aynı sorun bende de var kabızlık olduğunda sıkışıyor galiba bebiş rahatladığımda daha mutlu. bebeğimiz yavaş yavaş yukarı çıkıyor evhamlanma rahim altta olduğu için alt karnında hissediyorsun ağırlıkla. hatta bağırsakların rahminin üstünde şuan göbeğin en üstünde ve yan tarafta bağırsaklar yer alıyor benim orada sürekli bi ağrım vardı doktora sordum bağırsağın yapışmış olabilir endişelenme ben doğumda düzeltririm onları dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selamm kızlarrr biraz geçmişi okuyayım geliyorum hemenn
öff canım sıkılıyor.hava çok güzel.dışarı çıkıp gezmek istiyorum.ama iş yerinde sıkışıp kaldım.çıkıp böyle oğluşuma alışveriş yapmak istiyorum
çook teşekkürler kızlarr sağolunn..
zuzumm çok özür dilerinmm canımm a.s.
görmedim senii kusura bakma işteyim sayfam açık arada sırada gelip bakıyorum size gözümden kaçmış tatlım hiç küz olurmuyuzz.... :1hug:
canım gelde sıkma insan kendini zor tutuyor ben susarım ama konuşuncada ağır konuşurum o yüzden sabrediyorum senin gib i işte içten içe sürekli kavga ediyorum onlarla
selsin canım çok sağol
kızlar biraz önce selam verdim burdan ne birtek kimse cevap yazdı nede sorduğum soruya cevap verdi ama genede canınız sağolsun iyi bakın kendinize :a015:
kızlar biraz önce selam verdim burdan ne birtek kimse cevap yazdı nede sorduğum soruya cevap verdi ama genede canınız sağolsun iyi bakın kendinize :a015:
eyetkiner canım ayrıntılı usg en güzel çıkmış hadi hayırlısı canım çok sevindim güzel çıkmasına
kızlar ayrıntılı usg nasıl oluyor ben hala girmedim banada anlatsın biri nasıl olduğunu
Arkadaşlar resmen bahar gelmiş, az önce dısarı cıktım bilas, kuşlar cıvıl cıvıl, güneş sıcacık inanılmaz neşe doldum. Canı sıkılan iki dakka kapının önüne çıksın gelsin, dert tasa kalmıyo insandakaydirigubbakcemile3
benim ağrıyor selsin ama zaten çabucak beli ağrııyan bir tiptim ben:))))))
birde soya sütünün faydası var mı sizce?????
sabah gazetede görüdm gülben erge 2 . çocuğa hamile imiş.ve soya sütü içiyormuş acaba faydalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?