Yok canım ben içmedim hiç şimdide rahatım o yüzden.Bırakmayan çok anne gördüm çevremde yazık.Aklına gelmiyosa ne güzel,kimileri sigaraya bile aşeriyomuş.İnşallah doğum sonrasıda başlamazsın.:Saruboceq:
Benimki dolanıyo :) ,bi bakıyoruz aşağıdan vuruyo bi soldan bi sağdan yeri varya gezsin bakalım.Sonra sıkışıcaklar daha çok vurucaklar kıpraşamayınca kaydirigubbakcemile3
bizim evde herhafta ıspanak ve karnıbahar pişer kızım çok seviyo eşimde öyle şanslıyım cokacimcoook
slm kizlar, ben geldim:CüvCüv:
kimsecikler merak etmemis ama ben yinede yazayim:1closedeyes:
bebisim cok saglikliymis yani doktor oyle soyledi, 450 gr. ve 22 cm
ama doktor cok hizli bakti, resmen yetisemedim hizinakaydirigubbakcemile
bebisimi gordum ya o bana yeter, pasam bugun bizi cok guldurdu ya, doktor amcasinida kizdirdikaydirigubbakcemile3
cok ayip bisey yapti aslinda, afedersiniz orta parmagini cikardi biara:roflol:
doktor nasil bozuldu kaydirigubbakcemile3hihoyyyt tabi esimin de cok hosuna gitti, doktor erkek olunca,:ecrin_bebek:
bebisimi gordum ya o bana yeter, pasam bugun bizi cok guldurdu ya, doktor amcasinida kizdirdikaydirigubbakcemile3
doktor nasil bozuldu kaydirigubbakcemile3hihoyyyt tabi esimin de cok hosuna gitti, doktor erkek olunca,:ecrin_bebek:
Günaydın kızlar nihayet size merhaba diyorum aylardır sizi takip ediyorum.. Eski sayfaları okumaktan bi türlü size merhaba diyemedim..Bende temmuz da anne olucam.. Bunu yazmak ne kadar güzelmiş oh be sonunda bende yazdım..Aslında ben sürekli sizi takip ettiğim için hemen hemen hepinizi gayet iyi tanıyorum bundan sonra aranızdayım sizde beni tanıycaksınız :)) Bende ikiz bebek bekliyorum ..Bu hafta çok heyecanlıyım amniyosentez sonucum cıkacak gece gündüz kafamda bir tek bu var o yüzden bu hafta size daha çok ihtiyacım var.
gunaydın arkadaşlar..umarım herkes için guzel bir gun olur..Ben artık iice ev modundayım.:=)
kızlar, bnm kızım ben uyumak için uzandıgım gibi başlıo tekmelemeye ve giderek gucu artıo, dön saga dön sola yok..rahatsız oluyorum..b yastık var demiştiniz hamileler için , nerede satılıyor bilen var mı?
Bebefox'un aldım ben. Tavsiye ederim.
teşekkürler kızlar 5. kan serumunu bitirdik şimdi sıra kan takmaya geldi ama biraz ara verelim dedi eşim, kollarım delik deşik oldu ve morun her tonu mevcut renk olarakta -tatlicadiarzu-
Çok geçmiş olsun. Bundan sonra dikkat et canım. Yazık oldu hepinize.
Gözün aydın Ebush. Bebişin eper kilolanmış maşallah.
Gözün aydın Ebush. Bebişin eper kilolanmış maşallah.
eyetkiner de gitcekti bugun doktora napti acaba???
yok canım bu kadar ıcmedıkten sonra daha baslamam artık zaten esımde ıcmıyo oyuzden evımızde sıgara ıcılmıyo bu cok guzela.s
[/IMG]
nasıl sizce :)
aslında ben bebekerimzie aldıklarımız topiğine ekleidm ama burayad akoyayım deidm.
ben almadaım sadece nette gördüm.
bir dedaha küçükken taşıma şekli var onuda o topiğe ekleidm.
çok şeker.ama değil mi?
canim sigarayi tiksindindemi biraktin yoksa kendinmi biraktin?
bende iciyorum ama hamileligimin 5. haftasinda tiksindim ve biraktim. gercekten dunya varmis. sigarasiz bi hayat cok guzel, ins dogumdan sonrada canim cekmez......
2 saatim geçmişi okumakla geçti. Hep böyle oluyor. Merakımdan okuyorum sonra saat geç oluyor. Sohbete fırsat olmuyor.
Ben de yemeğe hazırlanacağım kızlar. Kendinize iyi bakın.
Bu arada Stardust gelmemiş bugün sanki. İyice bizi ihmal etmeye başladı. Ben değil de gelini özledi onu, bilmem artık. Aras'la neler yapıyor kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?