Ay kızlar ya benim sırtım çok ağrıyor.son 1-2 haftadır.yatarken ayaktayken.ne oluck bu böyle.sizlerinde ağrıyormu
Olsun ya hava güzel olsunda, içi neşeyle doluyo en azından insanın, çıkıp gezemesekte güneşin pencerelerden içeri dolması hosuma gidiyo benim,ne de olsa bahar cocuguyum, 15 gün sora dogumgunum var, ben dogdugumda da hava cok günesli ve güzelmiş ondan heralde cok seviyorum güneşi...
burda hava cok kotu yaaa, simsiyah bi havasi var, o yuzden moralim sifir, ve durmadan uykum gelir boyle havalarda,mirmirmirmir
simdi ben orda olcaktim varya hic icerde durmazdim
annecik hosgeldin, hic sesin cikmiyo iyimisin??
Ay kızlar ya benim sırtım çok ağrıyor.son 1-2 haftadır.yatarken ayaktayken.ne oluck bu böyle.sizlerinde ağrıyormu
kızlar balayınızı nerelerde yaptınız güzel bi otel arıyorum kardeşim evleniyor ona hem süpriz hemde hediye olarak ben ayarlamak istiyorum. önereceğiniz yerler varsa sevinirim. düğün haziran 20 de o evlenecek kısa süre sonra oğlum gelecek ama teyzesi yetişecek hihoyyyt
kızlar balayınızı nerelerde yaptınız güzel bi otel arıyorum kardeşim evleniyor ona hem süpriz hemde hediye olarak ben ayarlamak istiyorum. önereceğiniz yerler varsa sevinirim. düğün haziran 20 de o evlenecek kısa süre sonra oğlum gelecek ama teyzesi yetişecek hihoyyyt
kızlar evınde sınırlı adsl kullanıp sureklı yuklu fatura ödeyen varmı?
bız 2 gun önce 70 tl faturayı görunce hemen sınırsıza gectık sımdı gayet rahatım cok gelıcek derdı yok:1closedeyes:
bize gelmişti ama bizim netimizi baskası da kullanıyor ondandır .en mantıklısı sınırsız bizde sınırsıza geçiş yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?