2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsincim bende ağrı işyerindeyken oluyo ensemden iki kürek arasına doğru iniyo birde bel kemiği vardırya her iki tarafta bir tane bende sadeec sağdakinde bi ağrı oluyo Hepimizde farklı bi şekilde ortaya çıkıyo sanırım

Benim belim degil ama bacagım hala cok agrıyo... Bence tamamiyle vücut ağırlık merkezimizin değişmesi ile alakalı sıkıntılarımız... Koca göbekli tombul insanlar olduk, bacaklara da bele de hic kolay degil bünyeyi eskisi gibi tutmasıkaydirigubbakcemile3

Gaydincim seninki sandalyenden kaynaklı olabilir, arkadaşlar bi sitede okumustum otururken belinizde hic bosluk olmayacakmıs, sandalyenize tam bir sekilde yaslanacakmıssınız, gerekirse dısarıdan ek bi destek alınabilir, yastık vb.

burda hava cok kotu yaaa, simsiyah bi havasi var, o yuzden moralim sifir, ve durmadan uykum gelir boyle havalarda,mirmirmirmir
simdi ben orda olcaktim varya hic icerde durmazdim

sevtapcımm aslında benim dr umda hemen hemen hepsine bakıyor ama 2. bi dr tarafından bakılmasıydı benim hoşume giden ayrıntılı ultrason da. kafası beyni dudakları çenesi kalbii elleri parmaklarıı aklına ne geliyorsa hepsine bakıp ayrı ayrı 3-4 sayfa görüntü aldı. ölçümler yaptı ve daha sonra rapor hazırladı kendi dr uma vermem için..

burda hava cok kotu yaaa, simsiyah bi havasi var, o yuzden moralim sifir, ve durmadan uykum gelir boyle havalarda,mirmirmirmir
simdi ben orda olcaktim varya hic icerde durmazdim

Biliyorum cnm ya, Belçikaya hic gitmedim ama komsularına gittim ordan tahmin edebiliyorum, gerçi oralarda da soguk olsa bile güneş hafif hafif açmaya başlar ama olsun insallah bir an once gelirsin buralara, hic girmezsin eve alırsın pusetini :sm_cool:

kızlar balayınızı nerelerde yaptınız güzel bi otel arıyorum kardeşim evleniyor ona hem süpriz hemde hediye olarak ben ayarlamak istiyorum. önereceğiniz yerler varsa sevinirim. düğün haziran 20 de o evlenecek kısa süre sonra oğlum gelecek ama teyzesi yetişecek hihoyyyt

Ay kızlar ya benim sırtım çok ağrıyor.son 1-2 haftadır.yatarken ayaktayken.ne oluck bu böyle.sizlerinde ağrıyormu

Selsin benimde 3 gündür çok ağrıyor nasıl oturacağımı şaşırdım.Evde olsam uzanıp dinlenicem ne güzel,burda kalkıyorum arada bir ama geçmiyo

Valla canımcım ben 20 ekimde evlendim o yüzden tatil yöresi öneremeyeceğim sana :) .Biz trabzon uzungöle gitmiştik,sakin çok güzel bi yerdi.Sen akdeniz bölgesinden mi düşünüyosun

Bende 18 ekimde evlendim Bodruma gittim ama Haziran apayrı bi yer. Bi de taleplerine baglı acaba sessiz, sakin bi yer mi isterler, oyleyse Fethiye Ölüdeniz veya Marmaris Kız Kumu derim, bende gitmedim ama cok araştırdım cok gitmek istedigim yerler

bızde yazlıgımızda yaptık oyuzden bende bıryer öneremeyecegıma.s

kızlar evınde sınırlı adsl kullanıp sureklı yuklu fatura ödeyen varmı?
bız 2 gun önce 70 tl faturayı görunce hemen sınırsıza gectık sımdı gayet rahatım cok gelıcek derdı yok
:1closedeyes:

kuşadasında pine bay otele gitmiştim çok beğendim .5 yıldızlı tatil köyü. bi balayına değilde normal zamanda gitmiştik yazın

bize gelmişti ama bizim netimizi baskası da kullanıyor ondandır .en mantıklısı sınırsız bizde sınırsıza geçiş yaptık.

annecik bende iyim canim tesekkurler
amatist canim bende balayini belcikada yaptim, buralardan biryerlerden tavsiye edebilirim......

bize gelmişti ama bizim netimizi baskası da kullanıyor ondandır .en mantıklısı sınırsız bizde sınırsıza geçiş yaptık.

ınan dogru duzgun 29 tl odedıgımızı hatırlamıyorum 2 seneyı gectık en az 50 tl ödedık fenalık geldı artık bızde sınırsıza gectık en ıyısı.....

Evetttttttt
soya sütünü sormuştum.
Hamilelikte işe yarayıp yaramadığı konusunda bir bilgisi olan var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…