canım herşey güzel olduğuna sevindim maşallah oğluna iş bir yere kadar sıkma canını böylesi daha iyi senin içinde zaten kıstlı iş güç yapıyodun hakkında hayırlısı neyse o olsun canım:teselli:
klava:eyetkiner hoş geldin hadi merak ettik seni canım
eyetekiner - masallah oglusuna. kocaman olmus meleklerimiz valla.
is icin de hic kafani takma. herseyde bir hayir vardir. buna inan...
Emelcim herşeyin yolunda olmasına sevindim
işten ayrılmak belki senin için daha ii olur üzülme
Benimde dr um ayrıntılı ultrasyondan bahsetmedi
haftaya gideceğim belki ozaman söyleyebilir
Kızlar hala detay usg ye girmeyen varmı aranızda?
günaydınlarrrr
dün bebeğimi gördüm çok geç döndüğüm için yazamadım size..
çok güzelldi bebeğim ne güzell büyümüş maşallahh
kontrollerimi yapan dr dışında başka bi uzmanın görmesi de ayrı bi zevkti açıkçası iyi olduğunu başka bi dr dan duymak çok iyi geldi bana.. oğlum olacağını bu dr umuzda söyledi benim için kesinleşmiş olduu.. çok güzell heryerini ayrı ayrı gördük.. 410 gr olmuş yavrumm benimi...maşallahhh
umarım hepiniz ve yavrucuklarınız iyisinizdir...
bu arada işi bu ayın sonunda bırakıcam patronum öyle istiyoo...
göbeğim şişince çok eğilip kalkamazmışım v.s çirkinleşmek istemedim kabul ettim şimdilik eşim de benim için iyi olacağını düşünüyor bakalım iyisini kötüsünü zaman gösterecek hakkımızda hayırlısı olsunn... :Saruboceq:
Ben de 16sında doktora gideceğim, o bizi yönlendirecekmiş. Nerede yapılacağını bilmiyorum henüz. Ama zor randevu alınan biryer olsaydı uyarırdı diye düşünüyorum.
ben girmedim canım cumartesı gırıcem ınsallah:Saruboceq:
günaydınlarrrrr eyetkiner canım maaşallah oğluna
kızlar biraz üzgünüm bugün gelinimizin hasta olduğundan bahsetmiştim 1 haftadır burada hastanede yatıyordu tansiyonu düşük demir eksikliği potasyum eksikliği v.s 2 gündür izmire gönderdiler burada bişiyapamadılar egede yatıyor yoğun bakımdaymış kan vereceklermiş heralde mikrop kapmasın diye hamile olduğu için orayamı yatırdılar bilemiyorum artık ama bebeğimiz iyiymiş 18 haftalık olduk abla diyor annem babam herkez üzülüyor bende tabiii kardeşim adına çok üzülüyorum 2 senelik evli 3 4 ayda bir hastanede yatıyor eşi şeker hastası olduğu için sorunları bitmiyor allah onun ve bütün hastaların allah yardımcısı olsun
Geçmiş olsun Derin'cim... Umarım bian once atlatır, ailece çifte sevinc yaşarsınız yazın, merak etmeyin artık tıp inanılmaz ilerledi, eminim kardeşinin eşi eskisinden daha iyi olcak :Saruboceq:
Hey masallah ne kadar tosuncuk dimi, benim ufaklıkla aynı boydalar ama kiloda fark attım kaydirigubbakcemile3 Ne kadar kocaman göbekli gözüküyo dimi, yirim ben onları ya... Senin paşan da tam paşa desene rahatına düşkün, rahatını bozdunuz tabi cocugun dua edin daha kotu seyler yapmamıs memnuniyetsizligini ifade etmis sadece :roflol: Cok sevindim cnm senin ve eşin adına, allah güle güle bi dogum nasip etsin insallah Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?