Günaydın dilaracım, izledinmi dün diziyi? Ben yine 4 gözle izledim, cok gıcık oldum bu sefer o Seyhan denen cadıya nası oynatıyo parmagında iki adamı daklava: Bak konusunu actım daha cok konusurum soylenirim ben bıdı bıdı susıyım en iyisi kaydirigubbakcemile3
günaydınn
herkese
güzel anneler ve meleklerine günaydın
zuzum az kalıd az bende sabah uyanmaktan geçtim de
bu trafikte ,bu göbekle ,minibüs avlamaktan ve binmek için yaptığım mücadeleden bıktım inanki.
sabah hava güzle fiye kabanımın önünü kapatmadım birazcık yer veren olur mu diye .aaaaaaaa
kimse göbüşüme bakmadı bile.bakan da kafasını çevirdi.
neyse dedim bende
yaza görürsünüz sizzzzzzz
giyeceğim incecik kıyafetler ,hadi sıkıysa yer vermeyin..........
çiçeks çok sağoll tatlımm. napimm kafamı takıp üzemicem hem kendimi hem bebeğimii sağlık olsunn hakkımızda hayırlısı olsun canımm benimm...
herzaman bana anlayışlı oldular aslında onun için yasal yollar vs. düşünmüyorumm burası küçük bi yer.. doğumdan sonra devam edicem zaten işime onlar da kendine göre haklı ben aktivasyon bölümündeyim ve benden başka bilen yok 1 gün izin yaptığımda bile acayip karışıyor işler yaz sezonu girmeden birini alıp öğrenmesini istiyolar sanırım.. bakalım ben en azından nisanın sonuna kadar çalışmayı teklif edicem bakalım ne dicekkler kıramazlar beni inşallahhh
Kızlar hala detay usg ye girmeyen varmı aranızda?
günaydınlarrrr
dün bebeğimi gördüm çok geç döndüğüm için yazamadım size..
çok güzelldi bebeğim ne güzell büyümüş maşallahh
kontrollerimi yapan dr dışında başka bi uzmanın görmesi de ayrı bi zevkti açıkçası iyi olduğunu başka bi dr dan duymak çok iyi geldi bana.. oğlum olacağını bu dr umuzda söyledi benim için kesinleşmiş olduu.. çok güzell heryerini ayrı ayrı gördük.. 410 gr olmuş yavrumm benimi...maşallahhh
umarım hepiniz ve yavrucuklarınız iyisinizdir...
bu arada işi bu ayın sonunda bırakıcam patronum öyle istiyoo...
göbeğim şişince çok eğilip kalkamazmışım v.s çirkinleşmek istemedim kabul ettim şimdilik eşim de benim için iyi olacağını düşünüyor bakalım iyisini kötüsünü zaman gösterecek hakkımızda hayırlısı olsunn... :Saruboceq:
günaydınlarrrrr eyetkiner canım maaşallah oğluna
kızlar biraz üzgünüm bugün gelinimizin hasta olduğundan bahsetmiştim 1 haftadır burada hastanede yatıyordu tansiyonu düşük demir eksikliği potasyum eksikliği v.s 2 gündür izmire gönderdiler burada bişiyapamadılar egede yatıyor yoğun bakımdaymış kan vereceklermiş heralde mikrop kapmasın diye hamile olduğu için orayamı yatırdılar bilemiyorum artık ama bebeğimiz iyiymiş 18 haftalık olduk abla diyor annem babam herkez üzülüyor bende tabiii kardeşim adına çok üzülüyorum 2 senelik evli 3 4 ayda bir hastanede yatıyor eşi şeker hastası olduğu için sorunları bitmiyor allah onun ve bütün hastaların allah yardımcısı olsun
Derin kullanıcısından alıntı
çok sağolun kızlar iyiki sizler varsınız çünki insan derdini kimseye açamıyor artık öyle bir devirdeyiz biraz gelin hasta desek yaktınız çocuğun başını diye başlıyor herkez gelinimiz çok güzel bir kız ilk görüşte vurulduk annemle kardeşimde istemiyordu evlenmeyi oda bir görüşte aşık oldu ama şekerini bilmiyorduk kısmetmiş oldu artık işte ama insanlar tutmuyor çenesini bizi daha çok üzüyorlar hepinizi öpüyorum kızlar
star dust canim cok tesekkurlera.s.
niye gelmiyosun canim sen bakayim eskisi gibiklava:
ozluyoruz seni bak daha sik girŞeniz
Kızla rbir şey soracağım size.
şimdi ben masada oturuyorum ya
ayağa kalktığımda karnımın aşt tarafında bir kasılma oluyor.
Hemen dikleşemiyorum.
Birazda belim ağrıyor gibi oluyor.
Merak eteim kızım hep acaba alt karında mı yer yapıyor kendine de açılmıyor diye.
Zaen alta karında vurmalarını hissediyorum her zaman ben.
çok evhamlı mı oldum nedir.ama ,
birde afederiniz hatta çok afederisniz.
Kabızlık sorunu var.öyle olduğu günlerde oynamıyor benim minik kızım.daha sonra geçtiğin de oynuyor.acaba diyorum ,bağırsaklara mı yakın duruyor sıpacığım
Kızla rbir şey soracağım size.
şimdi ben masada oturuyorum ya
ayağa kalktığımda karnımın aşt tarafında bir kasılma oluyor.
Hemen dikleşemiyorum.
Birazda belim ağrıyor gibi oluyor.
Merak eteim kızım hep acaba alt karında mı yer yapıyor kendine de açılmıyor diye.
Zaen alta karında vurmalarını hissediyorum her zaman ben.
çok evhamlı mı oldum nedir.ama ,
birde afederiniz hatta çok afederisniz.
Kabızlık sorunu var.öyle olduğu günlerde oynamıyor benim minik kızım.daha sonra geçtiğin de oynuyor.acaba diyorum ,bağırsaklara mı yakın duruyor sıpacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?