slm kizlar, ben geldim:CüvCüv:
kimsecikler merak etmemis ama ben yinede yazayim:1closedeyes:
bebisim cok saglikliymis yani doktor oyle soyledi, 450 gr. ve 22 cm
ama doktor cok hizli bakti, resmen yetisemedim hizinakaydirigubbakcemile
bebisimi gordum ya o bana yeter, pasam bugun bizi cok guldurdu ya, doktor amcasinida kizdirdikaydirigubbakcemile3
cok ayip bisey yapti aslinda, afedersiniz orta parmagini cikardi biara:roflol:
doktor nasil bozuldu kaydirigubbakcemile3hihoyyyt tabi esimin de cok hosuna gitti, doktor erkek olunca,:ecrin_bebek:
herkese günaydın
sonu kötü bitti şimdi halim acaba aliylemiydi diye aklında bi şüphe kaldı reklamlarında gösterdi haftaya olan bölümünden aliyle kaya paça girişiyolarkaydirigubbakcemile3
Bütün annelere ve tosuncuklarına günaydın bu arada, göz açıp kapayıncaya kadar haftasonu gelcek, bugun hafta ortası. Ben cuma günleri için yaşayan bi insan oldugum icn artık her gün sabahtan baslıyorum, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas tatil oluuuucaaaakkkk diye, ben de anne olucam iste sizler gibi kendim daha çocuğum gamyoncuiremsu
günaydınn
herkese
güzel anneler ve meleklerine günaydın
zuzum az kalıd az bende sabah uyanmaktan geçtim de
bu trafikte ,bu göbekle ,minibüs avlamaktan ve binmek için yaptığım mücadeleden bıktım inanki.
sabah hava güzle fiye kabanımın önünü kapatmadım birazcık yer veren olur mu diye .aaaaaaaa
kimse göbüşüme bakmadı bile.bakan da kafasını çevirdi.
neyse dedim bende
yaza görürsünüz sizzzzzzz
giyeceğim incecik kıyafetler ,hadi sıkıysa yer vermeyin..........
Vermezler güzelim kimse yer vermez herkes çakal gibi masallah hatta yaşlı bi teyze gelip seni bile kaldırabilir yerinden oyle bi sahne görsem dahi şaşırmam dogrusu -tatlicadiarzu- Evet senin cok zormus cnm ya, cok şükür ben servisle gidip geliyorum ama servis şoförümüz bilas deli gibi gidiyo, super mario oyunundaki gibi bonus topluyorus bütün çukurlara giriyorus, bende en önlere oturmaya çalısıyorum sürekli... Ahhhh ahhh bi an once gelse şu 12 haziran. O tarihte bırakmayı planlıyorum ben işi gücü zaten yeni işime, buraki tiplere hiçbiseye alısamadım, artık dönüşte allah büyük, dönmem bile belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?