selam kızlar kaydirigubbakcemile2
nesguik çiçek göbişleriniz çok güzel maşşallahh
demetcimm hoşgeldin görmedim seni kaç gündür merak etmiştim seni Şeniz
ben hala inatla çarşıdan bebeğime hiçbişiy almıyorum cinsiyeti belli olmadığı için ama ceket ve yelek örmeye başladım az kaldı bitince ekleyeceğim bendekaydirigubbakcemile2
bende cınsıyetını ögrenene kadar hıcbırsey almamıstım artık alıyorum cok eksımlerı var daha
olsun canım eksiklerimiz elbek olucaktır ama daha yarısındayız acele etmeye gerek yok ben açıkcası çok paniklemiyorum hallederiz sanırım sonuna kadar hepsini
canım doğru soyluyosun ama son 3 ayda hareketler cok kısıtlanıyo ben öyleyım yanı cok zor gecıyo suanda bıle bıraz yuruyus yapayım hemen agırlasıyorum fazla dayanamıyorumbenneyaptımki
herkes gitmiş ben yemeğimi yedim geldimcokacimcoook muhabbet ederim diye kimse yokmu kızlarrmirmirmirmir
selam kislar nasilsiniz bakalim?? kk bugun cok mu yavas yoksa benim nette mi bi sorun var anlamadim. gecmisi okuyamadim malesf bu sebepten.
bugun doktora gittim. hersey gayet normal dedi. ama ultrasona almadi. 2-3 hafta sora alaca soz verdi. bebisimi goremedimm
canım için rahattır tabiki şimdi keşke bebişinide görebilseydin inşallah zaman senin için çabuk geçer görürsün bebişini:teselli:
selam kislar nasilsiniz bakalim?? kk bugun cok mu yavas yoksa benim nette mi bi sorun var anlamadim. gecmisi okuyamadim malesf bu sebepten.
bugun doktora gittim. hersey gayet normal dedi. ama ultrasona almadi. 2-3 hafta sora alaca soz verdi. bebisimi goremedimm
Var canım afiyet olsun,bende ne yapsam diye düşünüyorum netten bakıyorum bişiler.Yemek yapmaya vakit yok sabah geliyorum akşam 20.00 yi buluyo çıkmam.Zaten yemek yapsamda sürükleniyo bizim evde,o yüzden kahvaltılık yanına bişeyler yapıyorum ama onada çeşit lazım dimi ama :))
diloş senın şafak hep aynıkaydirigubbakcemile2
ağlamak ıstıyorum yaaaaaasenağlama
miden çok kötüüüüü hüüüüüüsenağlama
sorma canım unuttum şafak kaç olması lazımdı bi ara hesap yapayımda düzelteyim kıss günleri şaşırdım:)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?