniz heep var ama ben asla bu sene ne kendim nede bebeği denize sokarım
kendim de bebekde denizden mikrop kapabiliriz
ayrıca lohusa olacağımdan üşütebilirim bebeğimide güneşte mini miniyken yakmam açıkcası bu benim fikrim tabikii

çok haklısın canım katılıyorum sana.zaten lohusayken denize girilmez bizimkide ramazana denk gelecek 2 aylıkken anca girilir heralde .geçen sene sahil kenarlarında vardı öle minnoş bebekler ama çok dikkat ediyolardı.dikkat ettiğin sürece bi zararı olmaz bebişine sen girmek istersen gir gene

haklısın canım ozaman gercekten senın ıcınde cok zor olucak allah yardımcın olsun tatlım:teselli:

geçen sene tüp bebekde 1. denemedi temmuzun ortası o zaman da girememiştim sonrada moral bozukluğu sona gene mikrop kaparım diye gene girmemiştim bu sene temmuzdada doğum Allah nasip ederse 2010 temmuzunda bebeğimde 1 yaşında olur onunla girerim artık

yerim ben onun burnunu çok tatlı demet yaa Allah bağışlasın canım evladını

aminnnn teyzesiii hepimizin kuzularını inşallah canımmmmŞeniz

kızımın cicilerini ekledim teyzeleri bakın bakalım:asigim:

çok yoruldum ama baya bi birikmiş-tatlicadiarzu-

biraz uzanayım şimdi tv karşısında hepinizi çok öpüyorum Allah a emanet olunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…