2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

klava:eyetkiner hoş geldin hadi merak ettik seni canım

eyetekiner - masallah oglusuna. kocaman olmus meleklerimiz valla.
is icin de hic kafani takma. herseyde bir hayir vardir. buna inan...

çook teşekkürler kızlarr sağolun takmıcam zaten kafama bebeğim iyi olsuında herşeyde bi hayır vardır...

canım hoşgeldın cok sukur oğlusun ıyıymıs:lepi:
olsun canım işten ayrılmak dunyanın sonu degıl ne guzel bebısınle bol bol vakıt gecırırsın bıtanem:1hug:

Ben de 16sında doktora gideceğim, o bizi yönlendirecekmiş. Nerede yapılacağını bilmiyorum henüz. Ama zor randevu alınan biryer olsaydı uyarırdı diye düşünüyorum.

Muhtemelen aynı hastanede baska bi doktor bakar cnm... Benim oyle mesela kendi doktorum degil, baska bi doktor bakıcak ultrasonla, e bilasta randevuyu degistirmek icin gec kaldıgımdan yer bulamadım. Toplam 45 dakika sürüyomus sanırım...

günaydınlarrrrr eyetkiner canım maaşallah oğluna
kızlar biraz üzgünüm bugün gelinimizin hasta olduğundan bahsetmiştim 1 haftadır burada hastanede yatıyordu tansiyonu düşük demir eksikliği potasyum eksikliği v.s 2 gündür izmire gönderdiler burada bişiyapamadılar egede yatıyor yoğun bakımdaymış kan vereceklermiş heralde mikrop kapmasın diye hamile olduğu için orayamı yatırdılar bilemiyorum artık ama bebeğimiz iyiymiş 18 haftalık olduk abla diyor annem babam herkez üzülüyor bende tabiii kardeşim adına çok üzülüyorum 2 senelik evli 3 4 ayda bir hastanede yatıyor eşi şeker hastası olduğu için sorunları bitmiyor allah onun ve bütün hastaların allah yardımcısı olsun

Eyetkiner
canım güzel bebeğine maşallah.
Oğluşunla hasret gidermisşin ne güzel.
Bu arda patronun acaba tzminatını verecek mi o sitedi çünkü çıkmanı.
Yani ne bileyim haksiz işten çıakrma oluyor.iş kanuna göre seni daha hafifi bir işe vermesi gerkiyor en azından.
Kafalarına göre çıakrıp ,tazminat da ödemiyoralr ya kızıyorum

Geçmiş olsun Derin'cim... Umarım bian once atlatır, ailece çifte sevinc yaşarsınız yazın, merak etmeyin artık tıp inanılmaz ilerledi, eminim kardeşinin eşi eskisinden daha iyi olcak :Saruboceq:

Geçmiş olsun Derin'cim... Umarım bian once atlatır, ailece çifte sevinc yaşarsınız yazın, merak etmeyin artık tıp inanılmaz ilerledi, eminim kardeşinin eşi eskisinden daha iyi olcak :Saruboceq:

sağol canım inş düzelecek hayırlısıyla inş bebekte sağlıklıdırda çünki onlarda çok istediler bu bebeği artık allaha emanet:Saruboceq:

Günaydın kıslar
Eyetkiner güsel haberlerle dönmüşsün maşallah tosuna :) İşten çıkıcakmışsın hakkınızda hayırlısı olsun canım keyfini çıkar sende kalan vaktinin havalarda güzelleşiyor iyi olur inş. canım
Derincim Allah en kısa zamanda gelininiz sağlığına kavuşmasını nasip etsin inş. güsel haberleri alalım bizlerde senden..

canim cok tesekkur ediyoruma.s. gormeyeli uzun zaman olmustu pasami, gorunce sok oldum, kocaman olmus!!! ben bu kiloda olmasina sasirdim cunku fazla birsey yiyemiyorum, yeni yeni istahim acildi,

buarada gunaydin guzel hamislerŞeniz

Derincim geçmiş olsun
daha büyük biyere sevk etmeleri daha iyi olmuş
inş sağlıcakla çıkar hastaneden

eyetkiner canim tosuncuguna masallah!!!
bizi dun merakta biraktin, ama olsun bir kereligine affedildin....
oglusun saglikliymis o herseye deger....

derincim ins biran once sikintilardan kurtulursunuz canim...
allahim acil sifalar versin biran once sagligina kavusur ve saglikli bir evlat dunyaya getirir.....

derincim ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
İNŞALLAH SAĞLIKLI HABERLERİNİ ALIR ,SAĞLIKLA BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.
ALLAH ŞİFA VERİSN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…