2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

AAAAAben yanlışbiliyorum o zaman.
o zaman sezaryana açınca onlarıda görüyor demek ki aaaa içimzi dışımız ortada oalacak yanidelikafaduldendelikafadulden
iyi iyi evet nasıl rahatlıyor öyle gzüel tekmeler savutıyor ki kızım .takla atıyor galiba daha çok.
kurban olur annesi onu veren allaha
güzel kızım tatlı kızım diye seviyorum.
:)))))ben onu yerim yer
çıtır kızım.bahtı gzüel kızım benim:ecrin_bebek:

allah

Beyaz Melek küstü galiba dünkü olaydan dolayı ama yazı dili farklıdır belki yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir biz paylaşımlarımıza devam edelim öyle değilmi
Canımcım hadi sende katıl artık aramıza ne güsel paylaşımlarda bulunduk lu güne kadar kaydirigubbakcemile5

kızlar biraz önce selam verdim burdan ne birtek kimse cevap yazdı nede sorduğum soruya cevap verdi ama genede canınız sağolsun iyi bakın kendinize :a015:

Bi daha olmasın lütfen klava:, şaka yapıyorum cnm bende istemeden kırcak bişi mi dedim acaba diye düşünüyodum :içelim:

canım gelde sıkma insan kendini zor tutuyor ben susarım ama konuşuncada ağır konuşurum o yüzden sabrediyorum senin gib i işte içten içe sürekli kavga ediyorum onlarla
selsin canım çok sağol

İçine atma işte Derin'cim bosuna üzülme ve sinirlenme de, üzüldüğüyle kalıyo insan cogu zaman caresi yok :teselli:

Ayrıca Stardust cım sen detaylı usg'ye gircekmisin bakem, senin doktorun ne dedi, bende saahtan beri meraklı melahat gibi soruyorum amaCADIARZU

Arkadaşlar resmen bahar gelmiş, az önce dısarı cıktım bilas, kuşlar cıvıl cıvıl, güneş sıcacık inanılmaz neşe doldum. Canı sıkılan iki dakka kapının önüne çıksın gelsin, dert tasa kalmıyo insandakaydirigubbakcemile3

demin arkadaşlardan biri bi link göndermişti kağan kocatepenin net sayfasında anlatıyor. orada anlatılana göre benim doktorum hepsini yapıyo her zaman şutarafagitti

evet zuzummm yaaaaa resmen bahar havası var istanbulda:lepi:
aşıkım ben bu şehre hele sıcak yaz akşamlarında çayımı alıp terasa cıkıp yıldızları ızleyıp müzik dinlemeye
:asigim::asigim::asigim:

Benim sıkılyor.burada çıkılmaz ki dışarı.havaları böyle gördükçe insanın hiç çalışası olmuyor.biran önce evime gitmek istiyorum

AAAAAA sevtap kırlıma annem.
ben de bir ekre ayrıntılıya giridm canım.
bebeği besleyen kordona.,atardamara ,mide ,kalb gibi btün organlaraına bakıyorlar bebeğin.
bir anomilik vr mı ,yada anneninbebeği beslemesinde sorun avr mı diye.
çünkü onu özellikle grafik halinde verid bie .doktorumun da ilk baktığı o oldu.
benim göbek bağım ve atardamaırımmış.bebeği besleyen onalrın durumuna bakıldı.bbeğin her zuvuna baktılar.benim gititiğim doktoruj ultrsonu 3 boyutlu felan değil.
o yüzden ilk ke zbebeğimin 3 boyutlu yzü şeklini orada gördüm.
ama resmini istemeyi unutmuşuz heyecandan tabi.:)))))
sağlıklı olsund aben şimdilik siyah beyaz da seyrederm onu .:))))))))

Ay kızlar ya benim sırtım çok ağrıyor.son 1-2 haftadır.yatarken ayaktayken.ne oluck bu böyle.sizlerinde ağrıyormu

benim ağrıyor selsin ama zaten çabucak beli ağrııyan bir tiptim ben:))))))
birde soya sütünün faydası var mı sizce?????
sabah gazetede görüdm gülben erge 2 . çocuğa hamile imiş.ve soya sütü içiyormuş acaba faydalı mı?

Olsun ya hava güzel olsunda, içi neşeyle doluyo en azından insanın, çıkıp gezemesekte güneşin pencerelerden içeri dolması hosuma gidiyo benim,ne de olsa bahar cocuguyum, 15 gün sora dogumgunum var, ben dogdugumda da hava cok günesli ve güzelmiş ondan heralde cok seviyorum güneşi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…