2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hey masallah ne kadar tosuncuk dimi, benim ufaklıkla aynı boydalar ama kiloda fark attım kaydirigubbakcemile3 Ne kadar kocaman göbekli gözüküyo dimi, yirim ben onları ya... Senin paşan da tam paşa desene rahatına düşkün, rahatını bozdunuz tabi cocugun dua edin daha kotu seyler yapmamıs memnuniyetsizligini ifade etmis sadece :roflol: Cok sevindim cnm senin ve eşin adına, allah güle güle bi dogum nasip etsin insallah Şeniz

herkese günaydın

Günaydın dilaracım, izledinmi dün diziyi? Ben yine 4 gözle izledim, cok gıcık oldum bu sefer o Seyhan denen cadıya nası oynatıyo parmagında iki adamı da klava: Bak konusunu actım daha cok konusurum soylenirim ben bıdı bıdı susıyım en iyisi kaydirigubbakcemile3

Bütün annelere ve tosuncuklarına günaydın bu arada, göz açıp kapayıncaya kadar haftasonu gelcek, bugun hafta ortası. Ben cuma günleri için yaşayan bi insan oldugum icn artık her gün sabahtan baslıyorum, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas tatil oluuuucaaaakkkk diye, ben de anne olucam iste sizler gibi kendim daha çocuğum gamyoncuiremsu

izledim canım izlemezmiyim miasfirim vardı benim gözüm kulağım yine tv deydikaydirigubbakcemile3 sorma ya ben halim e acıyorum halen kızdan bi umut bekliyo ya (( ama ben seyhanı aliye yakıştırıyorum güzel bi aşık olurlar[:asigim:

Ümit vermeseydi dilaracımmmm Halim'e o zaman... Zavallım benim gözlerim doldu valla, bütün annelik hormonlarım kabardı, kızın saçını başını yolasım geldi kötükedihüso Kız dayak istiyo bence bi güzel sora kararını verir kaydirigubbakcemile3

sonu kötü bitti şimdi halim acaba aliylemiydi diye aklında bi şüphe kaldı reklamlarında gösterdi haftaya olan bölümünden aliyle kaya paça girişiyolarkaydirigubbakcemile3

sonu kötü bitti şimdi halim acaba aliylemiydi diye aklında bi şüphe kaldı reklamlarında gösterdi haftaya olan bölümünden aliyle kaya paça girişiyolarkaydirigubbakcemile3

Bizde tam Seda Sayan programındaki tiplere döndük bi çekirdeğimiz eksik kaydirigubbakcemile3 Ay kızzzzzz nolmusssss diye :roflol:

herkese gunaydın a.s.
eyetkıner gelmemıs hala merak ettım.......
diziyi bende izledim iyi oldu halıme zaten yakısmıyolardı alicoyla daha cok yakısıyolar:asigim:

günaydınn
herkese
güzel anneler ve meleklerine günaydın
zuzum az kalıd az bende sabah uyanmaktan geçtim de
bu trafikte ,bu göbekle ,minibüs avlamaktan ve binmek için yaptığım mücadeleden bıktım inanki.
sabah hava güzle fiye kabanımın önünü kapatmadım birazcık yer veren olur mu diye .aaaaaaaa
kimse göbüşüme bakmadı bile.bakan da kafasını çevirdi.
neyse dedim bende
yaza görürsünüz sizzzzzzz
giyeceğim incecik kıyafetler ,hadi sıkıysa yer vermeyin..........

Cidden eyetkiner nerde kaldı acaba ya? Simdiye coktan bi haber vermesi lazımdı, merakta bıraktı bizi klava:

Vermezler güzelim kimse yer vermez herkes çakal gibi masallah hatta yaşlı bi teyze gelip seni bile kaldırabilir yerinden oyle bi sahne görsem dahi şaşırmam dogrusu -tatlicadiarzu- Evet senin cok zormus cnm ya, cok şükür ben servisle gidip geliyorum ama servis şoförümüz bilas deli gibi gidiyo, super mario oyunundaki gibi bonus topluyorus bütün çukurlara giriyorus, bende en önlere oturmaya çalısıyorum sürekli... Ahhhh ahhh bi an once gelse şu 12 haziran. O tarihte bırakmayı planlıyorum ben işi gücü zaten yeni işime, buraki tiplere hiçbiseye alısamadım, artık dönüşte allah büyük, dönmem bile belki

kibelenein eklediği bebek arabasına bayıldım gerçkten çok çok güzel süper birşeymiş.
alacak olsam hiç düşünmezdim
ama şimdi almayı düşünmüyorum zaten.
oda görümcemden geldi.kapıda duruyor bile:))))))
kızı artık kullanmıyor.baston araba kullanıyorlar.tabi ki puset bize kaldı.
:)))
naıl kolaymı kapanıyor zormu hiç bilmiyorum ama var işte:))

aaa oldu aynen canım ,geçen hafta.
yaşlı bir teyze bindi akşam saati.ben acıdım yer veren yok.
yanımda genç. bir kız hiç bakmıyor.
ben herkes bana bakıyor gibi geliyor.işte rahatsız oldum.
tam da teyze geldi yanıma ,bana yer versen kızım ded.
kalabalık ayağa kalksm ne oalcağım belli deil.
teyze bende hamileym.ben kalksam biri de bana yer vermeli deidm.
ama nasıl utandım.
adamalr güldü .ama gençler hiç oralı olmadı.
ne bilim blki iyi belki kötü yaptım ama .
kuzucuğumu düşünmesem yaparmıyım böyle bir şey.
allahım çok zor ya

günaydın annişler,yer mevzusundan açılmış konu banada dün bir bayan yer verdi valla bu konuda ne varsa hemcinslerden var,bi onlar anlıyo bizi tam oturdum yanımda orta yaşlı bir kadın vardı arkadaki genç çocuk kadının sırtına dokundu ve nasıl başladı kadın ne dedi bilmiyorum ama 'bana bak sen benimde başım ağrıyo tamam mı,in aşağı inde gösteriyim sana falan'dedi şok oldum valla gerilmiyim daha çok diye duymamazlığa geldim ama alıp elime sopayı girişicektim o herife,terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…