2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yok canım bu kadar ıcmedıkten sonra daha baslamam artık zaten esımde ıcmıyo oyuzden evımızde sıgara ıcılmıyo bu cok guzela.s

slm kizlar, ben geldim:CüvCüv:
kimsecikler merak etmemis ama ben yinede yazayim:1closedeyes:
bebisim cok saglikliymis yani doktor oyle soyledi, 450 gr. ve 22 cm
ama doktor cok hizli bakti, resmen yetisemedim hizinakaydirigubbakcemile
bebisimi gordum ya o bana yeter, pasam bugun bizi cok guldurdu ya, doktor amcasinida kizdirdikaydirigubbakcemile3
cok ayip bisey yapti aslinda, afedersiniz orta parmagini cikardi biara:roflol:
doktor nasil bozuldu kaydirigubbakcemile3hihoyyyt tabi esimin de cok hosuna gitti, doktor erkek olunca,:ecrin_bebek:

Benimki dolanıyo :) ,bi bakıyoruz aşağıdan vuruyo bi soldan bi sağdan yeri varya gezsin bakalım.Sonra sıkışıcaklar daha çok vurucaklar kıpraşamayınca kaydirigubbakcemile3

bide benim kız bi tarfımda kalırsa devamlı sadece karnım bi tarafı şişermiş ay halim ne komik olur ya şimdide öyle bazen göbeğimi açıyorum eşimde diyo bi taraf bariz belli şiş yamuk göbekli diyo banadelikafadulden

canım maşallah oğluna vay bu yaşta bu hareketler hehhehkaydirigubbakcemile3 canım maşallah herşeyi güzel boyu posu yerinde sağlıkla gelsin oğlun:1hug:

gözunaydın canım cok sukur bebısın ıyıymıs
orta parmagını gösterdı demek sıze yaramazkaydirigubbakcemile3

ciceks ve nesquik gobusleriniz cok tatli masallah
cikeks ne guzel ya gobusun fazla belli olmuyo, benim gobek 1km onden gidiyo simdidenkaydirigubbakcemile

Hoşgeldin aramıza. Biraz geç kaldın ama. Yol bitiyordu neredeyse.kaydirigubbakcemile3

yok canım bu kadar ıcmedıkten sonra daha baslamam artık zaten esımde ıcmıyo oyuzden evımızde sıgara ıcılmıyo bu cok guzela.s

canim sigarayi tiksindindemi biraktin yoksa kendinmi biraktin?
bende iciyorum ama hamileligimin 5. haftasinda tiksindim ve biraktim. gercekten dunya varmis. sigarasiz bi hayat cok guzel, ins dogumdan sonrada canim cekmez......

2 saatim geçmişi okumakla geçti. Hep böyle oluyor. Merakımdan okuyorum sonra saat geç oluyor. Sohbete fırsat olmuyor.
Ben de yemeğe hazırlanacağım kızlar. Kendinize iyi bakın.
Bu arada Stardust gelmemiş bugün sanki. İyice bizi ihmal etmeye başladı. Ben değil de gelini özledi onu, bilmem artık. Aras'la neler yapıyor kim bilir.

Sweethomecum benim buna benzer bir seyim var. ben almadim da komsum giderklen birakmisti bana kullanilmamis. bir arkadasima verdim ben de. ama o hic kullanamamis. cunku kumasi naylon oldugu icin cok yakiyormus. o sebeple su carsaf gibi olan ayarlanabilen %100 pamuktan yapilan ince seyleri tercih et dedi. ondan gidip aldi, cok da memnun kalmis. bebegi icine koymasi kolay. ama bunda zor yerlestiriliyormus. gorunusu havali ama pek fonksiyonlu degilmis. zaten resimdeki bebek de 1 yasindan buyuk. yani istersen hemen alma. bebgin o yasa gelsin. dene oyle al. mutlaka etrafta kullanan cikar. biri hediye bile edebilir yani.
bebek arabasi da ayni sekilde, elimden gelse bebegi icine koyup deneyerek almak lazimmis. benim cogu arkadasim 2 kez aldi travel sistem seklinde. bazi bebek cukur car seat sevmiyor. bazisi ise oyle seviyor yada farketmiyor. sevmeyen cocuk basiyor cigligi. bazisi arabada sirf o yuzden tek basina oturmuyor arkada.

ben strollerime karar verdim gibi. peg perego switch. videosunu koydum buradan. arkadaslar ben cok begendim. izleyin siz de eger daha almadiysaniz karar verediyseniz deneyin bakin derim yani. kac gundur bakmadigim yer gezmedigim yer kalmadi. internetten magazalardan stroller bakiyorum.

hem hafif hem katlayinca minicik oluyor. otobuse minibuse binerken, kaldirimdan inip cikarken de hem yer hem de agirliktan dolayi sikintisi yok. hem de cift tarafli basinet. bebegin yuzunu kendine ceviriyorsun. 180derece yatiyor ki bu cok onemli. hatta dur detayli ersimlerini koyayim. fiyati biraz tuzlu ama neye vermiyoruz ki bakalim belki yaza kadar indirime vs girer. car seat de fiyata dahil degil. ayrica aliyorsun kahretmesin.

Son düzenleme:
canim sigarayi tiksindindemi biraktin yoksa kendinmi biraktin?
bende iciyorum ama hamileligimin 5. haftasinda tiksindim ve biraktim. gercekten dunya varmis. sigarasiz bi hayat cok guzel, ins dogumdan sonrada canim cekmez......

evet canım tıksınıp bıraktım benım cok bulantım oldu ıcemedım oyuzden:lepi:

bende chıcconun bu modelını almaya karar verdım arastırıyorum tum sıtelerde hatta fuardada gördum haftasonu cok hosuma gıttı:asigim:

[/IMG]

hincik geldim bebişim Şeniz
örgüyle kafayı bozdu naapsın , inat ettim çıkarıcam şu modeli dedim , 4*4 cm diagramdan gözlerimi feda etme uğruna çıkarttım , çizdim modeli ama beceremedim .. sonra bir de şöyle deneyeyim dedim , alakası olmadı , ararken google da ne göreyim Amerikada 3,5 usd satılıyormuş hazırı :1shok: o an bıraktım , daha alelade , basit modeller aradım yapabileceğim .. kısacası tüm gün naaptın , karın ne oldu dersen koca bir 0 kafamçokkarıştı
ve ağladım bugün ...
galiba ilk defa ve net olarak oğluşumu hissettim :asigim:
gelinime iyi bak , anladın sen klava:

edit : yemek yiicez birazdan , sonra canım ailem , 22.30 gibi burada olurum ,
gelcen mi yerimseniben
bi gelme :dilcikar:

Son düzenleme:
kibelecim bu bebek arabasi kullanisli birseye benziyo,
ama ben biturlu karar veremedim nasi birsey alicagima,
umarim dogru karar veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…