2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

derin canım inşallah herşey düzelir sağlıklarına kavuşurlar :Saruboceq:

Derincim geçmiş olsun
daha büyük biyere sevk etmeleri daha iyi olmuş
inş sağlıcakla çıkar hastaneden

çok sağolun kızlar iyiki sizler varsınız çünki insan derdini kimseye açamıyor artık öyle bir devirdeyiz biraz gelin hasta desek yaktınız çocuğun başını diye başlıyor herkez gelinimiz çok güzel bir kız ilk görüşte vurulduk annemle kardeşimde istemiyordu evlenmeyi oda bir görüşte aşık oldu ama şekerini bilmiyorduk kısmetmiş oldu artık işte ama insanlar tutmuyor çenesini bizi daha çok üzüyorlar hepinizi öpüyorum kızlarŞeniz

derincim ins biran once sikintilardan kurtulursunuz canim...
allahim acil sifalar versin biran once sagligina kavusur ve saglikli bir evlat dunyaya getirir.....

derıncım cok gecmıs olsun canım ınsallah bıran once ıyılesır

derincim ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
İNŞALLAH SAĞLIKLI HABERLERİNİ ALIR ,SAĞLIKLA BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.
ALLAH ŞİFA VERİSN

Derincim gecmis olsun. Acil sifalar insallah.

Ebuschum bu arada senin de gozun aydin canim.

çok sağolun kızlar annemde izmire gitti bugün şimdi aradı tahlilleri yapılıyormuş bakalım bekliyoruz artık inş kendi sağlığıda düzelir bebeğimizinde Şeniz

günaydın kızlar

zuzuuum çok teşekküre ederim valla neydi bu ayrıntılı usg deyip duruyordum. bunu bana her gittiğimde doktorum yapıyor zaten. kendisindeki usg böle bişi bebişimin kabini odacılarını beyinciğni her yerini gösteriyor her yerini milimetrik ölçüyor. en sonda renkli üç boyutlu gösteriyor bitiyor. ohh içim rahatladı valla ben yaptırıyormuşum kızlar :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

herkes kaderini yaşar canım.
sonrdan da çıkabilirdi.
bu veya farklı bir hastalık.
allahtan gelene , bir şey demek yanlış .boşver o insancıkları.
herkes mutlu olmak ve güzel yaşamk siter.
ama allah ne kadar nasip ederse o kadar yaşabilir.
gayret elebette önemli ama en öenmlisi de sağlık.allah şifa verisn tüm dertlilere ve hastalara

haklısın canım bizim akrabamız istanbula evlendi öğretmendi 5 aylık evli iken şeker hastası oldu gelinimizde 17 yaşında olmuş kim ister allahtan gelen bişey ama insanlarımız çok cahil birde onlar çok mutlular çok sviyorlar birbirlerini ama anlatamıyosun işte

Ciddi misin Derincim ya, demek yaktınız cocugun basını diyenler var hala böyle düşünebilen insanlar oldugunu bilmiyodum yaaaa, yazık diyorum sadece yazıkkkk. Allah o söyleyenlere inat sapasağlam yapar kıza, kendi başlarına verir allah korusun bak cok üzüldüm simdi senağlama ama sen üzülme benimde geçti zaten tımammı, minik kızını düşün hihoyyyt

Bende bilmiyodum cnm. Benim doktorumda bicok veriye bakıyo ama sanırım bu daha detaylı bisi omur aralıklarını dahi ölçüyolarmıs. E benimki gibi cinsiyetini bile ele vermeyen topalaklar için gerekiyo sanırım detay usg kaydirigubbakcemile3

derinciğim geçmiş olsun
ben bu zihniyeti anlamıyorum eşin hastalanırsa boşan diyenler bile var. şeker öenmli bir rahatsızlık ama kontrol altındaysa bir problem yok bu dönem riskli tabii bizlerden farklı çok sorunları olacak ama atlatıp kucağına alacak bebişini. benim kaç arkadaşım var böle. sıkmayın canınızı.

canım hoşgeldın cok sukur oğlusun ıyıymıs:lepi:
olsun canım işten ayrılmak dunyanın sonu degıl ne guzel bebısınle bol bol vakıt gecırırsın bıtanem:1hug:

hoşbulduk tatlım çok şükür sağolasın.. mutlaka sonu değil dünyanın ama ben daha geç çıkarım diye düşünmüştüm neyse hayırlsı...

canımm çok üzüldüm allah şifa versin inşallah hem kendine hem bebeğine...

canım çok teşekkürlerr sağoll.. tazminat işini falan konuşmadık ama sanmıyorumm... bakalım ne olacak..

çok teşekkürler canımmm sağolll...

eyetkiner canim tosuncuguna masallah!!!
bizi dun merakta biraktin, ama olsun bir kereligine affedildin....
oglusun saglikliymis o herseye deger....

canımm benimm çok sağolunnn iyi ki varsınızz :1hug:

Hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnn,harika bi hava var bugün güneşli süper :içelim: . Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben geçmişe bi göz atayım

zuzuum evet canım var hala başta anneannem yapıyor güya torununa üzülüyorama annemi daha çok üzüyor öle konuşarak canım zaten başta onun çocuğu olmaz diolardı şimdi hamile kaldı çocuğu sakat olur şeker hastası olur diyorlar sorma burası çok küçük bir yer çevremizde böle insanlar var maalesef insan olumlu düşünmek istese bileolumsuzluğa itiyorlar insan canım

amatist sağol canım şekeri kontrol altında evet canım kendine çok iyi bakıyor benimde çok tanıdığım var ve sağlıklı bebekleri var

Eyetkiner bende bende bişiler yazdım bebeğin için bana niye cevap yazmıyosunnnsenağlamasenağlama Küsmüsün bana yoksa senağlamasenağlama

Hadi anneannen yaşlıdır muhtemelen, bazen yaşlı insanlar istemedikleri sözler sarfedebiliyo ama digerlerini anlamak mümkün degil, sen sıkma güze canını hiç, herkes kendi sözünden sorumlu nede olsa, allah bilir en iyisini, bende yine salon kadını çizgimi bozmamak adına susuyorum yoksa bıdı bıdı akşama kadar söylenebilirim bu konu üzerinde klava:

Eyetkinercim gözünaydın paşan kocaman olmuş

Eyetkiner bende bende bişiler yazdım bebeğin için bana niye cevap yazmıyosunnnsenağlamasenağlama Küsmüsün bana yoksa senağlamasenağlama

çook teşekkürler kızlarr sağolunn..

zuzumm çok özür dilerinmm canımm a.s.
görmedim senii kusura bakma işteyim sayfam açık arada sırada gelip bakıyorum size gözümden kaçmış tatlım hiç küz olurmuyuzz.... :1hug:

canım gelde sıkma insan kendini zor tutuyor ben susarım ama konuşuncada ağır konuşurum o yüzden sabrediyorum senin gib i işte içten içe sürekli kavga ediyorum onlarla
selsin canım çok sağol

Ebush çok sevindim bebişinin iyi olmasına maşallah canım şovunuda yapmış kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…