kızlarr cok zor gercekten allah yardımcınız olsun
ben bekarlıgımdan bu yana hıc otobus munubus kullanmadım
nişanlanınca esım araba aldı hep arabayla gıttım ıstedıgım yerlere
ama munubuse yada otobusle bıryere gıttıgımde kımse yer vermedıgı yazaman
egerkı genç erkekler varsa o an arabada yerınızı verırmısınız lutfen dıyordum
napım mecbur dıyodum ayaktamı gıdıcem zaten ortalık sapık kaynıyo:1closedeyes:
tatlım Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın yukarıda bahsettiğimde genç bir erkek,yer veririmisiniz desen aynı şeyi bana yapacaktı,kimbilir kadında yanındaki genç bayan yer verince arkadaki iki gence mi laf attı ayıp diye bilmiyorum ki.
Kızlar hala detay usg ye girmeyen varmı aranızda?
Kızlar hala detay usg ye girmeyen varmı aranızda?
ben girmicem girmeyide düşünmüyorum zaten 4 boyutluya giriyorum doktorum gerekte görmedi doktorum prof. zaten yıllarını vermiş ona güveniyorum:1closedeyes:
günaydınlarrrr
dün bebeğimi gördüm çok geç döndüğüm için yazamadım size..
çok güzelldi bebeğim ne güzell büyümüş maşallahh
kontrollerimi yapan dr dışında başka bi uzmanın görmesi de ayrı bi zevkti açıkçası iyi olduğunu başka bi dr dan duymak çok iyi geldi bana.. oğlum olacağını bu dr umuzda söyledi benim için kesinleşmiş olduu.. çok güzell heryerini ayrı ayrı gördük.. 410 gr olmuş yavrumm benimi...maşallahhh
umarım hepiniz ve yavrucuklarınız iyisinizdir...
bu arada işi bu ayın sonunda bırakıcam patronum öyle istiyoo...
göbeğim şişince çok eğilip kalkamazmışım v.s çirkinleşmek istemedim kabul ettim şimdilik eşim de benim için iyi olacağını düşünüyor bakalım iyisini kötüsünü zaman gösterecek hakkımızda hayırlısı olsunn... :Saruboceq:
Bende 14 martta giricem ama suan 21+2 yim bebek desen bundan da 1 hafta önce gidiyo 22+2 ben gidene dek 24.haftam olcak. Gec kalmam umarım. Bu haftasonuna almaya calısıyorum randevuyu, ama dolu... Sesimi degistirerek dünden beri günde 10 kez aramısımdır kesin kafamçokkarıştı Nerdeyse haftada 1 ultrasona giriyorum ama detay usg yi cok merak ediyorum, cinsiyeti de belli diil ya benimkinin daha da heyecanlı bi hal alıyo gün gectikce
günaydınlarrrr
kontrollerimi yapan dr dışında başka bi uzmanın görmesi de ayrı bi zevkti açıkçası iyi olduğunu başka bi dr dan duymak çok iyi geldi bana.. oğlum olacağını bu dr umuzda söyledi benim için kesinleşmiş olduu.. çok güzell heryerini ayrı ayrı gördük.. 410 gr olmuş yavrumm benimi...maşallahhh
göbeğim şişince çok eğilip kalkamazmışım v.s çirkinleşmek istemedim kabul ettim şimdilik eşim de benim için iyi olacağını düşünüyor bakalım iyisini kötüsünü zaman gösterecek hakkımızda hayırlısı olsunn... :Saruboceq:
ben cumartesi girecem insallah.
günaydınlarrrr
Ay ne güsel yaaaa...İnsallah güzel haberler alırsın cnm :Saruboceq:
klava: klava: klava: Yinede bikac oklavayı hak ettin, once döviyim sora seviyim kaydirigubbakcemile3 Seninki de baya topalak bi erkek olcak güselim. Ne güsel cok sevindim senin adına, süper bi his olsa gerek, hayırlı olsun cnm a.s. Ama patronuna cok kızdım simdi salon kadını seviyemi bozmamak için konusmıcam, allahından bulsun kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?