Valla canımcım ben 20 ekimde evlendim o yüzden tatil yöresi öneremeyeceğim sana :) .Biz trabzon uzungöle gitmiştik,sakin çok güzel bi yerdi.Sen akdeniz bölgesinden mi düşünüyosun
evetttttttt
soya sütünü sormuştum.
Hamilelikte işe yarayıp yaramadığı konusunda bir bilgisi olan var mı????
ya bende 18.ekimde evlendim marmarise gitmiştimde bunlar için akdeniz sanırm daha uygun olur
Ya benim yatarkende ağrıyor.dün sol tarafıma yatarak dizi seyredim dedim.bir türlü rahat edemedim ağrıdan.gecede sürekli ahlayıp uhluyorum.eşimde sürekli yavrum benim uyanıp duruyor.neyse yarın kontrolüm var sorucam bakim doktora
Oğlu kaç yaşında acaba
o zaman belki de agrını hafifleticek bişi verir doktorun cnm, yarın kontrolün olması iyi olmus, cok cok geçmiş olsunnn:teselli:
Evetttttttt
soya sütünü sormuştum.
Hamilelikte işe yarayıp yaramadığı konusunda bir bilgisi olan var mı????
Aaaaaa amatist aynı gün evlenmişizzzzzz :dance:
Arkadaşlar bebişleriniz hergün oynuyormu? Ben 20. haftanın içindeyim 2 gün öncesine kadar bizimki pıt pıt bişeyler yapıyordu baya hissediyordum ama 2 gündür tık yok normalmi acaba.Tatlı yiyorum dinleniyorum gene de bişey hissetmiyorum.Sizinkiler de böyle yapıyomu merak ettim valla.
Soya sütü: Tercihe göre çikolatalı, sade ya da vanilyalı olabilir. Bir kutu küçük soya sütünü her zaman çantanızda bulundurun. Böylelikle hamilelik sırasında ihtiyacınız olan günlük kalsiyum ve D vitamini ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?