2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ebush kullanıcısından alıntı
slm kizlar, ben geldim
kimsecikler merak etmemis ama ben yinede yazayim
bebisim cok saglikliymis yani doktor oyle soyledi, 450 gr. ve 22 cm
ama doktor cok hizli bakti, resmen yetisemedim hizina
bebisimi gordum ya o bana yeter, pasam bugun bizi cok guldurdu ya, doktor amcasinida kizdirdi
cok ayip bisey yapti aslinda, afedersiniz orta parmagini cikardi biara
doktor nasil bozuldu tabi esimin de cok hosuna gitti, doktor erkek olunca
,

tatlım ben bi kaç gündür pek aktif katılımda bulunamıyorum , o yüzden gözümden kaçmış :1hug:
çok sevindim güzel haberlerle dönmene , ne güzel oğluşunu da bol bol gömüşsün :dance:
ahahahahah hareket yaptı teeeee ordan size demek , şakacı velet :roflol:

heyyooooo , canım ailem fanatikleri burdaymış benim gibi delikafadulden
ben de seyhana uyuz oldum ilk defa , bıralkılır mı adam düğünde yaaaa , çıt çıt çı *...
sanki böyle daha iyi oldu , neymiş evlense de iki gün sonra dönüp gelcekmiş eve o zaman daha üzülcekmiç halim klava: , çıt çıt çıt * ...
ben de hep Aliyle olsunlar istiyorum , eşim gıcıklığına Ahlime yar olcak o nihohahaha diyor
ben Halimin notunu Seyhan otel yangınıda içeride baygın yatarken erkeklik emaresi gösterip içeri dalıp kızı kurtarma teşebbüsünde bulunamayınca vermiştim :dilcikar: , çıt çıt çıt * ..

* : ( çekirdek yeme efekti :roflol: ) kaydirigubbakcemile3

kıyamam sana yaaaa , İst.da öyle hakkaten , bebekli kadınlara-erkeklere bile yer veren yok ki anacım klava:
benim elimde eşyam yoksa ve ayaktaki insan profiline bakıp zor durumda kalmayacağımın tahayyülünü yaparsam hemen yer verirdim bebekli kadın-erkek farketmez ..

bugün sayfalar geç mi açılıyor benim pc de mi bi sorun var acaba , deli oldum 2 sayfa geçene kadar

çiçeks çok sağoll tatlımm. napimm kafamı takıp üzemicem hem kendimi hem bebeğimii sağlık olsunn hakkımızda hayırlısı olsun canımm benimm...
herzaman bana anlayışlı oldular aslında onun için yasal yollar vs. düşünmüyorumm burası küçük bi yer.. doğumdan sonra devam edicem zaten işime onlar da kendine göre haklı ben aktivasyon bölümündeyim ve benden başka bilen yok 1 gün izin yaptığımda bile acayip karışıyor işler yaz sezonu girmeden birini alıp öğrenmesini istiyolar sanırım.. bakalım ben en azından nisanın sonuna kadar çalışmayı teklif edicem bakalım ne dicekkler kıramazlar beni inşallahhh

star dust canim cok tesekkurlera.s.
niye gelmiyosun canim sen bakayim eskisi gibiklava:
ozluyoruz seni bak daha sik girŞeniz

nisan sonuna kadar çalışırsan hem işi d eöğretmiş olursun.ç
zaten tekrar dönceksen tazmiant vemezler.
ücretisiz iin mi alacaksın.
peki yoks çıkarılmış mı gösterecekerl.
çıkarırlar ise zaten işsizlik maaşı alırısn bir şeiklde.
ama inşallah hakondan hayırlı neyse o olsun canım

dün de benim patron ne zamana kadar buradasın dedi.
haziran dedim.
o sırada oğlu geliyor askeren bazı şeyerli ufak tefek yapar..tam zamanı yedek geliyor dedi.
ben de evet dedim.
ama geri dönermiyim bilmem.
çünkü bana eşin sigortanı öder.bebeğe bakarsın sende gibi bir şeyler söyldi.
bende evde oturamam.stajım da var.çalışmak istiyorum dedim.
zaten eşimin çalışmadınğınıda biliyoralr.sen bırakrısan o iş bulur nasıl olsa giib bir şeyle söyledi.sanki biizm elimzdeymiş gibi.
ama inşallah ben bırakmadan kısemti açılır kocişimin de

swethome canım benimm ücretsiz izin ama sigortamı öder mi yoksa çıktı mı gösterir bilmiyorum ama çıktı gösterir herhalde o kadar uzun zaman idare etmez.. özel sektör bu işte....

senin içinde hakkında hayırlısı olsun cnm umarım bebişlerimiz kısmetleriyle gelirler...

heyyy kıslarrr noldu bugün sizee neyiniz var.... kimse konuşmuyorrr ben meleği de merak ettimm

Kızlar hala detay usg ye girmeyen varmı aranızda?

ben , benn , bennn delikafadulden

başlııcam o patronun keyfine amaaaa kötükedihüso
canım sen bir daha aynı yerde çalışmayı düşünüyor musun , yada öyle bir taahhüdü var mı , ki olsa ne yazar , sen doğum yapıp , 6 ay dinlenip öyle başlayıcaya kadar bu kez köprünün altından çok sular geçti diyecek , sen en iyisi hukuken hakkını ara , tek yapacağın dilekçe vermek olur bildiğim kadarıyla , hem kar kalmasın onun yanına yaa :dilcikar:

patrona deli olduğumdan neredeyse unutuyordum yazmayı , aman maaşallah paşacana
demek çok tatlıydıııı :asigim: yirim onu bendelikafadulden
böyle güzel haberlerele dönmenin darısı biz bekleyenlerin başına inşallah ..

çok geçmiş olsun canım yaaaa ...
Allah şifasını versin gelininize , inşallah sağlıklıca doğacak o bebek onca kem göze fesat insana inat :Saruboceq:
küçük yerde yerleşik insan olmak , o yerin yerlisi olmak zor , Allah hepinizin yardımcısı olsun canım .. bazen duymazlıktan gelicen , yada deli deliyi görünce sopasını saklar misali deli sen olucan , ağzına geleni esirgemiycen ve anladığım kadarıyla bu ikisinin ortası olmuyor malesef ..

star dust canim cok tesekkurlera.s.
niye gelmiyosun canim sen bakayim eskisi gibiklava:
ozluyoruz seni bak daha sik girŞeniz

rica ederim canımcım Şeniz
ben şu bir kaç gündür örgü- tığ işiyle bozdum , her yer ip - şiş-tığ dolu , tam deryalı günler oldum yani :roflol:
hırkayı bitirdim , dün bütün gün bebek battaniyesi modeli bakındım netten , diagramlarını çıkarttım kare kare , ona bakıp yaptım , olmadı .. başlayıp başlayıp söktüm hep .. en son kolay bir tığ işi modele fit oldum :bbo:
bugün biraz daha yapayım , bitince eklerim buraya innnnnnşallahhh

Biraz idare etseler ,raporunu götürüsün zaten 32 haftada.
Ama inşallah hakkında hayırlsı neyse o olur canım.

ebush, eyetkiner bebeklerinize maşallah. bende görmek istiyorum bebeğimi bugün çok ama doktora gitmemize bir hafta var daha off. sabah eşime aşka bir yere gidip baktırsak mı diye garip tekliflerde bulundum :) çok özledim nasıl merak ediyorum

Kızla rbir şey soracağım size.
şimdi ben masada oturuyorum ya
ayağa kalktığımda karnımın aşt tarafında bir kasılma oluyor.
Hemen dikleşemiyorum.
Birazda belim ağrıyor gibi oluyor.
Merak eteim kızım hep acaba alt karında mı yer yapıyor kendine de açılmıyor diye.
Zaen alta karında vurmalarını hissediyorum her zaman ben.
çok evhamlı mı oldum nedir.ama ,
birde afederiniz hatta çok afederisniz.
Kabızlık sorunu var.öyle olduğu günlerde oynamıyor benim minik kızım.daha sonra geçtiğin de oynuyor.acaba diyorum ,bağırsaklara mı yakın duruyor sıpacığım

aynı sorun bende de var kabızlık olduğunda sıkışıyor galiba bebiş rahatladığımda daha mutlu. bebeğimiz yavaş yavaş yukarı çıkıyor evhamlanma rahim altta olduğu için alt karnında hissediyorsun ağırlıkla. hatta bağırsakların rahminin üstünde şuan göbeğin en üstünde ve yan tarafta bağırsaklar yer alıyor benim orada sürekli bi ağrım vardı doktora sordum bağırsağın yapışmış olabilir endişelenme ben doğumda düzeltririm onları dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım yaa hiç bilmiyorum desem :1no2:
benim tosbaaam daha dün bi kıpırdandı sanki, o da solda ve bayaa yukarıda hissettim , yada kaykılarak oturuyordum yukarı doğru mu kaydı acep kaydirigubbakcemile3 bilmiyorum böyle bir şey mümkün mü hoş :)))
yoksa 1 haftadır genelde göbişten biraz aşağı , sol kasığıma doğru bi şeyler olurdu adını net koyamadığım :bbo:

öff canım sıkılıyor.hava çok güzel.dışarı çıkıp gezmek istiyorum.ama iş yerinde sıkışıp kaldım.çıkıp böyle oğluşuma alışveriş yapmak istiyorum

eyetkiner canım ayrıntılı usg en güzel çıkmış hadi hayırlısı canım çok sevindim güzel çıkmasına

kızlar ayrıntılı usg nasıl oluyor ben hala girmedim banada anlatsın biri nasıl olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…