derin canım inşallah herşey düzelir sağlıklarına kavuşurlar :Saruboceq:
Günaydın kıslar
Eyetkiner güsel haberlerle dönmüşsün maşallah tosuna :) İşten çıkıcakmışsın hakkınızda hayırlısı olsun canım keyfini çıkar sende kalan vaktinin havalarda güzelleşiyor iyi olur inş. canım
Derincim Allah en kısa zamanda gelininiz sağlığına kavuşmasını nasip etsin inş. güsel haberleri alalım bizlerde senden..
Derincim geçmiş olsun
daha büyük biyere sevk etmeleri daha iyi olmuş
inş sağlıcakla çıkar hastaneden
derincim ins biran once sikintilardan kurtulursunuz canim...
allahim acil sifalar versin biran once sagligina kavusur ve saglikli bir evlat dunyaya getirir.....
derıncım cok gecmıs olsun canım ınsallah bıran once ıyılesır
derincim ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
İNŞALLAH SAĞLIKLI HABERLERİNİ ALIR ,SAĞLIKLA BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.
ALLAH ŞİFA VERİSN
Derincim gecmis olsun. Acil sifalar insallah.
Ebuschum bu arada senin de gozun aydin canim.
Mutlaka söyler canım, bak aşağıdaki sitede baya ayrıntılı hatta resimlerle anlatıyo içeriğini, bi oku istersen
Detaylı (ayrıntılı) ultrasonografi - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
Ben bilmiyodum mesela tam olarak nelere dikkat ettiklerini
herkes kaderini yaşar canım.
sonrdan da çıkabilirdi.
bu veya farklı bir hastalık.
allahtan gelene , bir şey demek yanlış .boşver o insancıkları.
herkes mutlu olmak ve güzel yaşamk siter.
ama allah ne kadar nasip ederse o kadar yaşabilir.
gayret elebette önemli ama en öenmlisi de sağlık.allah şifa verisn tüm dertlilere ve hastalara
çok sağolun kızlar iyiki sizler varsınız çünki insan derdini kimseye açamıyor artık öyle bir devirdeyiz biraz gelin hasta desek yaktınız çocuğun başını diye başlıyor herkez gelinimiz çok güzel bir kız ilk görüşte vurulduk annemle kardeşimde istemiyordu evlenmeyi oda bir görüşte aşık oldu ama şekerini bilmiyorduk kısmetmiş oldu artık işte ama insanlar tutmuyor çenesini bizi daha çok üzüyorlar hepinizi öpüyorum kızlarŞeniz
günaydın kızlar
zuzuuum çok teşekküre ederim valla neydi bu ayrıntılı usg deyip duruyordum. bunu bana her gittiğimde doktorum yapıyor zaten. kendisindeki usg böle bişi bebişimin kabini odacılarını beyinciğni her yerini gösteriyor her yerini milimetrik ölçüyor. en sonda renkli üç boyutlu gösteriyor bitiyor. ohh içim rahatladı valla ben yaptırıyormuşum kızlar :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldın cok sukur oğlusun ıyıymıs:lepi:
olsun canım işten ayrılmak dunyanın sonu degıl ne guzel bebısınle bol bol vakıt gecırırsın bıtanem:1hug:
günaydınlarrrrr eyetkiner canım maaşallah oğluna
kızlar biraz üzgünüm bugün gelinimizin hasta olduğundan bahsetmiştim 1 haftadır burada hastanede yatıyordu tansiyonu düşük demir eksikliği potasyum eksikliği v.s 2 gündür izmire gönderdiler burada bişiyapamadılar egede yatıyor yoğun bakımdaymış kan vereceklermiş heralde mikrop kapmasın diye hamile olduğu için orayamı yatırdılar bilemiyorum artık ama bebeğimiz iyiymiş 18 haftalık olduk abla diyor annem babam herkez üzülüyor bende tabiii kardeşim adına çok üzülüyorum 2 senelik evli 3 4 ayda bir hastanede yatıyor eşi şeker hastası olduğu için sorunları bitmiyor allah onun ve bütün hastaların allah yardımcısı olsun
Eyetkiner
canım güzel bebeğine maşallah.
Oğluşunla hasret gidermisşin ne güzel.
Bu arda patronun acaba tzminatını verecek mi o sitedi çünkü çıkmanı.
Yani ne bileyim haksiz işten çıakrma oluyor.iş kanuna göre seni daha hafifi bir işe vermesi gerkiyor en azından.
Kafalarına göre çıakrıp ,tazminat da ödemiyoralr ya kızıyorum
Günaydın kıslar
Eyetkiner güsel haberlerle dönmüşsün maşallah tosuna :) İşten çıkıcakmışsın hakkınızda hayırlısı olsun canım keyfini çıkar sende kalan vaktinin havalarda güzelleşiyor iyi olur inş. canım
Derincim Allah en kısa zamanda gelininiz sağlığına kavuşmasını nasip etsin inş. güsel haberleri alalım bizlerde senden..
eyetkiner canim tosuncuguna masallah!!!
bizi dun merakta biraktin, ama olsun bir kereligine affedildin....
oglusun saglikliymis o herseye deger....
zuzuum evet canım var hala başta anneannem yapıyor güya torununa üzülüyorama annemi daha çok üzüyor öle konuşarak canım zaten başta onun çocuğu olmaz diolardı şimdi hamile kaldı çocuğu sakat olur şeker hastası olur diyorlar sorma burası çok küçük bir yer çevremizde böle insanlar var maalesef insan olumlu düşünmek istese bileolumsuzluğa itiyorlar insan canım
amatist sağol canım şekeri kontrol altında evet canım kendine çok iyi bakıyor benimde çok tanıdığım var ve sağlıklı bebekleri var
Eyetkinercim gözünaydın paşan kocaman olmuş
Eyetkiner bende bende bişiler yazdım bebeğin için bana niye cevap yazmıyosunnnsenağlamasenağlama Küsmüsün bana yoksa senağlamasenağlama
Hadi anneannen yaşlıdır muhtemelen, bazen yaşlı insanlar istemedikleri sözler sarfedebiliyo ama digerlerini anlamak mümkün degil, sen sıkma güze canını hiç, herkes kendi sözünden sorumlu nede olsa, allah bilir en iyisini, bende yine salon kadını çizgimi bozmamak adına susuyorum yoksa bıdı bıdı akşama kadar söylenebilirim bu konu üzerindeklava:
slm kizlar, ben geldim:CüvCüv:
kimsecikler merak etmemis ama ben yinede yazayim:1closedeyes:
bebisim cok saglikliymis yani doktor oyle soyledi, 450 gr. ve 22 cm
ama doktor cok hizli bakti, resmen yetisemedim hizinakaydirigubbakcemile
bebisimi gordum ya o bana yeter, pasam bugun bizi cok guldurdu ya, doktor amcasinida kizdirdikaydirigubbakcemile3
cok ayip bisey yapti aslinda, afedersiniz orta parmagini cikardi biara:roflol:
doktor nasil bozuldu kaydirigubbakcemile3hihoyyyt tabi esimin de cok hosuna gitti, doktor erkek olunca,:ecrin_bebek:
bende chıcconun bu modelını almaya karar verdım arastırıyorum tum sıtelerde hatta fuardada gördum haftasonu cok hosuma gıttı:asigim:
Canım haftasonu bu modele baktık bizde eşimle kampanyası vardı chicco nun 15 marta kadar geçerliymiş bu araba yanındada park yatak ve 90 liralık parapuan yüklüyoruz dedi bayan.Chicco kartı çıkartıyosun yani 90 liralık alışveriş demek buda.Hepsi 700 tl.Mantıklı geldi bize ama karar veremedim park yatak konusunda.
günaydınlarrrr
dün bebeğimi gördüm çok geç döndüğüm için yazamadım size..
çok güzelldi bebeğim ne güzell büyümüş maşallahh
kontrollerimi yapan dr dışında başka bi uzmanın görmesi de ayrı bi zevkti açıkçası iyi olduğunu başka bi dr dan duymak çok iyi geldi bana.. oğlum olacağını bu dr umuzda söyledi benim için kesinleşmiş olduu.. çok güzell heryerini ayrı ayrı gördük.. 410 gr olmuş yavrumm benimi...maşallahhh
umarım hepiniz ve yavrucuklarınız iyisinizdir...
bu arada işi bu ayın sonunda bırakıcam patronum öyle istiyoo...
göbeğim şişince çok eğilip kalkamazmışım v.s çirkinleşmek istemedim kabul ettim şimdilik eşim de benim için iyi olacağını düşünüyor bakalım iyisini kötüsünü zaman gösterecek hakkımızda hayırlısı olsunn... :Saruboceq:
Eyetkiner maşallahhh 410 gram olmuş paşan süper ya,inşallah böyle gitsin hep
Patronunada pes diyorum :1closedeyes:.Bikaç ay daha sabredememiş mi neyse herşeyde bi hayır vardır böyle düşün evinin tadını çıkar canım.
Derin gelininizede çok geçmiş olsun,ben böyle okudukça çok üzülüyorum ya inşallah iyileşir en kısa zamanda.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?