bende chıcconun bu modelını almaya karar verdım arastırıyorum tum sıtelerde hatta fuardada gördum haftasonu cok hosuma gıttı:asigim:
[/IMG]
kibele hoş geldin canım Şeniz kızlar herkese iyi akşamlar benim misafirim geldi haberimde yoktu hemen ağırlayım onları güzelce muhabbetiniz bol olsun içiniz ferah olsun yüreğiniz sevgi dolsun ay çok şiirsel konuştumkaydirigubbakcemile3
kibelecim bu bebek arabasi kullanisli birseye benziyo,
ama ben biturlu karar veremedim nasi birsey alicagima,
umarim dogru karar veririm
Canim guzelmis iyi gunlerde kullan.
Ama iyice surdun mu baktin mi cunku chiico'nun adi var Tr de ama her yani plastik dolu ve cok agir. Ben bunu katlayinca cok yer kapladigi icin ve sadece bebek arabasinin kendisi 15 kg civarinda tuttugu icin (bebek de ilk 1-2 ay 5 kg, oturma koltugu da 5 kg) ve tek elle acilip kapaniyor dendigi halde test edip oyle olmadigi icin ve surusu zor oldugu icin tercih etmiyorum. cunku ben yuruyus yapmayi seviyorum. bebegimi alip yuruye yuruye sahile inmek istiyorum. Isatnbulun kaldirimlari sokaklari malum. ben ufak tefegim. 160. valla tasiyamam ben bunu:)
ama gorunusu sirin.
kibelecim bu koyduğum modelin kodu varmı...
birde ikiz bebekler için olanı varmı hangi siteden baktın ?
yalnız burda bır bayan almıs aynısından ona sordum nette fıyatı 900 cıvarı ama o 700 tl ye almıs dısarıda bı magazadan sanırım bunun satısı kalmamıs aynısının bır ust modelı varmıs galıba o benım fuarda gördugumdu hemen hemen aynılar hıcbır fark yok yenı sezonda yıne bu var
canim peg peregoyu mu almis 700 e? ya vallahi oyle ise ben burada hic yuk etmem. tr den alirim direkt. car seat'i ne kadar acaba? ayri satiliyorlar.
yalnız burda bır bayan almıs aynısından ona sordum nette fıyatı 900 cıvarı ama o 700 tl ye almıs dısarıda bı magazadan sanırım bunun satısı kalmamıs aynısının bır ust modelı varmıs galıba o benım fuarda gördugumdu hemen hemen aynılar hıcbır fark yok yenı sezonda yıne bu var
canim simdi anladim. ya aslinda ben de oyle bir sey ariyorum. bunlar da arabalar gibi. mesela 2009 model cikinca 2008 in fiyati dusuyor. mesela burada 2007 ler gecen sene martta falan tukenmisti dukkanlardan. insanlar 2008 de 2007leri 100-200 dolar daha ucuza almislar. simdi belki oyledir kadinin aldigi. 2009 a girdik. 2008 lerin fiyati dusebilir. iste bir umut bekliyorum. cok icime oturmuyor degil ona o kadar para bayilmak ki ben onlari ne emeklerle biriktirdim:) kizlar yani simdi size komik gelebilir 700-800 milyon para biriktirmek. ben calisirken bir kalemde harcardim bu o parayi ama simdi calismiyorum. arada sirada kiyiya koseye atiyorum:) iyi ki atmisim:)
hayır canım chıcco almıs nette fıyatlar gercekten pahalı
nettekı fıyatı 900 ama o 700 tl almıs magazadan
canim amazon.com da var. tr'de de minikbaby.com veya peg perego switch bebek arabasi diye yazarsan cikiyor.
Bebek Arabaları | PEG PEREGO | Bebek arabası, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuğu
DEMETCİM HOŞGELDİN TATLIM
ÖZLEDİM SENİ NERELERDESİN BAKALIM
KANSIZLIK DURUMUN NASIL
İLAC DIŞINDA DOĞAL YOLDANDA BESLENMEYE DEVAM ET SEN :1hug:
CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HOŞGELDİN NASILSIN ÇOK MERAK EDİYORUM SENİ HEP AKLIMDASIN İYİSİN DİMİ TATLIMŞeniz
1-2 aylık bebekle denize gidilmez kızlar .sahsen ben gitmem yani .
artık yazlar kavurucu sıcak oluyor cünkü
canım maşallah prensesine çok şeker poz vermiş yan gelip yatmış keyfine dicek yokkaydirigubbakcemile2
Çok tatlı ya bu pozları ne kadar güzel dimi,ne kadar keyifli görünüyolar.Maşallah çileğine demet.a.s.
ben hala inatla çarşıdan bebeğime hiçbişiy almıyorum cinsiyeti belli olmadığı için ama ceket ve yelek örmeye başladım az kaldı bitince ekleyeceğim bendekaydirigubbakcemile2
ağlamak ıstıyorum yaaaaaasenağlama
miden çok kötüüüüü hüüüüüüsenağlama
sagolun arkadaslar. haklisiniz tabiki icim rahatladi. iyi oldugunu bilmek butun herseye deger...:asigim:
Merhaba kıslar ben bu siteyi yeni gördüm. Hepinize selamlar. Bu ilk mesajım heyecanımı mazur görün...
kızlar aranızda sıgara kullanan varmı?
tam 9 sene sigara içtim ama bebısım ıcın 5 ay once bıraktım cok sukur
sımdı agzıma bıle surmuyorum zaten aklımada gelmıyo artık asla ıcmem dunyada rahatlık varmıs
slm kizlar, ben geldim:CüvCüv:
kimsecikler merak etmemis ama ben yinede yazayim:1closedeyes:
bebisim cok saglikliymis yani doktor oyle soyledi, 450 gr. ve 22 cm
ama doktor cok hizli bakti, resmen yetisemedim hizinakaydirigubbakcemile
bebisimi gordum ya o bana yeter, pasam bugun bizi cok guldurdu ya, doktor amcasinida kizdirdikaydirigubbakcemile3
cok ayip bisey yapti aslinda, afedersiniz orta parmagini cikardi biara:roflol:
doktor nasil bozuldu kaydirigubbakcemile3hihoyyyt tabi esimin de cok hosuna gitti, doktor erkek olunca,:ecrin_bebek:
Çok geçmiş olsun. Bundan sonra dikkat et canım. Yazık oldu hepinize.
canım cok haklısın 700-800 az para degıl bır aılenın 1 aylık maası bu para ama ınsan heves edıyo ıste herseyın guzelı ıyısı olsun ıstıyo:asigim:
buldum canım çok güzelmiş gerçektende sanırım 2 yaşına kadar kullanılır ama yanyana olan mı daha kullanışlı yoksa sıra halinde olanmı karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?