canım benim aynı dert bende 3 aydır hergün her saniye var.napalım sabredecez başka yolu yok.geçmiş olsun hadi:çok üzgünüm:
selam kislar nasilsiniz bakalim?? kk bugun cok mu yavas yoksa benim nette mi bi sorun var anlamadim. gecmisi okuyamadim malesf bu sebepten.
bugun doktora gittim. hersey gayet normal dedi. ama ultrasona almadi. 2-3 hafta sora alaca soz verdi. bebisimi goremedimm
canım için rahattır tabiki şimdi keşke bebişinide görebilseydin inşallah zaman senin için çabuk geçer görürsün bebişini:teselli:
canım cok sukur bebısın ıyıymıs bu herseye deger:lepi:
hakılısın canım çalışırken zor yemek derdi helede eşin yemek seçiyosa işin daha zor:)
hüzün canım acaba dokunacak bişeymi yiyosun sebze ağırlıklı ye bide az ve sık ye 2 saatte bir atıştır ama ağır bişeyler yeme hafif yada yoğurt süt bu gibi şeylerle rahatsız olmuyosan bunlarla devam et kendini bi dene bakalım inşallah bian önce geçer canım:teselli:
canım benım hergun nasıl dayanıyosun:teselli:
felaket bırsey allahım bazen dayanılmaz hal alıyo ne yesem dokunuyosenağlama
benım esım hergun kahvaltı olsun hergun yer ıs yerınde yemek yedıgı ıcın evde aramaz cok sukur bana zorluk cıkarmaz:asigim:
gercı ben calısmıyorum ama bebıs oldugu ıcın hıcbırsey yapamıyorum malesefbenneyaptımki
Merhaba kıslar ben bu siteyi yeni gördüm. Hepinize selamlar. Bu ilk mesajım heyecanımı mazur görün...
Merhaba kıslar ben bu siteyi yeni gördüm. Hepinize selamlar. Bu ilk mesajım heyecanımı mazur görün...
gerçekten felaket bişe ama napalım doktorum bi ilaç verdi sabah aç karna içiyorum onu halen bulantı ilacı içiyorum.vitamin bile içemiyorum çünkü midem almıyo napalım.yemek yemeye öle hasretimki.ne yersem yarım saat içinde yediğime yemediğime bin pişman oluyom o yanma ve gaz yokmu ah ah.bebişlerimiz için işte. kolay anne olunmuyo.boşuna dememişler cennet anaların ayaklarının altında diye.
hıc sebze yemıyorum gercekten sadece et bıde aparatıf yıyorum
domates salatalık peynır süt yumurta en cok et tuketıyorum ama yesıllık yemıyorum
ama yaglıda yemıyorumkı:sm_confused:
canım günlük bi öğün sebze yemelisin et sindirimi zordur bence çok yeme derim haftada 2 kere kırmızı et normalde fazlası bence zarar benim hergün 2 kase yoğurdum var öğlen ve akşam sabahları normal kahvaltı öğlen çorba yada sulu yemek akşamda ikisinden bri yiyorum yanınada bol salata ve yoğurt yatarken acıkıyorum erken yediğimiz için ya ballı süt yada kahvaltılık gevrek yiyorum içinede ceviz fındık atıyorum baya tok tutuyo yatıyorum..:)
kızlar aranızda sıgara kullanan varmı?
tam 9 sene sigara içtim ama bebısım ıcın 5 ay once bıraktım cok sukur
sımdı agzıma bıle surmuyorum zaten aklımada gelmıyo artık asla ıcmem dunyada rahatlık varmıs
kızlar ya benim kızz hiç sol tarafıma geçmiyo hem sağda herhalde yerini çok seviyo bi tarafım acayip gergin sizde hissediyomusunuz bebeğin nerde olduğunu?
dılosum öyle sade et yemıyorum mesela mantı yapıyorum,
hamur ışınde kullanıyorum, sarmada kullanıyorum yenı böyle yemeklerde az az cok degıl
yogurt sevmıyorum ama yaptıgım yemekler yogurtla yenıcek yemekler oluyo bazen
salata dedınde 1 kase yapıp yıyebılırım aslında her aksam cokacimcoook
aslında sebze yıyorum genelde etle yapıp yıyorum
bıtek ıspanak,prasa,karnıbahar hayatta yapıpta yemembenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?