2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Çok tatlı ya bu pozları ne kadar güzel dimi,ne kadar keyifli görünüyolar.Maşallah çileğine demet.a.s.

ben hala inatla çarşıdan bebeğime hiçbişiy almıyorum cinsiyeti belli olmadığı için ama ceket ve yelek örmeye başladım az kaldı bitince ekleyeceğim bendekaydirigubbakcemile2

olsun canım eksiklerimiz elbek olucaktır ama daha yarısındayız acele etmeye gerek yok ben açıkcası çok paniklemiyorum hallederiz sanırım sonuna kadar hepsini

canım doğru soyluyosun ama son 3 ayda hareketler cok kısıtlanıyo ben öyleyım yanı cok zor gecıyo suanda bıle bıraz yuruyus yapayım hemen agırlasıyorum fazla dayanamıyorumbenneyaptımki

canım doğru soyluyosun ama son 3 ayda hareketler cok kısıtlanıyo ben öyleyım yanı cok zor gecıyo suanda bıle bıraz yuruyus yapayım hemen agırlasıyorum fazla dayanamıyorumbenneyaptımki

ayy evet bende ondan korkuyorum sırf o yüzdende anneme gidicem 2 saatlik yolda annem alıcak bebek beşiğimi benim gidip oradan beğenicem şimdiden gideyim diyorum donra hareketlerim kısıtlanır diye
şöyle bi avantajım var benim evim çarşının içinde yürüyüşle 5 dk da mağazaların ordayım o yüzden çok acele etmiyorum canım sonrada alırım diye

herkes gitmiş ben yemeğimi yedim geldimcokacimcoook muhabbet ederim diye kimse yokmu kızlarrmirmirmirmir

Var canım afiyet olsun,bende ne yapsam diye düşünüyorum netten bakıyorum bişiler.Yemek yapmaya vakit yok sabah geliyorum akşam 20.00 yi buluyo çıkmam.Zaten yemek yapsamda sürükleniyo bizim evde,o yüzden kahvaltılık yanına bişeyler yapıyorum ama onada çeşit lazım dimi ama :))

selam kislar nasilsiniz bakalim?? kk bugun cok mu yavas yoksa benim nette mi bi sorun var anlamadim. gecmisi okuyamadim malesf bu sebepten.

bugun doktora gittim. hersey gayet normal dedi. ama ultrasona almadi. 2-3 hafta sora alaca soz verdi. bebisimi goremedimm

canım için rahattır tabiki şimdi keşke bebişinide görebilseydin inşallah zaman senin için çabuk geçer görürsün bebişini:teselli:

canım cok sukur bebısın ıyıymıs bu herseye deger:lepi:

benım esım hergun kahvaltı olsun hergun yer ıs yerınde yemek yedıgı ıcın evde aramaz cok sukur bana zorluk cıkarmaz:asigim:
gercı ben calısmıyorum ama bebıs oldugu ıcın hıcbırsey yapamıyorum malesefbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…